ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το νέο Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ Ηλιούπολης και με τις τρεις δικές μας επιλογές να συμμετέχουν σε αυτό (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Το νέο Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ Ηλιούπολης και με τις τρεις δικές μας επιλογές να συμμετέχουν σε αυτό (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εσωκομματικές εκλογές στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και έχουμε το νέο Δ.Σ της ΤΕ που θα αποτελείται από τους:

Στάθης Ευσταθόπουλος πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης 

Μέλη :  Γιάννης Λαμπαδάκης 

             Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος 

             Δημήτρης Ρέππας  

αυτή είναι οι πρώτοι τρεις  σε σταυρούς προτίμησης  και εκλέχθηκαν ακόμη οι :

   Ευαγγελία Καμπερίδου 

   Μιχάλης Κουρής 

   Κωνσταντίνα  Μπαμπίλη

   Κωνσταντίνος   Φώσκολος

  Βασιλική Ρουβά 

  Άννα Μαρία Σουνίου 

Αυτοί είναι οι 9 που μαζί με τον πρόεδρο απαρτίζουν το 10μελες Δ.Σ της ΤΕ της ΝΔ Ηλιούπολης

Εκτός έμειναν οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κύριοι Παναγιώτης Πάσχος και Γιάννης Τσιμικλής . Που βέβαια θα αξιοποιηθούν φανταζόμαστε κατά την διάρκεια της θητείας των δύο ετών που έχει το νέο  Δ.Σ μπροστά του. 

Οι δικές μας επιλογές πήγαν πολύ καλά και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του  Δ.Σ και στον πρόεδρο κ. Στάθη Ευσταθόπουλο καλή και δημιουργική θητεία. Βέβαια από όλες και όλους εμάς εξαρτάται αυτό αφού χωρίς την συμμετοχή όλων όσων πιστεύουμε στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ καμία διοίκηση όσο καλές προθέσεις και να έχει δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. 

Κρατάμε από χθες τις άψογες διαδικασίες και την ΟΜΟΝΟΙΑ που επέδειξαν όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και βέβαια σκοπός όλων μας είναι να διατηρηθεί η ΝΔ πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας όπως καταγράφηκε στις κάλπες του 2019. 

Όλα τα άλλα και τα γνωστά προβλήματα για τις τοπικές εκλογές δηλαδή τις δημοτικές που τόσο μας "διχάζουν" έχουμε 2 χρόνια μπροστά μας για να τα λύσουμε. 

Η δική μας άποψη είναι πως δεν υπάρχει καμία άλλη συνταγή ΝΙΚΗΣ παρά οι συνένωση όλων. Αυτό ζητάνε οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες της πόλης μας αυτό πρέπει να έχουν στο νου  και οι επικεφαλής των δύο δημοτικών παρατάξεων αντί να συμμετέχουν σε φιέστες λαϊκισμού και εκδηλώσεις της αριστερής πλέμπας της πόλης. 

Μπορούμε και χωρίς τις αριστερές ιδεοληψίες που έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την Ιστορία ανήκουμε άλλωστε στην παράταξη που ΜΟΝΗ της στο παρελθόν σήκωσε το πολιτικό "βάρος" όλων των επωφελών για την χώρα μας αποφάσεων. 

Ένταξη της χώρας στην τότε ΕΟΚ σημερινή Ε.Ε και φυσικά την συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ. 

Η φωτογραφία της ανάρτησης αφού αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε σε άλλη ανάρτηση απεικονίζει τον βουλευτή της ΝΔ Νοτίου Τομέα κ. Βασίλη Σπανάκη με τους δύο πρώτους σε σταυρούς Γιάννη Λαμπαδάκη και Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και καθιστή την κα. Άννα Μαρία Σουνίου 

ΥΓ: Στις 8 και ώρες που παρακολουθήσαμε την διαδικασία είδαμε και θα δείτε και εσείς σε άλλη ανάρτηση τους βουλευτές της ΝΔ Νοτίου Τομέα Βασίλη Σπανάκη, Γιάννη Καλλιάνο , Άννα Καραμανλή , τον υπουργό πρώην υπουργό  Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη , τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη , την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στο Νότιο Τομέα κα. Γκελεστάθη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα  Αττικής κ. Γεώργιο Δημόπουλο,   τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου, τον Διοικητή του Οίκου του Ναύτου κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο , τον πρώην Αντιδήμαρχο Μπάμπη Κολιοφώτη , τον πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ Κώστα Πουπάκη και φυσικά τους επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων με δημοτικούς τους συμβούλους. Ήταν και ο ενεργός συνδημότης μας κ. Παπαμώκος όχι φυσικά για να ψηφίσει αλλά για να δει δια ζώσης τις εκλογικές διαδικασίες και φυσικά να συνομιλήσει με τους πολλούς φίλους του από την γαλάζια παράταξη. Το κλίμα ήταν καλό χωρίς ανόητες εντάσεις και εμείς φύγαμε με την ελπίδα πως είναι περισσότερα αυτά που τους ενώνουν και ασήμαντα όσα τους χωρίζουν. 

Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης : 

Οι δικές μας επιλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Η γυναικεία μας επιλογή για τις εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: