ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προφανώς και ο δήμος μας δεν έχει εξειδικευμένο προσωπικό και πληρώνει τον ιδιώτη για την προετοιμασία φακέλου για το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Προφανώς και ο δήμος μας δεν έχει εξειδικευμένο προσωπικό και πληρώνει τον ιδιώτη για την προετοιμασία φακέλου για το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης



 Όπως διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ ο δήμος στερείται προσωπικού για να ετοιμάσει έγκαιρα φάκελο για ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Σε άλλες αναρτήσεις βλέπουμε και ιδιώτες δικηγόρους αφού οι τρεις του δήμου προφανώς και έχουν πολλές δουλειές και δεν επαρκούν! 

Με λίγα λόγια όταν κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα και υπεύθυνα δίνουμε την δουλειά σε ιδιώτη.  Έτσι γίνονταν πάντα έτσι θα εξακολουθήσει να γίνεται ακόμα και εάν οι υπάλληλοι του δήμου μας ξεπεράσουν τους 1000.  Για εμάς μακάρι να φτάσουν και τους 3.000 αλλά αυτό σημαίνει περισσότερους φόρους για όλες και όλους μας και φυσικά υπογραφή νέων μνημονίων αφού τα δανεικά λεφτά τελειώνουν και το ΑΕΠ της χώρας έχει μειωθεί επικίνδυνα. 

Δεν πρόλαβε να ανέβει η ανάρτησή μας και είδαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αυτό


Μάλλον τελείωσαν τα λεφτά του προγράμματος γιατί για να έστειλαν φάκελο οι υπάλληλοι του δήμου δεν το βλέπουμε! Θα ρωτήσει κανείς δημοτικός σύμβουλος και θα μάθουμε τι έγινε και γιατί έχουμε ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: