ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας οδηγός και για το νέο Διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό μας

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Το νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας οδηγός και για το νέο Διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό μας

 


Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την αιτιολογική έκθεση σε σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου που επέτρεψε στους γείτονες Γλυφαδιώτες να έχουν ένα σύγχρονο Κοιμητήριο στον Υμηττό. 

Αφού το πρώτο τους Κοιμητήριο που παραμένει μέσα στον αστικό ιστό ( κοντά στην ΕΥΔΑΠ για όσους πληρώνουν τον λογαριασμό τους ακόμα εκεί και όχι ηλεκτρονικά) είχε κορεστεί. 



Και τότε οι οικολόγοι αλλά και οι Συριζαίοι μαζί με τους κομμουνιστές της ευρύτερης περιοχής γιατί στην Γλυφάδα οι δυνάμεις τους είναι περιορισμένες είχαν ξεσηκωθεί αλλά ατυχώς για εκείνους η πλειοψηφία ήθελε η τότε κυβέρνηση τόλμησε και το αποτέλεσμα είναι να μην έχουν αυτό το πρόβλημα πλέον οι κάτοικοι της Γλυφάδας. 

Η στάση της ΝΔ ήταν τότε ΞΕΚΑΘΑΡΗ η δημοτική παράταξη του κ. Παπανικολάου έλυσε το πρόβλημα και οι εκεί αντιφρονούντες δεξιοί απομονώθηκαν και σήμερα ομιλούν και αυτοί για ένα Κοιμητήριο που είχε ανάγκη ο δήμος τους!


Τα "ψεκασμένα" ΜΜΕ και εκεί έβαλλαν αρχικώς κατά της διοίκησης Γιώργου Παπανικολάου  αλλά και της κυβέρνησης που το τόλμησε , αλλά σήμερα όλοι απολαμβάνουν στο ό,τι δόθηκε λύση αφού και αυτό το Κοιμητήριο οι εκεί "ψεκασμένοι" ήθελαν να γίνει μέσα στην επένδυση του Ελληνικού! 

Δηλαδή ήθελαν δύο νεκροταφεία μέσα στην Επένδυση και φανταζόμαστε πως εάν δεν είχε φτιάξει και ο δήμος Αργυρούπολης - Ελληνικού το δεύτερο δικό του μέσα στον Υμηττό θα ζητούσαν το οξύμωρο τρία νεκροταφεία δίπλα στο καζίνο! 

Αυτά τα γράφουμε για όσους θεωρούν πως συγχρωτιζόμενοι με την κομμουνιστική αριστερά και τις "οικολογικές" οργανώσεις που αντιδρούν ακόμα και στις φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας όπως οι ανεμογεννήτριες θα πείσουν όσους ξέρουν γραφή και ανάγνωση  να τους ακολουθήσουν στις ανέφικτες και καταστροφικές για την πόλη μας ιδεοληψίες τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: