ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην κορυφή της ενημέρωσης για τα Νότια Προάστια το site Notia.gr

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Στην κορυφή της ενημέρωσης για τα Νότια Προάστια το site Notia.gr

 


Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτει τα δικά του ρεκόρ επισκεψιμότητας το Notia.gr  ευρισκόμενο πλέον στη θέση 283 στην Ελλάδα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην κατάταξη της alexa.com 



Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που παρέχει μαζί με το ερευνητικό ρεπορτάζ του που φέρνει σε δύσκολη θέση τα κάθε λογής συμφέροντα κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πολλών που το επισκέπτονται καθημερινά. 

Μια δημοσιογραφική προσπάθεια που ξεκίνησε το 2012 δικαιώθηκε καλύπτοντας τις αναγνωστικές ανάγκες των εκατομμυρίων κατοίκων των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο. 

Το καλοκαίρι του 2019 ο ανταγωνισμός βοήθησε το Notia.gr να εκτοξευτεί σε θέσεις που μέχρι τότε φάνταζαν "απαγορευτικές" για ένα τοπικό ΜΜΕ αλλά προφανέστατα και στο διαδίκτυο ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να έχει τοπικό ή εθνικό μόνο ενδιαφέρον αφού μια είδηση που μπορεί να αφορά μια μικρή πόλη μπορεί να διαβαστεί από οιοδήποτε στην άλλη άκρη του πλανήτη. 

9 χρόνια τώρα το Notia.gr έχει αποδείξει πως μπορεί και διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση και στην ανάδειξη των προβλημάτων των Νοτίων Προαστίων. Αυτό ενοχλεί όσους δεν θέλουν να λυθούν αυτά τα προβλήματα και μένουν προσκολλημένοι στο χθες. 

Ένα χθες που βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συλλογικό και που είναι ξεπερασμένο σε έναν κόσμο που προχωράει αφήνοντας πίσω του τις παθογένειες που φρενάρουν την πρόοδο και την ανάπτυξή του. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: