ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νίκος Καραβαγγέλης : 353.000 Ψυχές ζητούν Δικαίωση - Δεν ξεχνώ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Νίκος Καραβαγγέλης : 353.000 Ψυχές ζητούν Δικαίωση - Δεν ξεχνώ

"Η ρωμανία κι αν πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο"

" ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ! Μια ταινία μικρού μήκους. Ένας μικρός φόρος τιμής στις 353.000 ψυχές που ζητούν δικαίωση. 102η επέτειος από την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !

Μας το έστειλε ο συνδημότης μας Νίκος Καραβαγγέλης μέλος του Δ.Σ ΚΑΦΑΔΗΛ και έτσι αρχίσαμε και θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε και για αυτή την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Τούρκων , αφού κάποιοι έχουν ξεχάσει ακόμη και το Ολοκαύτωμα των Εβραίων για το οποίο έχει φτιάξει πολλές ταινίες ο δυτικός κόσμος. Αναμένουμε και θα δημοσιεύσουμε και τα δελτία τύπου των δημοτικών παρατάξεων που φανταζόμαστε πως φέτος θα είναι περισσότερα. 




Για τους Πόντιους δείτε αυτή την ταινία μικρού μήκους αφού το Ελληνικό Κράτος δεν χρηματοδότησε μια μεγάλη διεθνή παραγωγή παρόλο που λέει πως δεν ΞΕΧΝΑ το δράμα των Ποντίων που βέβαια είχαν υποστεί εκκαθαρίσεις και από τους κομμουνιστές του Στάλιν και των συντρόφων του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: