ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βάλτε κάμερες σε δημόσιους χώρους μπας και η ΕΛ.ΑΣ συλλάβει κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Βάλτε κάμερες σε δημόσιους χώρους μπας και η ΕΛ.ΑΣ συλλάβει κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ

 


Δεν άρεσε σε κάποιους το κέντρο ανακύκλωσης που είχε τοποθετήσει η γνωστή αλυσίδα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην κεντρική πλατεία της πόλης και χθες το έκαψαν ολοσχερώς! 

Η φωτογραφία που έχει κοινοποιηθεί σε ομάδα του facebook της πόλης μας αποτυπώνει την καταστροφή και αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το ιστολόγιό μας μας ενημέρωσαν πως δεν έχει γίνει όχι σύλληψη αλλά ούτε καν προσαγωγή υπόπτου! 

Ακριβώς στο σημείο δεν υπάρχει κάμερα και αυτές των πέριξ καταστημάτων δεν γνωρίζουμε εάν έχουν καταγράψει την στιγμή της επίθεσης. 

Δεν ξέρω ειλικρινά σε ποιο αριθμό αστυνομικών υπαλλήλων θα ήταν για τους αρμόδιους εφικτό να κάνουν συλλήψεις αλλά το σίγουρο είναι πως οι κάμερες για τις οποίες αντιδρούν όλοι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης θα μας βοηθούσαν για να μην "πέφτουμε τάχα από τα σύννεφα" για τέτοιους βανδαλισμούς. 

Σήμερα έκαψαν αυτό , αύριο θα βανδαλίσουν κάτι άλλο , μεθαύριο ίσως κάψουν ή δολοφονήσουν και κάποιον αφού οι αστείες ποινές που μοιράζει η Ελληνική Δικαιοσύνη στους "κοινωνικούς αγωνιστές" είναι ένα θέμα προφανέστατα πολιτικό αφού εάν περιμένουμε να λύσουμε ως κοινωνία το θέμα της ΒΙΑΣ αναζητώντας τις ΑΙΤΙΕΣ της θα "καούμε" όλοι. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: