ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 10 χρόνια η ίδια κοροϊδία με την καθαριότητα και το μόνο που άλλαξε είναι οι χιλιάδες υπερωρίες που πληρώνουμε κάθε χρόνο στους υπαλλήλους καθαριότητας

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

10 χρόνια η ίδια κοροϊδία με την καθαριότητα και το μόνο που άλλαξε είναι οι χιλιάδες υπερωρίες που πληρώνουμε κάθε χρόνο στους υπαλλήλους καθαριότητας

 


Γεμάτοι κάδοι , σπασμένα καπάκια κάδων, απορριμματοφόρα οχήματα που η συντήρησή τους είναι ασύμφορη και πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατάντια. 

Διοίκηση και αντιπολίτευση συνεχίζουν τον απόλυτο παραλογισμό που επιτάσσει σε ένα ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ κράτος να προσλάβει και άλλους υπαλλήλους καθαριότητας  που έτσι και αλλιώς δεν δείχνουν πως έχουν καμία διάθεση να προσπαθήσουν έστω  να διατηρήσουν  την πόλη μας καθαρή. 




Δεν θεωρούμε πως ο κ. Αντζινάς θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές,  παρόλο που στις προηγούμενες,  εξελέγη πρώτος σε ψήφους από την παράταξή του. 

Και το λέμε αυτό  θεωρώντας οδυνηρό το να μην εκλεγεί παρά τις περισσότερες ψήφους που θα πάρει λογικά πάντα στον πρώτο γύρο η παράταξη του νυν δημάρχου. 

Ο μόνος τρόπος να εκλεγεί σίγουρα είναι να είναι ο ίδιος επικεφαλής παράταξης και να μαζέψει καμία δεκαριά δυνατούς συνδημότες μας από αυτούς που έχουν αποδείξει διαχρονικά πως ξέρουν να "πουλήσουν" τον εαυτό τους και πείσουν. 

Προϋπόθεση να μην είχαν θέση ευθύνης τα προηγούμενα χρόνια αλλά να συμμετείχαν σε δράσεις άμισθες από τις πολλές που γίνονται από διάφορες και διάφορους που επιθυμούν στο μέλλον να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης. 

Άλλωστε εμείς θεωρούμε πως  τοποθέτησαν τον κ. Αντζινά  σε αυτόν τον τομέα , για να τον "κάψουν" και να τον ταυτίσουν με αυτές τις άθλιες εικόνες που δείχνουν εγκατάλειψη. 

Άλλωστε πολλοί ήταν αυτοί που στεναχωρήθηκαν από την πρωτιά του στις εκλογές του 2019. Κάποιοι μάλιστα δεν το έκρυψαν μιλώντας δημόσια πολύ αρνητικά εναντίον του. 

Ακόμα και εάν αλλάξει έναν χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023 , οι εικόνες αυτές έχουν αποτυπωθεί στην μνήμη των πολλών και φυσικά ουδείς πλέον πιστεύει στα "θαύματα" πως μπορούν αυτοί οι υπάλληλοι και αυτή η διοίκηση να κάνουν κάτι καλύτερο στον τομέα της καθαριότητας. 

Σπαταλούν χωρίς λόγο τα λεφτά μας , πληρώνοντας όσους επιδεικτικά και στα social media καταφέρονται κατά των δημοτών ρίχνοντας σε αυτούς την ευθύνη. 

Πληρώνουν για να λερώνουν και προφανώς εάν δεν είχαν απορρίμματα δεν θα χρειάζονταν να δίνουμε 10.000.000 ευρώ τον χρόνο χωρίς να είναι η πόλη καθαρή. Με τα μισά και ίσως λιγότερα ένας ιδιώτης θα είχε την πόλη μας πεντακάθαρη και σίγουρα δεν θα είχε και παραπάνω προσωπικό από το υπάρχον. 

Καμία ιδιωτική επιχείρηση της πόλης μας δεν απασχολεί τους εργαζομένους που απασχολεί ο δήμος μας που ως ιδιωτική επιχείρηση θα έπρεπε να λειτουργεί εάν ήθελε πραγματικά να κάνει την πόλη μας καλύτερη. 

Αντί αυτού έχουμε τα συνηθισμένα φαινόμενα με υπαλλήλους που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και με πολλές δραστηριότητες να δίνονται σε ιδιώτη ενώ θεωρητικά πάντα ο δήμος και οι υπάλληλοί του θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά. 



Έτσι η διοίκηση ιδιωτικοποιεί τον οδοφωτισμό της πόλης μας για 12 χρόνια και μετά για πάντα αφού οι υπάλληλοι μας δεν είναι σε θέση να συντηρήσουν ένα δίκτυο με led νέας τεχνολογίας πόσο μάλλον να το εγκαταστήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα. 




Ό,τι μεγάλο έργο έχει γίνει τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη μας, έχει γίνει από ιδιώτες αφού ακόμα κ και όταν ο δήμος μας ξεπερνούσε τους 1000 υπαλλήλους δεν συντηρούσε τίποτα! Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία των τεχνικών μελετών έχουν γίνει από ιδιωτικά γραφεία αφού εάν τα αφήναμε στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μας θα είχαμε μία μελέτη κάθε τέσσερα χρόνια! 

Και για τον οδοφωτισμό η μελέτη δόθηκε σε ιδιώτη ενώ θα μπορούσε να γίνει από τους υπαλλήλους του δήμου μας αφού όπως φαίνεται ο δήμαρχος δεν έχει σκοπό να αλλάξει τα φώτα έως το 2023 και θα ρίξει την ευθύνη στις ενστάσεις της αντιπολίτευσης που εάν και ακόμα δεν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ μιλάει με υπαινιγμούς και δείχνει ενωμένη θεωρώντας πως δεν υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: