ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι θέσεις των διαδικτυακών ΜΜΕ της Ηλιούπολης ( "Ψεκασμένων" και μη ακόμα και αυτών που επιζητούν την ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας για χάρη του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους)

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Οι θέσεις των διαδικτυακών ΜΜΕ της Ηλιούπολης ( "Ψεκασμένων" και μη ακόμα και αυτών που επιζητούν την ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας για χάρη του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους)

Στην κορυφή των διαδικτυακών ΜΜΕ της πόλης μας για αναγνώστες από την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό βρίσκετε το site ilioupolinews.gr. Σύμφωνα με την alexa.com οι θέσεις αυτές στον κόσμο (1η στήλη) και στην Ελλάδα (2η στήλη) είναι:

ILIOYPOLINEWS 100.290 & 1.056

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 116.404  & 1.321

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 139.061 & 1.634

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 201.439  & 2.610

ILIOYPOLI.GR 364.990 & 4.731

ΑΤΤΙΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ 391.717 & 5.282

ILIOYPOLIS.GR 756.657 & 17.863

DDAY 947.277 & 11.315

CITYOFILOUPOLIS 984.769 & 11.482

ILIOUPOLISONLINE.GR 1.493.438  & 22.185


Μέτρηση 2/5/2021 ώρα 10:32 μ.μ Πηγή: alexa.com

ΥΓ: Για όσους έχουν αγωνία για το ιστολόγιο των μαύρων φασιστών μετά την εκ νέου επίθεση στο δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη έπεσαν στη θέση 8.402 στην Ελλάδα και εάν και "κοσμογυρισμένος" ο κος Μωραίτης στον κόσμο οι ρατσιστικές αντιλήψεις του δεν πουλάνε ιδιαίτερα για αυτό και η θέση 648. 285! Εμείς ακούσαμε τους αναγνώστες αλλά ο ίδιος και οι δύο ακόλουθοί  του (Κούλα- Κώστας) επιζητούν εναγωνίως τον δημόσιο εξευτελισμό του. Δεν θα του χαλάσουμε χατίρι άλλωστε ο φασίστας αντί να μας απαντήσει σχετικά με τα  πτυχία που δεν κατέχει και για τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις του στο Εξωτερικό (γιατί για τον ρατσισμό του και τις φασιστικές του αντιλήψεις τα γνωρίζουμε) θα βγει πάλι μαζί με την πλέμπα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ να επικαλεστεί δήθεν ψυχικές ασθένειες μας για όσα ΔΗΜΟΣΙΑ για εκείνον καταγγέλλουμε. 

Εμείς ενημερώσαμε και τις αρχές και αναμένουμε να τον "μαζέψουν" αφού προφανέστατα δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν,  πόσο μάλλον σε έναν ΥΠΟΚΡΙΤΗ , ΨΕΥΤΗ και ΦΑΣΙΣΤΑ όπως ο κος Μωραίτης που εμπλέκει στον ηθικό του κατήφορο και άλλους. Εμείς άλλωστε σε καμία περίπτωση δεν κρύβουμε τίποτα και από κανέναν,  για τον λόγο αυτό και μπορούμε να επιβιώνουμε διαδικτυακά βάζοντας απέναντί μας όσους θεωρούν πως έχουν το ανάλογο ηθικό ανάστημα να τα βάλουν μαζί μας. 

Η αυτοπροβολή οδήγησε τον κ. Μένιο Φουρθιώτη στις φυλακές που σίγουρα δεν κρατάει κανέναν και με ΤΙΠΟΤΑ παρόλες τις σαχλαμάρες που διακινούσαν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και στην πόλη μας.

Άλλωστε σε μερικούς μήνες θα κληθούν και πάλι να επιλέξουν ποιο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσουν αφού τα "μπουκωμένα" κατά αυτούς ΜΜΕ θα προβούν σε ηχητικές αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν κάποιους δήθεν "ευαίσθητους" αλλά το ίδιο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ με τους πρώην συντρόφους τους σε αυτόνομη πορεία. 

Ο κος Μωραίτης μαζί με την κυρία Ραχήλ Μακρή θα ήταν ένα καλό δίδυμο για το "δελτίο" ειδήσεων του Έψιλον αφού ο ιδιοκτήτης του σταθμού Φίλιππος Βρυώνης αναζητεί αντικαταστάτη "αδιάφθορο" και "ηθικό" να λέει έστω και εάν δεν γνωρίζει καλά τα ελληνικά "αλήθειες" για την διαφθορά του πολιτικού μας συστήματος! 

Γιατί βέβαια όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως το πολιτικό σύστημα που εμείς με την ψήφο μας επιλέγουμε είναι απλώς η εικόνα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού απέναντι στον καθρέπτη της! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: