ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όταν οι περισσότεροι συνδημότες μας είναι με τους Παλαιστίνιους γιατί προκαλεί απορία η ύψωση της σημαίας της Παλαιστίνης στο δημαρχείο της πόλης μας

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Όταν οι περισσότεροι συνδημότες μας είναι με τους Παλαιστίνιους γιατί προκαλεί απορία η ύψωση της σημαίας της Παλαιστίνης στο δημαρχείο της πόλης μας

 Η πόλη μας είναι μικρή και οι δημότες μας εξαιρετικά προβλέψιμοι. Έτσι ένα ιστολόγιο που θα ασχολούνταν με το μικρό "χωριό" μας θα έμοιαζε εξαιρετικά ανούσιο σε έναν κόσμο που αλλάζει με τρομερούς ρυθμούς. 

Τα γράφουμε για την άδικη κριτική που δεχόμαστε από κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης που δεν αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος θα προχωρήσει και χωρίς αυτούς. 

Όπως προχώρησε μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προς την σωστή κατεύθυνση για όσους τυχερούς βρέθηκαν στον δυτικό κόσμο σε αυτόν που παράγει Πολιτισμό , σε αυτόν που δίνει ΑΞΙΑ στη ζωή μας. 

Στην πόλη μας κάποιοι φαντάζονται "επαναστάσεις" και επιζητούν την "εθνοσωτήριο" των ξεφτιλισμένων καραβανάδων που οδήγησαν στην ΗΤΤΑ της Ελλάδος και στην τραγωδία της Κύπρου. Σήμερα φαντάζονται μάχες και νίκες έναντι του κακού γείτονά μας και ετοιμάζονται να ανάψουν κεριά στη Βασιλεύουσα! 

Παράλληλα βεβαίως συμπαθούν τον Παλαιστινιακό λαό που μαζί με τον δικτάτορα Ερντογάν θεωρεί πως θα πετύχει να προσαρτήσει εδάφη που ουδέποτε του ανήκαν. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας τάσσεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπέρ του Παλαιστινιακού αγώνα διαχρονικά και ψηφίζει κόμματα που στήριξαν και στηρίζουν την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ με την οποία επιλέγει να διεκδικήσει το "δίκαιό" του. 

Έτσι στο πρόσωπο του Ισραήλ οι χουντικοί της πόλης βλέπουν το κράτος που τους έστειλε σπίτια τους και τους πρωταίτιους στις φυλακές και οι κομμουνιστές όσους επιβίωσαν από τις διώξεις του Στάλιν και βοήθησαν σημαντικά να γκρεμιστεί η φασιστική ΕΣΣΔ. 

Το κράτος του Ισραήλ μπορεί να αναγνωρίστηκε από την ΕΣΣΔ του Στάλιν αλλά ποτέ δεν ξέχασε και προς τιμήν του τις διώξεις που υπέστησαν οι Εβραίοι από τους κομμουνιστές. Έτσι σε εμάς δεν προξενεί καμία εντύπωση γιατί το ΚΚΕ μισεί το κράτος του Ισραήλ επειδή συμμετείχε στο γκρέμισμα του απόλυτου φασισμού που εκπροσωπούσε η ΕΣΣΔ και οι συνοδοιπόροι τους. 

Κάποιοι μαϊμού εθνικιστές δεν αντιλαμβάνονται πως ο Σιωνισμός αποτελεί ένα εθνικό κίνημα το οποίο υπηρέτησαν οι κατατρεγμένοι Εβραίοι και έφτιαξαν ένα κράτος πρότυπο παρόλο το εχθρικό περιβάλλον που αντιμετώπισαν από την πρώτη μέρα δημιουργίας του. 

Έχουν κερδίσει κατά κράτος όλα τα αραβικά κράτη αλλά και κάποιους δυτικούς που αρχικώς δεν επιθυμούσαν το νέο status στην περιοχή και κέρδισαν δια πυρός και σιδήρου την δημιουργία ενός κράτους που θα τους προστατεύει από τον επόμενο Ευρωπαίο τρελό που θα θελήσει να τους στείλει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και κρεματόρια. 

Έτσι σε εμάς τουλάχιστον δεν έκανε καμία εντύπωση πως ο πρώτος δημότης ύψωσε Παλαιστινιακή σημαία στο δημαρχείο της πόλης μας αφού οι πολλοί εξακολουθούν και τάσσονται στο πλευρό των Παλαιστινίων. 

ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ, το μεγαλύτερο τμήμα του ΚΙΝΑΛ και δυστυχώς και κομμάτι της ΝΔ οι οποίοι θεωρούν "ήρωα" και "αγωνιστή" τον κατσαπλιά Άρη Βελουχιώτη και αρέσκονται να τιμούν "ήρωες" όπως ο Μπελογιάννης! 

Επομένως και με δεδομένο πως οι Εβραίοι ευτυχώς δεν χρειάζονται την δική μας συμπαράσταση για να επικρατήσουν στον αγώνα επιβίωσης που κάνουν , εμάς μας προβλημάτισε η ΕΝΟΧΗ σιωπή των στελεχών της κεντροδεξιάς της πόλης μας και όχι φυσικά το αυτονόητο, του να προέρχεσαι από το ΠΑΚ και να στηρίζεις τον αγώνα της Χαμάς. 

Επειδή θα υψωθούν πολλές ακόμα παλαιστινιακές σημαίες στη χώρα θεωρούμε πως η πολιτική ηγεσία δεν έχει πείσει διαχρονικά τους Ισραηλίτες πως είμαστε στο πλευρό τους ,και αυτό θα το πληρώσει η χώρα στο μέλλον. 

Γιατί για όσους επιβίωσαν από τον παράφρονα Χίτλερ οι απειλές της Χαμάς και του Χασάν Ρουχανί ακούγονται αστείες. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: