ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε για τα γεμάτα "ανθρωπισμό" μηνύματά σας, αλλά δεν θα υποκύψουμε στον φασισμό σας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Σας ευχαριστούμε για τα γεμάτα "ανθρωπισμό" μηνύματά σας, αλλά δεν θα υποκύψουμε στον φασισμό σας



Δεν είχε "ήρωα" η πόλη και ανακάλυψε τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τα δεκάδες μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο pressilioupoli@gmail.com όπου ένθερμοι χουντικοί αποζητούν από εμάς μια άλλη αντιμετώπιση του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα.



Μας ζητάνε δηλαδή να καταδικάζουμε τον ΜΑΥΡΟ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό αλλά να αποτίνουμε τιμές σε όσους υπηρέτησαν πιστά και τους δύο. 

Η Ιστορία δεν μπορεί να γραφεί εκ νέου από τους ηττημένους και όσο απεχθής είναι σε εμάς ο δοτός δήμαρχος άλλο τόσο είναι και ο νόμιμα εκλεγμένος αλλά κομμουνιστής δήμαρχος της πόλης που ονειρεύονταν την πόλη μας Τίρανα και εν μέρει το πέτυχε στα 12 χρόνια παρουσίας του στο τιμόνι του δήμου μας. 

ΥΓ: Δεν ξέρουμε που ξέθαψαν το mail μας και για ποιους ευνόητους λόγους σε εμάς τουλάχιστον δεν έστειλαν τα μηνύματα τους στο mail του υπογράφοντος το εν λόγω κείμενο που κατά την δική μας άποψη ήταν ήπιος στην εξωφρενική και μη δημοκρατική πρόταση του κ. Αραμπατζή να τιμήσει η πόλη μας έναν ΜΑΥΡΟ φασίστα! 

Εμείς άλλωστε την άποψή μας λέμε (ευτυχώς δεν ζούμε σε δικτατορία για να μην μπορούμε) την ευθύνη για τις ονοματοδοσίες την έχει η εκάστοτε διοίκηση του δήμου. Όσο για τους κομμουνιστές που ισχυρίζονται πως η θεωρία των δύο άκρων είναι ανιστόρητη καλά βολεύθηκαν με τον Δελλαπόρτα μια χαρά τα πήγαιναν και στήριζε ο ένας τον άλλο,  έως ότου βρέθηκε ένας Θεόδωρος Γεωργάκης και κατάφερε να στείλει και  τα δύο άκρα εκεί που είναι και η θέση τους. 

Στα μουσεία δηλαδή  όπου σε πείσμα των νοσταλγών οι ομοϊδεάτες τους δεν βαπτίζονται "αγωνιστές" ή "ευπατρίδες" αλλά οπαδοί ολοκληρωτισμών που έχουν καταδικαστεί σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Όποιος επισκεφθεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μπορεί να "θαυμάσει" τα ντοκουμέντα της συμμετοχής του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα στην ΕΠΟΝ Λευκάδας , ενώ την συμμετοχή του Δημήτρη Κιντή στην ΕΠΟΝ δεν θεωρούμε πως αμφισβητεί ουδείς σε αυτή την πόλη. Επονίτες και οι δύο λοιπόν με την διαφορά πως ο δεύτερος δεν υπηρέτησε παρά μόνο τον κόκκινο φασισμό ενώ ο Δελλαπόρτας πέρασε από το ένα άκρο στο άλλο για καιροσκοπικούς κυρίως λόγους παρά για ιδεολογικούς. 


ΥΓ1: Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τι θα ψηφίσουν τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής για την ονομοτοδοσία δομών , δρόμων , και πλατειών του δήμου μας και κυρίως ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης όσον αφορά τις προτάσεις της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" για Κατσιφά , Γκιόλια , Θεοδωράκη και Δελλαπόρτα. Βλέπουμε δύο ναι και δύο όχι ..... 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: