ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Γιώργος Βέργος: Υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα δίπλα σα

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Βέργος: Υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα δίπλα σα


Σας είχαμε γράψει για την υποψηφιότητα του επιτυχημένου επιχειρηματία- κατασκευαστή της πόλης μας κ. Γιώργου Βέργου με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" - Τάσος Ευσταθίου και για όσους δεν τον γνωρίζουν σας έχουμε ένα σύντομο βιογραφικό του σημείωμα και τους λόγους που τον ώθησαν να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές.Ο κος Γιώργος  Βέργος ξέρει να "χτίζει" και να δημιουργεί, αλλά τολμά να συγκρουστεί και με το "σάπιο" που θέλει "γκρέμισμα". Ένας ικανός άνθρωπος που έχει επιδείξει κοινωνική αλληλεγγύη , και δεν ήταν ποτέ αδιάφορος για τα κοινά της πόλης μας. Δεν είναι της προβολής , αλλά του αγώνα και της πράξης, δεν τάζει τίποτα ανέφικτο για να εξαπατήσει και κρατάει πάντα τον λόγο του.

Άνθρωποι με τα δικά του χαρακτηριστικά, κάποιοι θεωρούν πως δεν έχουν "τύχη" σε μια κοινωνία υποκρισίας. Ας αποδείξουμε με την ψήφο μας πως οι εποχές άλλαξαν, και ας επιλέξουμε όσους δεν μας τάζουν "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" για να μας εκπροσωπήσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Τα λόγια και τις "εύκολες λύσεις" τις βαρεθήκαμε ας επιλέξουμε όσους μπορούν να μας κοιτάζουν στα μάτια χωρίς να ντρέπονται για τα ψεύτικα λόγια που μας έλεγαν πριν αποκτήσουν καρέκλες ευθύνης.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΡΓΟΥ


Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη και από τότε κατοικούσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου όπου και πήγα σχολείο. Κατάγομαι από τα Λαγκάδια Αρκαδίας και είμαι πατέρας δύο παιδιών. Εδώ και αρκετά χρόνια διαμένω στην οδό Αντιφώντος 19 και Αριστοτέλους στην Άνω Ηλιούπολη.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε μέχρι και σήμερα ως κατασκευαστής πολυκατοικιών και διατηρώ δύο τεχνικά γραφεία στην Ηλιούπολη.

Ένα επί της οδού Κεραμεικού 4 (Πλατεία Ανεξαρτησίας - Αγία Μαρίνα) και δεύτερο επί της οδού Πάφου 3 στην Κάτω Ηλιούπολη από το 1987.

Φίλες και φίλοι συμμετέχω στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου γιατί έχει εμπειρία και ξέρει να διοικεί.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με αφορμή την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω.

Πάντα λειτουργώ με εργατικότητα και συνέπεια και αυτό φαίνεται και από την επαγγελματική μου πορεία.

Με σεβασμό θα εστιάσω στα προβλήματά σας και θα αγωνιστώ με δύναμη , αποφασιστικότητα και συνέπεια στην επίλυσή τους, γιατί πιστεύω πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι ταγμένη στην υπηρεσία των πολιτών, και όχι να κάνουν πολιτική.

Θέλω να συμβάλω στην προσπάθεια καλυτέρευσης των συνθηκών που επικρατεί στα σχολεία μας , για τα παιδιά μας.

Με όραμα, αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας και πάνω από όλα με θέληση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για να μοιραστείτε το οποιοδήποτε πρόβλημά σας και να Πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά.

Με εκτίμηση

Γιώργος Βέργος

Τηλ επικοινωνίας

Γραφείο: 210-9703544

Κιν: 6944-304252

Mail: george.vergos@gmail.com

Facebook :Vergos George

Δεν υπάρχουν σχόλια: