ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέος πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα ο Μίλτος Μπαντής - Όλα τα ονόματα των μελών του Δ.Σ της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Νέος πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα ο Μίλτος Μπαντής - Όλα τα ονόματα των μελών του Δ.Σ της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα

 

Ο Μίλτος Μπαντής είναι ο νέος πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ ( πρώην Νομαρχιακή) του Νοτίου Τομέα. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων ο κος Μπαντής μέσω facebook ανακοίνωσε: 

"Μετά από την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης, οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας από τους 13 Δήμους του Νότιου Τομέα που συμμετείχαν ενεργά και με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντας με Πρόεδρο της Β3 ΔΕΕΠ! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα αξιόλογα στελέχη που εκλέχθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΕΠ μας καθώς και στους νέους Προέδρους και τα νέα μέλη Δ.Σ των ΔΗΜΤΟ μας.
Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δυο απερχόμενους προέδρους Alexandros Spyrou και Μιχάλης Κουμεντάκος για την πολύτιμη βοήθεια, την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί, πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από πότε, καλή και δημιουργική θητεία σε όλους μας!"


Τα 15 νέα μέλη της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα και οι σταυροί που έλαβαν: 


Ανάμεσα τους και οι Ηλιουπολίτισσες Βασιλική Σακελλαρίου και Θεοδώρα Παρδάλη. 

Να θυμίσουμε πως ο κος Μπαντής ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση του προέδρου και έλαβε: 


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλο το pdf με τα τελικά αποτελέσματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: