ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Βρήκαμε μια δυνατή ΠΕΝΤΑΔΑ γυναικών που έχουν ΔΗΜΟΣΙΑ καταδικάσει την δράση της ομάδας του facebook "Οι Ηλουπολίτισσες" και μας προτείνουν οι αναγνώστες μας να της αναδείξουμε πέρα από κόμματα και χρώματα αφού είναι υποψήφιες στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! Δεν θα το πράξουμε έτσι "στεγνά" , αφού και η επόμενη διοίκηση εκτός και είναι αυτή που απευχόμαστε εμείς ως τοπικό ΜΜΕ,  θα συνεχίσει να δίνει χώρους και να διοργανώνει εκδηλώσεις με τις "αλληλέγγυες" Ο μόνος τρόπος για να πάρουν ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ είναι ένας. 

  • Έφτασαν στο σημείο οι "αλληλέγγυες" να τα βάλουν με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αντιδήμαρχο που έχει δώσει άπειρες ΦΟΡΕΣ τον μισθό του για αναξιοπαθούντες ενώ αυτές βγάζουν μόνο μεροκάματα. Τις "ερεθίζει" φαίνεται το όνομα Σταύρος και κυρίως όσοι αναδεικνύουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους! 


  • Βγαίνει η "σκοτεινιασμένη" και μας λέει να στηρίξουμε την "Φωτεινή πόλη" και τον Δημήτρη Ευαγγέλου που ως άνθρωπος του αθλητισμού θα πρέπει να ξέρει πως "στημένα" δεν πληρώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες . Είναι σίγουρα εκτός δεύτερου γύρου εκτός και θεωρεί πως "θαύματα" όπως το χθεσινό της ΑΕΚ μπορούν να συμβούν και στην πολιτική όπου τα "κουκιά" είναι πάντα μετρημένα και οι εκπλήξεις ελάχιστες. 

  • 36 σύλλογοι της πόλης που παίρνουν ετήσια χρηματοδότηση από τον δήμο μας ( κάποιοι λίγα κάποιοι περισσότερα) έχουν πέσει με τα "μούτρα" σε δύο δημοτικές παρατάξεις στις κάλπες που έρχονται. Και εντάξει να καταλάβουμε πως θέλουν να τα έχουν καλά με την εκάστοτε διοίκηση αλλά με τον άλλο γιατί μπλέκουν ; Τον βλέπουν δήμαρχο; Η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου από δημότες που είναι καλά πληροφορημένοι όσο και εάν κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο! 

  • Αφού είσαστε πάνω από χρώματα και κόμματα μην κλαίτε την επομένη των δημοτικών εκλογών εσείς έχετε διαμορφώσει το κλίμα ώστε χιλιάδες πλέον ΔΕΞΙΟΙ να καταφεύγουν σε κεντροαριστερές παρατάξεις για να βολευτούν! Γίναμε Άλιμος και Αργυρούπολη - Ελληνικό και μάλιστα οι δήμαρχοι αυτών των δήμων έχουν ήδη εκδηλώσει τις προτιμήσεις τους για τον δικό μας απλώς κάποιοι κάνουν πως δεν το θυμούνται! 

  • Εάν έστω και οι ΜΙΣΟΙ κεντροδεξιοί της πόλης ΨΗΦΙΣΟΥΝ κεντροδεξιά παράταξη είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών αφού το ποσοστό της κεντροδεξιάς στην πόλη μας είναι πάνω από 40% και με 20% περνάς άνετα στον δεύτερο γύρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: