ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης Κώστα Σεφτελή που δείχνουν έμπρακτα τον σεβασμό του στο αντίθετο φίλο

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Οι ευχές του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης Κώστα Σεφτελή που δείχνουν έμπρακτα τον σεβασμό του στο αντίθετο φίλο


 Εάν και δεν συνηθίζεται μας άρεσε που ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας Κώστας Σεφτελής υπέγραψε από κοινού με την σύζυγό του τις ευχές του προς τους συνδημότες μας. 

Και μας άρεσε γιατί εμείς πιστεύουμε πως δεν πρέπει να μένει πίσω από έναν άνδρα καμία γυναίκα όπως την θέλει το ρητό. 

Άλλωστε όσοι ασχολούνται για με την πολιτική ή είναι για άλλους λόγους δημόσια πρόσωπα γνωρίζουν πως οι σύντροφοι ή σύζυγοί τους εάν δεν στηρίζουν την ενασχόλησή τους με το λειτούργημα που ασκούν τότε οδηγούνται σε αδιέξοδα. 

Γιατί κάθε φορά που "χτυπάει" κάποιος με δίκαιη ή άδικη κριτική τον εκάστοτε πολιτικό για αστοχία του ή παράλειψή του στην ουσία στενοχωρεί δύο. 

Ο χώρος της αυτοδιοίκησης δεν έχει μπει ακόμα σκληρά σε αυτό που λέμε "πολιτικό ροκ" αλλά μη θεωρεί και ουδείς αφελής πως αυτό δεν θα συμβεί όταν αποκτήσει περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες ύπαρξης δικών του οικονομικών πόρων. 

Έτσι σε ευχές ή τέλοσπάντων σε κάτι που δεν είναι αμιγώς πολιτικό θέμα καλό θα ήταν να προβάλλουμε και το στήριγμά μας. 

Και βέβαια δεν θέλω να κάνω εύκολη κριτική σε όσους δεν τις ανέφεραν αφού άλλωστε δεν είθισται. Αλλά γνώμη μου είναι πως πρέπει να απαλλαγούμε από κάποιες υποκριτικές και ανόητες συνήθειες που μας "εκθέτουν" μόνο και μόνο για να μην "κατηγορηθούμε" πως είμαστε "σκυλάκια" . 

Άλλωστε στην ουσία οι γυναίκες αποφασίσουν , αυτές είναι το ισχυρό φύλο απλώς εμείς έχουμε απλώς  την ψευδαίσθηση πως μένουμε τάχα ανεπηρέαστοι από τις απόψεις και την στάση ζωής του συντρόφου μας. 

Και βέβαια οι διαφωνίες είναι θεμιτές , αλλά η ψευδαίσθηση πως δεν επηρεαζόμαστε από τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας είναι γνώρισμα όσων έχουν αυταπάτες και όχι συνειδητοποιημένων ανδρών που ξέρουν εδώ και χρόνια πιο είναι το "αδύνατο" σημείο τους! 

Και βέβαια θα πεθάνουν με την Ελπίδα όσοι θεωρούν πως μπορούν μόνοι τους να βιώσουν μια Ευτυχία που μάλλον δεν είναι τυχαία γένους θηλυκού.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: