ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θετικά αντιμετώπισαν οι αναγνώστες μας "τους νέους πολιτικούς συσχετισμούς" που επικαλέστηκε μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσουκαλάς!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Θετικά αντιμετώπισαν οι αναγνώστες μας "τους νέους πολιτικούς συσχετισμούς" που επικαλέστηκε μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσουκαλάς!

 


Εάν και το μοναδικό ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο της πόλης οι αναγνώστες μας έχουν μάλλον υπερβεί προ πολλού  τις διαχωριστικές γραμμές Αριστερά και Δεξιά! 

Δεν εξηγείται αλλιώς πως αντιμετώπισαν ΘΕΤΙΚΑ την συνεργασία των παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "ΗΛΙΟΥ-Πόλις - Ανθρώπινη πόλη" που βέβαια θα άλλαζε τα δεδομένα για τις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Βέβαια ΔΗΜΟΣΙΑ και στις ομάδες του  facebook τα like ήταν λίγα,  αλλά οι εκλογές κερδίζονται με ψήφους και όχι με like,  κάτι που ξέρουμε πολύ καλά εμείς. 

Μάλιστα μας έψεξαν που δεν ανεβάσαμε την ανάρτησή μας στις πολλές ομάδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λες και δεν την διάβασαν ή δεν είχαν την δυνατότητα να την αναρτήσουν οι ίδιοι! 

Το έργο το έχουμε δει πάμπολες φορές και το ζούμε και τώρα όταν βλέπουμε όσους μας έψεγαν για την μεροληψία μας τάχα υπέρ της προηγούμενης διοίκησης να βρίζουν το "νέο" για το οποίο οι ίδιοι αγωνίστηκαν και προδόθηκαν. 

Βγήκαν και οι φασίστες του Μωραίτη για να "προστατέψουν" τους πατριώτες Νεοδημοκράτες και διαβάσαμε και το ανέκδοτο πως η "δεξιά" επιλογή της πόλης είναι ο "Μεσσίας" ( τα εισαγωγικά δικά τους αφού ποτέ δεν δήλωσαν ΔΕΞΙΟΙ ,  και συνεχώς καθυβρίζουν ό,τι ΔΕΞΙΟ έχει η σημερινή ΝΔ) . Βγήκαν να παραπονεθούν γιατί δεν μιλάνε Αραμπατζής και Ευσταθίου  με τον κουνιστό  Μωραίτη και προτιμούν τους αριστερούς της πόλης , λες και δεν είναι ο ίδιος αυτός που καθύβριζε την μνημονιακή ΝΔ που τάχα πούλησε την χώρα μας στους ξένους! Όχι δεν τους κατηγόρησε για ομοφοβία άλλωστε το "άνοιγμά" τους προς το κέντρο και τα αριστερά δεν θα επέτρεπε συσχετισμούς τέτοιους. Απλώς οι "Μωραΐτηδες" μπερδεύτηκαν με κάποιους υποψηφίους τους που ατυχώς την ώρα της διεύρυνσης πληθαίνουν και τους έχουμε "έτοιμους" για την προεκλογική περίοδο του 2023 εάν φυσικά έχουν θέση στους υποψηφίους των δύο συνδυασμών. Και βέβαια θέμα δεν έχουν εάν καταδικάσουν τον ΜΑΥΡΟ φασισμό πράγμα που ούτε λεκτικά δεν κάνουν παρά τις αναρτήσεις τους για τον κομμουνιστή Μίκη Θεοδωράκη που φυλακίστηκε από όσους αυτοί αποκαλούν "ευπατρίδες"! 

Σε "θολά νερά" ψαρεύουν οι φασίστες του Μωραίτη αφού όσοι ήταν να φύγουν από τα δεξιά της ΝΔ  έχουν ήδη φύγει! Υπάρχουν άλλωστε τουλάχιστον πέντε κόμματα στα δεξιά της ΝΔ. 


Τα ίδια έλεγαν και οι Συριζαίοι βέβαια αλλά άλλαξαν και παραδέχθηκαν τις αυταπάτες τους ενώ οι ΜΑΥΡΟΙ φασίστες του Μωραίτη παραμένουν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. 

Οι Νεοδημοκράτες είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ αφού η ΝΔ επέλεξε να ψηφίσει το λιγότερο κακό για την χώρα δηλαδή τα μνημόνια και επιβραβεύθηκε για την επιλογή της αυτή στις κάλπες του 2019. 

Άλλωστε και στις κάλπες του 2019 θα πάμε με ψευτοδιλήμματα ανάμεσα στους τάχα οπαδούς της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ( δείτε ποιοι φασίστες είναι) και στους οπαδούς της ΛΟΓΙΚΗΣ που εμβολιάζονται και δεν θεωρούν πως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η δική τους είναι ανώτερη από αυτή των άλλων όπως κάνουν οι κάθε χρώματος φασίστες. 

 Στις ΗΠΑ ήδη είναι προ των πυλών ο υποχρεωτικός εμβολιασμών όλων των δημοσίων υπαλλήλων ενώ στο στράτευμα τους που δεν είναι τυχαία ο καλύτερος στρατός στον κόσμο, ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. 

Το 54% των Αμερικανών είναι ήδη εμβολιασμένοι πλήρως δηλαδή μιλάμε για 178 εκατομμύρια ενώ έχουν χορηγηθεί συνολικά πάνω από 378 εκ. δόσεις εμβολίων! 

Και βέβαια έως τις κάλπες του 2023 η πανδημία θα μας έχει αφήσει και θα απομένει να παλέψουμε τις τεράστιες επιπτώσεις της στον οικονομικό τομέα που θα πλήξουν κυρίως του οικονομικά αδύναμους. 

Στη χώρα μας το 2023 θα είναι χρονιά υπογραφής νέων μνημονίων αφού ο λογαριασμός δυστυχώς δεν βγαίνει! 

ΥΓ: Παρατηρούμε από κάποια mail πως κάποιοι αναγνώστες μας δεν κατανοούν την δική μας θέση. Να τους το κάνουμε λιανά λοιπόν δεν είμαστε κατά των συμμαχιών , συνεργασιών ή όπως θέλει κάποιος να τις ονομάσει. Αλλά για εμάς η πορεία του καραβιού πρέπει να είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ γιατί εάν οι μισοί τραβάνε δεξιά και οι άλλοι μισοί αριστερά το καράβι - δήμος θα μείνει ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ στην ίδια θέση που εμάς τουλάχιστον δεν μας αρέσει. Το σημερινό καράβι για εμάς έχει σαφή πορεία προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ , παρόλο τους 1-2 δεξιούς "λαθρεπιβάτες"! 

Στα βασικά θέματα νεκροταφείο στον Υμηττό,. Δημόσια Περιουσία και φυσικά ΚΥΤ Υμηττού εξακολουθεί να έχει καταστροφικές για την πόλη επιλογές παρόλο που το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας είχε πάρει την ιστορική απόφαση δημιουργίας του ΚΥΤ στον Υμηττό επί δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη. Σήμερα οι τάχα συνεχιστές του θέλουν να το διώξουν όπως και η πλειοψηφία των δημοτικών μας συμβούλων που πουλάνε σανό σε όσους θεωρούν πως μπορεί το ΚΥΤ να απομακρυνθεί από τον Υμηττό.

Διαβάστε επίσης: 

"Δύο χθεσινές φωτογραφίες" χίλιες λέξεις - Το θέμα για εμάς είναι προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί το "καράβι"

Η Κούλα του Μωραίτη βγήκε να μας πει πως δεν γουστάρει και "μπόλιασμα" ο "Μεσσίας" - Προφανώς φοβάται μην χαθεί το "μοναδικό" του DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια: