ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσοι αντιδρούν στις κάμερες σε δημόσιους χώρους στην ουσία καλύπτουν παραβατικές συμπεριφορές σαν και αυτή του σάτυρου στη Νέα Σμύρνη

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Όσοι αντιδρούν στις κάμερες σε δημόσιους χώρους στην ουσία καλύπτουν παραβατικές συμπεριφορές σαν και αυτή του σάτυρου στη Νέα Σμύρνη

 


Ο νεαρός της φωτογραφίας συνελήφθη στην ουσία από το θύμα του την νεαρή σοπράνο Δανάη Ακριβιάδου που παράλληλα με την καταγγελία που έκανε κατά του νεαρού επιδειξία ανέβασε και βίντεο του στο facebook με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του. 

Η τολμηρή όμορφη κοπέλα παρά το νεαρό της ηλικίας της αντέδρασε έτσι ώστε να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο και δεν ΣΙΩΠΗΣΕ όπως θα έκαναν κάποιες άλλες και μπράβο της. 

Όμως εάν δεν υπήρχε κάμερα ασφαλείας που να καταγράψει τον νεαρό ουδείς θα την πίστευε πέρα από το συγγενικό της περιβάλλον και τους φίλους της και φυσικά και θα έμενε ατιμώρητος ο 22 χρονος  φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας που κυκλοφορούσε με το μόριο του έξω και ακολούθησε την Δανάη Ακριβιάδου για 300 περίπου μέτρα τρομοκρατώντας την αφού είχε αντιληφθεί πως κάποιος την ακολουθούσε μη γνωρίζοντας τα κίνητρά του. 

Το θέμα το βάζουμε επειδή κάποιοι "αλληλέγγυοι" κάθε είδους παραβατικότητας είχαν ανέβει στα κεραμίδια και φώναζαν όχι στις κάμερες στα σχολεία την στιγμή που σε δικό μας γυμνάσιο παιδεραστής - καθηγητής ( ακόμα προφυλακισμένος είναι για όσους ανησυχούν) έκανε λεκτικές σεξιστικές επιθέσεις σε ανήλικες μαθήτριες! Στη συνέχεια τα "έφτιαξε" και με μία από αυτές στην οποία έταξε γάμο και ευτυχώς συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της και κάποιων άλλων ενεργειών που δεν είναι του παρόντος. 

Πρόσφατα και στην πόλη μας είχαμε λεηλασίες δημοτικής περιουσίας αλλά κάποιοι θεωρούν τοτέμ τα προσωπικά δεδομένα που βέβαια στην περίπτωση της δημοσιοποίησης του βίντεο στο facebook παραβιάστηκαν και αναμένουμε τον ΣΑΠΙΟ που θα τολμήσει να μηνύσει για αυτό τον λόγο μια 27χρονη δυναμική κοπέλα που με την στάση της έδειξε πως θέλει να βοηθήσει για μια καλύτερη κοινωνία την ώρα που κάποιοι επιζητούν "ζούγκλες". 

Έως αυτή την στιγμή ο Εισαγγελέας δεν έχει δώσει για δημοσιοποίηση τα στοιχεία του επιδειξία νεαρού αλλά η ανάρτηση στο facebook τον πρόδωσε και έχουμε και άλλες καταγγελίες. 

Το τονίζουμε και το αφήνουμε εδώ αφού κρίνουμε εμείς πότε πρέπει να μιλήσουμε με "ασφάλεια" και να γίνουμε πιο καυστικοί για ένα θέμα στο οποίο η κοινωνία μας στη συντριπτική της πλειοψηφία θέλει κάμερες παντού γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν να κρύψουν κάτι και φυσικά το πολιτικό σύστημα έχει υποχρέωση να νομοθετεί για την πλειοψηφία και όχι για τους ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ όπως έκανε ο εμπνευστής του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα που έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ στην πράξη και απομένει ελπίζουμε σύντομα και η ρύθμιση του με νέο νόμο που θα αναφέρει λεπτομερώς τις εξαιρέσεις ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ προσωπικών δεδομένων με γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και του πολίτη που δεν μπορεί να νιώθει ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ. 

Το κράτος έχει υποχρέωση να παρέχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ αλλιώς παύει να υπάρχει για όσους δεν το αντιλαμβάνονται. Η νέα δίκη που ετοιμάζεται για την     Marfin θα καταδείξει την αξία βίντεο ιδιωτών που ατυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έλαβε υπόψιν κατά την μία εκδοχή ή δεν προσκομίστηκαν εγκαίρως κατά μία άλλη. 

Το θέμα θα παίξει τις επόμενες εβδομάδες αφού ήδη έχει διαρρεύσει υλικό που δεν μπορούμε βέβαια εμείς να πούμε εάν αφορά την συγκεκριμένη αποφράδα ημέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: