ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο παρακάτω πίνακας είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός και εξηγεί γιατί η ανάπτυξη αργεί στη χώρα μας

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Ο παρακάτω πίνακας είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός και εξηγεί γιατί η ανάπτυξη αργεί στη χώρα μας

 


Το λες και "πρόοδο" όταν μια χρεοκοπημένη χώρα όπως η Ελλάδα εξακολουθεί και δίνει το 10,9% του ΑΕΠ της ως δαπάνη για τις συντάξεις ίδιο δηλαδή ποσοστό με την ισχυρή Μεγάλη Βρετανία 

Το 2016 όπως βλέπετε είχαμε την ΠΡΩΤΙΑ φτάνοντας στο "μαγικό " 17,7% του ΑΕΠ τις αντίστοιχες δαπάνες. Αυτά ήρθε να διορθώσει η κυβέρνηση της ΝΔ και ήδη έχει ρίξει κατά επτά μονάδες περίπου το αντίστοιχο νούμερο. 

Αναμένουμε περαιτέρω μείωση αφού προφανέστατα και πολλοί εξακολουθούν να παίρνουν μεγαλύτερες συντάξεις από αυτές που δικαιούνται με βάση τις εισφορές τους και άλλοι πάλι τα "θύματα" του κρατισμού δούλεψαν σκληρά για δεκαετίες για να πάρουν μικρότερη σύνταξη από δημοσίους υπαλλήλους που δεν πάταγαν καν στην εργασία τους ή δούλευαν το περισσότερο έως 20 ώρες την εβδομάδα!

Αυτή η Ελλάδα θα αλλάξει είτε το θέλει το πολιτικό προσωπικό της χώρας είτε όχι το γνωρίζουν όλες και όλοι ακόμα και οι θαυμαστές του Πούτιν ή του Ερντογάν που βλέπουν που οδήγησαν τις χώρες τους οι δύο αυτοί δικτάτορες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: