ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Δίνουν και παίρνουν τα "στοιχήματα" για το ποιος θα είναι ο δεύτερος του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στον δήμο μας αφού η πρωτιά της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη δύσκολα αμφισβητείται αφού ως διοίκηση έχει το "μαχαίρι και το καρπούζι"! Όλες σχεδόν οι δημοτικές παρατάξεις βλέπουν τον εαυτό τους στον δεύτερο γύρο αλλά ΜΙΑ τελικά θα περάσει για να διεκδικήσει ( με αξιώσεις ) θέσεις ευθύνης. 



  • Επειδή μία από τις επιλογές μας χτυπάει άσχημα στους δικούς μας αναγνώστες για αυτό καθυστερούμε την "τετράδα" μας και εάν δούμε πως το πράγμα "ζορίζει" θα την κάνουμε πεντάδα αφού στόχος μας είναι η δεύτερη θέση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να πάει για πρωτιά από τον πρώτο γύρο) και όχι το να βγάλουμε όπως το 2019 δύο νέους δημοτικούς συμβούλους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Εάν η παράταξη μείνει εκτός δεύτερου γύρου θα είναι για εμάς ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ αφού δεν θα έχουμε πείσει τους αναγνώστες μας που πλεονεκτούν έναντι των άλλων τοπικών ΜΜΕ να κινηθούν προς την σωστή για εμάς κατεύθυνση. Όπως και το 2019 η δική μας ανάμιξη δεν μένει σε αναρτήσεις ή στις κοινοποιήσεις αυτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά διεκδικούμε οι δικοί μας "εκλεκτοί" να μπουν σε λίστες που θα τους εξασφαλίσουν ψήφους που δεν θα είχαν. Μην ακούσουμε λοιπόν ανοησίες ,γιατί όπως και το 2019 πετύχαμε ένα επιβλητικό 10% σε πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη, τώρα πάμε για δεύτερη θέση και ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο. Εάν κάποιος υιοθετούσε την δική μας ατζέντα όχι μόνο θα εξασφάλιζε δια βίου είσοδο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά όταν σε μερικά χρόνια θα έχουν υλοποιηθεί όσα από εδώ σας έχουμε γράψει θα καυχιόταν πως πρώτος τα είχε προτείνει ως λύση στα δημοτικά συμβούλια. Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα γκρεμιστεί και μαζί της θα συμπαρασύρει δημοτικές παρατάξεις που θα εξαφανιστούν επειδή άργησαν να καταλάβουν τι έρχεται! 

  • Αργά αντιλήφθηκε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του δήμου μας πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ την εκθέτει και έστω και στο και πέντε θα προσπαθήσει να επαναφέρει στην τάξη "σαμποτέρ" που έχουν με την ανικανότητά τους εκθέσει μια σειρά διοικήσεων. Ήδη οι ΦΩΝΕΣ αρχίζουν να πιάνουν τόπο και η πόλη καθαρίζεται καλύτερα αφού δεν νοείται να πάμε στις κάλπες με τους κάδους γεμάτους σκουπίδια και τα ογκώδη πεταμένα , σε πεζοδρόμια , πάρκα, ρέματα κ.ο.κ 

  • Το έχουμε γράψει άπειρες φορές το γράφουμε και πάλι τις ΝΙΚΕΣ τις φέρνουν πρωτίστως οι "στρατιώτες" - δημοτικοί σύμβουλοι και όχι οι "στρατηγοί" - επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Συνέβη το 2019 θα συμβεί και το 2023 εάν έχω στρατιώτη να μου φέρει 1200 ψήφους και αρκετούς να μου φέρουν πάνω από 100  ΨΉΦΟΥΣ , έχω κερδίσει τις ΕΚΛΟΓΕΣ! 

  • Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι από δύο διαφορετικές παρατάξεις παλεύουν για να ξεπεράσουν τις 1000 ψήφους στις προσεχείς κάλπες με τους δύο σίγουρα να πετυχαίνουν ΑΝΕΤΑ τον στόχο τους. 

  • Με την δική μας ομάδα δεν "τζογάρουμε" ούτε στο ποδόσφαιρο αλλά ούτε και στην πολιτική. Και το πράττουμε συνειδητά γιατί την ΘΕΛΟΥΜΕ πάντα να κερδίζει και στατιστικά αυτό δεν είναι εφικτό. 

  • Άλλη μια εξαιρετική δράση από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι η συγκέντρωση παιχνιδιών για τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία της Ηλιούπολης. 


  • Υποψήφιος δήμαρχος σε εκδήλωσή του θυμάται την Ηλιούπολη ως πόλη πρότυπο! Μετά τον ΜΥΘΟ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και των "αγώνων" του κομμουνιστή δημάρχου έχουμε τώρα και έναν ακόμη πως η πόλη που δεν είχε ούτε κάδους απορριμμάτων πριν την πρώτη θητεία Θεόδωρου Γεωργάκη υπήρξε πόλη πρότυπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: