ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Προς "ναυτιλομένους" υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους - Οι επιλογές μας δεν έχουν καμία σχέση με τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Προς "ναυτιλομένους" υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους - Οι επιλογές μας δεν έχουν καμία σχέση με τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου

 Ο λόγος αυτού εδώ του ιστολογίου έχει καθοριστεί από τον εμπνευστή του και το ίδιο αυτοπροσδιορίζεται ως ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ. Το ιστολόγιο αυτό νιώθει υπερήφανο για όλες εκείνες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που πολέμησαν την περίοδο 1946-1949 με τον εθνικό στρατό και κράτησαν την χώρα μας στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Άρα για εμάς υπάρχει σωστή πλευρά της Ιστορίας , υπάρχουν κόμματα και χρώματα που κράτησαν την πατρίδα μας κάθε φορά που κάποιος ιδεολογικός μας αντίπαλος προσπάθησε να την κάνει ΚΟΚΚΙΝΗ ή ΜΑΥΡΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ! 

Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πολλές φορές μέσω του μετριοπαθούς επικεφαλής της έχει δηλώσει πως είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ και αναζητεί τους ικανότερους από όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Έτσι μόνο όσοι μας έμαθαν μόλις προχθές μπορούν να ταυτίσουν τις δικές μας συγκεκριμένες απόψεις σε μια σειρά θεμάτων με μια παράταξη που προσπαθεί και έχει εν μέρει πετύχει να έχει υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. 

Η επιλογή αυτή που έχει πλέον παγιοποιηθεί και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις- πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολη- έχει επικρατήσει, και έτσι στα περισσότερα ψηφοδέλτια θα δείτε μαζί Νεοδημοκράτες , Πασόκους , Συριζαίους και σε κάποια ακόμα και οπαδούς του κόκκινου φασισμού ενώ πρόσφατα σας είχαμε καταδείξει πως υπήρχε και ΦΑΝΕΡΗ  υποψήφια του μαύρου! Μία από τις πολλές,  με την διαφορά πως  αυτή ΔΗΜΟΣΙΑ είχε εκφέρει λόγο που δεν συνάδει με τα δημοκρατικά ιδεώδη ενός κράτους του δυτικού κόσμου,  που αργά αλλά σίγουρα θα απαγορέψει την κάθοδο σε εκλογές όσων σχηματισμών δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. 

Έτσι όπως σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2014 έως και σήμερα , είχαμε υποδείξει στους αναγνώστες μας συγκεκριμένους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για να ¨σταυρώσουν"  αυτό πράξαμε ΔΗΜΟΣΙΑ και τώρα , αφού εμείς δεν φοβόμαστε να βάλλουμε απέναντι μας ακόμα και τους πάντες , προκειμένου να αναδείξουμε πρόσωπα που να υιοθετούν έστω με μισή αράδα από την δική μας γνωστή ατζέντα για όλα τα ζητήματα της πόλης μας. 

Δεν φανταζόμασταν πως θα υπήρχαν "αφελείς" για να θεωρήσουν πως εμείς απηχούμε τις ιδέες μιας παράταξης που ΞΕΚΑΘΑΡΑ είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και που ο επικεφαλής της έχει πολλές φορές αναφερθεί στην αναγκαιότητα να συνδράμουν στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ συνδημότες μας από όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Παράταξη δική μας δεν έχουμε , και εξηγήσαμε πειστικά θεωρούμε την προτίμησή μας για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου (δες εδώ) . Οι επιλογές μας περιορίζονται σε τέσσερις + μία για λόγους που πάλι έχουμε εξηγήσει στους αναγνώστες μας

Θεωρητικά μπορεί να υπήρχαν και περισσότερες επιλογές για εμάς όμως δεν μπαίνουμε σε αυτή την λογική αφού με αυτήν θα μπορούσαμε ΑΝΕΤΑ να υποδείξουμε τετράδες , από τέσσερις τουλάχιστον διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις! 

Εμείς στις επόμενες μέρες έως και τις κάλπες της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου θα έχουμε ΕΠΙΛΟΓΗ γιατί φυσικά και δεν είμαστε ένα ακόμα τοπικό ΜΜΕ,  αλλά ένα που έχει βάλει ήδη  τις "βάσεις" για το γκρέμισμα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί από υποψηφίους που βροντοφώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και που θεωρούν "πατριωτισμό" τους ΜΥΘΟΥΣ για το "ξανθό γένος" και τους ανύπαρκτους "μαρμαρωμένους βασιλιάδες" . 

Εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη , όπως δεν είχαμε και με τους προηγούμενους δημάρχους πλην Κιντή,  οι οποίοι ενώ ουσιαστικά ήταν στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αδυνατούσαν να κάνουν τις ΡΗΞΕΙΣ και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να βγει η πόλη μας από το τέλμα. 

Για εμάς είτε είσαι ΕΠΟΝΙΤΗΣ είτε δημοκράτης δεν μπορείς να υπηρετείς τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και να καμώνεσαι τον υποστηρικτή της Αστικής μας Δημοκρατίας ούτε μπορείς να υποκαθιστάς το κράτος όπου αυτό δεν είναι παρόν κάνοντας καταλήψεις τάχα για το κοινό καλό! 

Εμείς δεν πιστέψαμε ΠΟΤΕ πως μπορεί ένας άνθρωπος , ένας επικεφαλής ή ένας ηγέτης να γκρεμίσει μόνος του όλα όσα μας πληγώνουν.

Εάν εμείς οι δημότες ως πλειοψηφία δεν αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε , η πόλη μας θα συνεχίσει την καθοδική της πορεία , απόρροια των επιλογών της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ της πόλης για την οποία εμείς παίρνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί. 

Έτσι θεωρούμε βέβαιο πως εάν και η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου δεν βοηθήσει , ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει όποιος και εάν εκλεγεί δήμαρχος! 

Άρα για εμάς είναι σημαντικό ποιοι "στρατιώτες" θα δώσουν την μάχη , και φυσικά απορρίπτουμε ως τοπικό ΜΜΕ κάθε στρεβλή ανάγνωση της Ιστορίας μας. 

Εάν σας άρεσε βρε μάγκες η 12ετία του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ του Δημήτρη Κιντή ψηφίστε Αλέξανδρο Μπουγά και να θέλει δεν μπορεί να αποδειχτεί χειρότερος από έναν δήμαρχο που δεν έκανε κανένα έργο για την πόλη μας πέρα "αγώνων" για μια ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που ως "Θεία Δίκη" κατέληξε στην ΕΤΑΔ και στους ξένους δανειστές μας ως εγγύηση για μια αποπληρωμή κέρδους που θα περάσου αιώνες και ακόμα θα το χρωστάμε σε όσους έβαλαν πλάτη για να μην χρεοκοπήσει μια χώρα που έμαθε να ζει εις βάρος άλλων λαών. 

Γιατί φυσικά και η καθαριότητα για εμάς είναι "μικρό" πρόβλημα μπροστά στο τεράστιο που είναι η διατήρηση ΜΥΘΩΝ που εάν δεν γκρεμιστούν καμία διοίκηση δεν θα πάει την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!  Πως μπορείς να πας μπροστά όταν αγνοείς την ίδια την Ιστορία της πόλης και προσπαθείς να βαπτίσεις αγγέλους τους "διαβόλους"; 

Γιατί κεντροδεξιά διοίκηση είχαμε και την περίοδο 2007-2010 αλλά δεν κατάφερε παρά να μας επιβεβαιώσει σε αυτό που συνέχεια γράφουμε . Δηλαδή πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ διοικεί τον δήμο μας και όχι η εκάστοτε διοίκηση που σίγουρα δεν θέλει την πόλη μας βρώμικη, σκοτεινή και ουραγό στα περισσότερα. Όσοι θεωρείτε πως ο νυν δήμαρχος θέλει την πόλη μας βρώμικη ή σκοτεινή είτε είσαστε αφελείς είτε λαϊκιστές που θεωρούν πως μπορούν να μοιράσουν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς! 

Αυτά για όσους άρχισαν να μας διαβάζουν τώρα προεκλογικά .Για όσους μας διαβάζουν χρόνια αυτές οι εξηγήσεις είναι περιττές . Άλλωστε όσοι επιδερμικά μας διαβάζουν για να μάθουν πέντε πράγματα δεν είναι για εμάς η "μαγιά" όσων αύριο θα σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος του "γκρεμίσματος"  όλων όσων διαχρονικά  μας πληγώνουν. 

Γιατί κύριοι την πόλη δεν την κατέστρεψε ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης την παρέλαβε ήδη ερείπιο από όσους σήμερα σας καλούν να τους επιστρέψετε με την ψήφο σας σε θέσεις ευθύνης. 

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού , και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Η  ΠΟΛΗ θα βρωμάει όσο η σύνθεση των εργαζομένων του δήμου μας δεν αλλάζει , και για να συμβεί αυτό θα πρέπει κάποιοι να πάνε σπίτια τους. Και επειδή αυτό δεν μπορεί να το πετύχει ουδείς υποψήφιος δήμαρχος  η ιδιωτικοποίηση της δομής είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση. 

Μια λύση που μόνο ένας κεντροδεξιός θα μπορούσε να υλοποιήσει,  και σίγουρα όχι κάποιος  που ΔΗΜΟΣΙΑ έχει τοποθετηθεί υπέρ του δημόσιου - δημοτικού χαρακτήρα της δομής. Άρα το να αναζητούμε ΔΕΞΙΟΥΣ δεν είναι βίτσιο μας αλλά ο δρόμος που μπορεί να αποδειχτεί σε μερικά χρόνια ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλά όσο η λύση αυτή αργεί χρεώνουμε τα παιδιά μας με νέα μνημόνια . 

Άρα σε απλά ελληνικά επειδή καμία δημοτική παράταξη δεν έχει αυτή την θέση,  η πόλη θα βρωμάει λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με το ποιος θα ρίξει περισσότερο στο φιλότιμο τους εργαζομένους. 

Τέλος επειδή κάποιοι "αφελείς"  θεωρούν πως η πόλη μας είναι πιο βρώμικη από την 12ετία Δημήτρη Κιντή να τους υπενθυμίσουμε πως τότε δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων,  ενώ σήμερα έχουμε ακόμα και γωνιές ανακύκλωσης! 

Οι δημότες μας και ιδίως όσοι γεννήθηκαν σε αυτή την πόλη , γνωρίζουν που ήμασταν και που είμαστε,  και σίγουρα οι δεκαετίες του 1980 και του 1990  ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν για την πόλη μας σε ένα σωρό τομείς. 

Πριν λίγες μέρες αποσύρθηκε η υποψηφιότητα ενός κεντροδεξιού επειδή απλούστατα δεν είχε κάτι διαφοετικό να προτείνει εάν είχε και ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έδινε την μάχη των δημοτικών εκλογών και όσοι τον στήριξαν δεν θα ήταν εκτεθειμένοι απέναντι σε όσους και δικαίως τους φωνάζουν πως σε πέντε χρόνια από τώρα δεν θα τους θυμάται ουδείς αφού εάν ηττηθούμε σε αυτές τις κάλπες η κεντροδεξιά στην πόλη μας δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι. 

Με δεδομένο λοιπόν πως η μάχη αυτή για κάποιους είναι χαβαλές αλλά για τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας ένας αγώνας επιβίωσης για αυτούς υπάρχει είτε η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ή η συνέχιση της αναμονής ενός "Μεσσία" που θα μας οδηγήσει στα ίδια λάθη που μας οδήγησαν στην ΗΤΤΑ του 2010 τότε που αρκούσε μία Πίκουλα για να καταρρεύσει ό,τι σαθρό είχε χτιστεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: