ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη

Ευχόμαστε στους αναγνώστες μας Χρόνια Πολλά με υγεία και σύντομα να ξεπεράσουμε τον εφιάλτη που ζούμε.

Ας εμβολιαστούμε και έχουμε καιρό για "επαναστάσεις" και ανούσιες έριδες αφού βασική προϋπόθεση για να αλλάξεις κάτι προς το καλύτερο είναι να ζεις. Δυστυχώς ξεχάσαμε να ζούμε με την πανδημία και ήταν ένα σκληρό μάθημα για να μας δείξει πόσο "περαστικοί" είμαστε από αυτόν τον κόσμο. 

Οι πιστοί θεωρούν μια δοκιμασία την ζωή μας που μας προετοιμάζει για έναν άλλο κόσμο όσοι δεν πιστεύουν θεωρούν πως όλα εδώ τελειώνουν και οι αγνωστικιστές αναζητούν με την λογική να λύσουν "γρίφους" και "εξισώσεις" που όπως έλεγε και ο Πρωταγόρας η ζωή μας είναι πολύ σύντομη για να πάρουμε αδιάσειστες απαντήσεις . 

Ο Χριστός αναστήθηκε επειδή το πιστεύουμε είναι η δική μας άποψη που δεν θεωρεί πως μπορεί εν έτει 2021 να συνεχίζεται μια καταστροφική κόντρα ανάμεσα στις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ και τις διάφορες ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,  και χαιρόμαστε κάθε φορά που οι δογματισμοί δεν στέκονται εμπόδιο στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές. 

Τέλος θεωρούμε δεδομένο πως ο Θεός δεν επεμβαίνει κατά οιοδήποτε τρόπο σε αυτή την ζωή γιατί τότε θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. Ο τέλειος Θεός προφανέστατα και μας παρέχει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να αποφασίσουμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζούμε και εμείς διαμορφώσαμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε σήμερα. 

Για όσους έχουν και αυταπάτες για παρέμβασή του υπέρ των Ελλήνων , ας διαβάσουν ξανά την Ιστορία μας και τις ήττες μας που ήταν ήττες και του Δυτικού κόσμου απέναντι στη διαχρονική βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: