ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Τεχνικό" πρόβλημα σε μία από τις σελίδες μας στο facebook

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

"Τεχνικό" πρόβλημα σε μία από τις σελίδες μας στο facebook

 


Με πάνω από 30 σελίδες οι οποίες φιλοξενούν τις αναρτήσεις μας πρέπει να είσαι τελείως "ψεκασμένος" για να θεωρείς πως μπορείς να περιορίσεις έστω την απήχηση μας! 

Δωρεάν διαφήμιση για ακόμη μια φορά από όσους θεωρούν πως η χώρα μας και η πόλη μας πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο την αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού μιας Σοβιετίας που κατέρρευσε και στη χώρα μας στα τέλη του 2010,  οδηγώντας την πατρίδα μας στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να ολοκληρώσει η χώρα μας για να επιβιώσει. 

Σε 10 χρόνια από τώρα , ό,τι σας γράφουμε θα είναι η νέα πραγματικότητα σε έναν καλύτερο κόσμο που έχει ήδη ανατείλει και που θα αργήσει να δύσει παρά τις απέλπιδες προσπάθειες όσων αποτελούν ήδη το χθες. 

Και βέβαια όλα αυτά θα συμβούν ανεξάρτητα από ποιοι θα κατέχουν θέση ευθύνης αφού η κοινωνία μας θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τους ΜΥΘΟΥΣ με την οποία την κρατούσε  "όμηρο" ένα πολιτικό σύστημα που αρνιόταν να δει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Η Ευρώπη αλλάζει και η χώρα μας ως αναπόσπαστο κομμάτι της προφανέστατα και δεν μπορεί να ζει πιστεύοντας σε όσα την οδήγησαν στη χρεοκοπία. Κράτη πιο ισχυρά από το δικό μας προχωρούν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να μην χρεοκοπήσουν την ώρα που εμείς σκεφτόμαστε πως θα καταφέρουμε να ζήσουμε και πάλι πάνω από τις δυνάμεις μας και εις βάρος των άλλων. 

Μέσα στην "μαυρίλα" της πανδημίας το μόνο θετικό είναι πως πλέον ακόμα και στην Ε.Ε το τελευταίο "καταφύγιο" των δήθεν "ανθρωπιστών" και "δημοκρατών" που ξεχνούν πως από αυτή την ήπειρο ξεκίνησαν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι οι περισσότεροι έχουν πειστεί πως δεν μπορούμε να ζούμε με ΜΥΘΟΥΣ και είναι παντελώς ανόητο και επικίνδυνο να αναζητούμε Μαύρους και Κόκκινους "Μεσσίες" που με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγήσουν σε ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: