ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Απασχολεί τελικά δικό του προσωπικό το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του δήμου μας ;

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Απασχολεί τελικά δικό του προσωπικό το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του δήμου μας ;


Η προηγούμενη διοίκηση τόνιζε πως το Νομικό Πρόσωπο δεν είχε προσωπικό κάτι που φαίνεται και στους προϋπολογισμούς του που δεν εμφάνιζε ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ υπαλλήλων. 

Όμως με δεδομένο πως παρατηρούνται υψηλά  ποσά για συντήρηση , αγορά επίπλων κ.ο.κ που δεν συνάδουν με την εικόνα που έχει το Μουσείο εμείς ζητούσαμε να μπει εκκαθαριστής αφού άκρη με ΨΕΜΑΤΑ και μισές κουβέντες,  δεν μπορεί να βγει. 

Πρόεδρος του Δ.Σ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης είναι ο εκάστοτε δήμαρχος Ηλιούπολης επομένως πριν απαντήσουμε εμείς εάν έχει ή εάν είχε το Μουσείο προσωπικό αναμένουμε από τον τέως δήμαρχο και τον νυν να απαντήσουν. 

Για το τώρα εάν  έχει προσωπικό δεν το συζητάμε καν , έχουμε πάρει από το Υπουργείο Εσωτερικών λίστα , το θέμα είναι τι γίνονταν πριν και κυρίως  τι θα συνεχίσει να γίνεται από εδώ και πέρα. 

Άρα ο κος Αραμπατζής ορθώς ρωτάει και με δεδομένο πως για εμάς υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ ας το πάει στην Περιφέρεια ή σε κανέναν Εισαγγελέα γιατί δεν αναμένουμε από κανέναν να ακούσουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ αφού έπρεπε να αλλάξει η διοίκηση του υπουργείου Εσωτερικών για να μάθουμε πως κάποιοι παρείχαν υπηρεσίες και πληρώθηκαν για αυτό από την διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: