ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Πολύς κόσμος χθες  στην προεκλογική εκδήλωση του Αντιδημάρχου  Οικονομικών Ποιότητας Ζωής & Αναπληρωτή δημάρχου   κ. Γιάννη Αντζινάς σε γνωστό καφέ της πόλης μας. Παρουσία του δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Χατζηδάκη , του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Παύλου Χρηστίδη , αρκετών υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αττικής ανάμεσα τους ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος , και πλήθος συνυποψηφίων του. Στην ομιλία του ο κος Αντζινάς έκανε έναν μίνι απολογισμό της τετραετίας που πέρασε,  και  μας ενημέρωσε για το τι μέλλει γενέσθαι εάν οι δημότες μας τους αναθέσουν και πάλι καρέκλες ευθύνης. Επειδή ήμασταν εκεί , ένα - δύο φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ μέσα στο Σαββατοκύριακο! 


  • Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης αυτή την περίοδο με τις πολλές συγκεντρώσεις που γίνονται σε χώρους εστίασης. Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά τις 15 Οκτωβρίου όταν τα κεράσματα των υποψηφίων σε αυτές θα σταματήσουν και ο κόσμος που τώρα κινείται και παραβρίσκεται σε αυτές κλειστεί πάλι στα σπίτια του! 


  • Χθες έγινε και η προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Θέμη Γιαννόπουλου (Ενωμένοι για την Ηλιούπολη) στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας δεν ήμασταν εκεί άρα δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε έγκυρα για το εάν ήταν επιτυχής ή όχι από άποψη κόσμου αφού ο κος Γιαννόπουλος "φάλτσα" δεν λέει , μιλάει λίγο και εργάζεται πολύ! 




  • Το Σάββατο το πρωί όλες και όλοι οι Νεοδημοκράτες και όχι μόνο στον "Λούκουμο" να υποδεχθούμε τον αυριανό Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά. ( Διαβάστε σχετικά εδώ


  • Πολύ πετυχημένο το σποτάκι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τις προτάσεις της για την δημοτική συγκοινωνία έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου με πολλά θετικά σχόλια και ανησυχία όσων δεν βλέπουν ΚΑΘΑΡΑ τι έρχεται στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: