ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άσε μην "μπλέξεις" Στάθη η πόλη απεχθάνεται τους μετριοπαθείς πολιτικούς, εάν θέλεις να έχεις ελπίδα ανέβασε τους τόνους!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Άσε μην "μπλέξεις" Στάθη η πόλη απεχθάνεται τους μετριοπαθείς πολιτικούς, εάν θέλεις να έχεις ελπίδα ανέβασε τους τόνους!

 


Έχουν φύγει οι περισσότεροι  από την παράταξή του , και σε εμάς είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως όλοι αυτοί έφυγαν για την καρέκλα! 

Άλλωστε δεν υπάρχουν τόσες κενές καρέκλες στη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη ώστε να καλύψουν μια σειρά στελεχών που είπαν ΟΧΙ στην δική του επιλογή για επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Και βέβαια δεν ξεχνάμε και τις προεκλογικές αποχωρήσεις πριν τις κάλπες του 2019 όπου έφυγαν ως "εξυγιαντές" η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν κατάφερε να μας πείσει πόσο "καρεκλάκηδες" και ανήθικοι ήταν οι αποχωρήσαντες και η γραμματέας της παράταξης εξακολουθεί και διώχνει κόσμο όπως έκανε άλλωστε και προεκλογικά οδηγώντας τον νέο επικεφαλής της παράταξης σε "περιπέτειες" πριν ακόμα πραγματοποιηθεί το συνέδριό τους. 

Τι θα πουν σε αυτό; Μα πως όλοι όσοι έφυγαν ήταν "παρτάκηδες" και παρέμειναν όσοι υπηρετούν αρχές και αξίες τις οποίες εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν κατανοούμε. 

Κατά καιρούς συμμαχούν με οιοδήποτε και δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ από όλους τους άλλους! 

Εμείς δεν έχουμε αμφιβολίες πως ο Στάθης Ψυρρόπουλος είναι ένας χαρισματικός νέος που δεν θα είχε θέμα να αναμετρηθεί με οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της παράταξής του και να βγει νικητής. 

Το δικό μας "θέμα" είναι πως και αυτή η παράταξη δεν έχει καμία ιδεολογική συνοχή και αυτό το διαφημίζει ως προτέρημα στη λογική κάντο όπως ο Γιώργος Χατζηδάκης! 

Και βέβαια το μη "μπλέξεις" το δικό μας δεν αφορά προσωπικά τον κ. Ψυρρόπουλο αλλά τον οιοδήποτε επικεφαλή παράταξης που δήθεν για το καλό της πόλης θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών μας μη έχοντας οτιδήποτε διαφορετικό να πει για τα προβλήματα της πόλης. 

Παρακολουθούμε καιρό και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον δημοτικούς συμβούλους να προσπαθούν να επιλύσουν τα προβλήματα με την ίδια συνταγή. 

Να μην στεναχωρούν κανέναν αλλά να νομίζουν πως έτσι θα αλλάξει η πόλη. Το πλήρωσε στις κάλπες του 2023 ο κ. Ευσταθίου το να είναι μετριοπαθής και δεν κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα σε δύο υποψηφίους από τον χώρο της κεντροαριστεράς. 

Τώρα που η κεντροαριστερά ΥΠΟΧΩΡΕΙ , τώρα που οι λύσεις της έχουν κριθεί ανεπαρκείς για την πόλη βλέπουμε την νέα μόδα των παρατάξεων χωρίς κομματικούς φραγμούς στην οποία ένας Κνίτης , ένας Νεοδημοκράτης , ένας Κιναλίτης και γιατί όχι και ένας Χρυσαυγίτης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πάει η πόλη μας προς ποια κατεύθυνση; 

Οι προτάσεις που έως τώρα έχουμε ακούσει και από την παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου εμάς δεν μας ενθουσίασαν ένας αχταρμάς όπου ταυτόχρονα αγαπάμε και τον ιδιωτικό τομέα αλλά συντηρούμε στα κοινά τον απόλυτο κρατισμό. 

Θέλουμε να διατηρήσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα θέλουμε και περισσότερους υπαλλήλους για τον δήμο. 

Αγαπάμε το πράσινο και το περιβάλλον αλλά είμαστε κατά των ανεμογεννητριών και των φιλικότερων προς το περιβάλλον μορφών ενέργειας. 

Είναι εμφανές πως ο κ. Ψυρρόπουλος πλεονεκτεί σε πολλά από τους άλλους επικεφαλής αφού έχει καλύτερη παρουσία , αρκετές γνώσεις για το αξίωμα που διεκδικεί και δεν έχει προκαλέσει αρνητικά με την έως τώρα παρουσία του. 

Πάει παντού και συνομιλεί ως μη όφειλε με τους πάντες. Όμως δεν είναι από "τζάκι" για να γίνει ο Μπακογιάννης όχι πως βέβαια θα το επιθυμούσε και το "δαχτυλίδι" που οι πρώην "σύντροφοί" του τον κατηγορούν πως πήρε από τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο δεν δείχνει ικανό να τον κάνει να συγκρατήσει τους "βολεψάκηδες" όπως τους αποκαλούν οι παραμένοντες στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Η αναποτελεσματικότητα που έχει περιέλθει η πόλη είναι πρωτίστως επειδή οι πολλοί επέλεξαν δημοτικούς συμβούλους που είναι κατά των ρήξεων και των ανατροπών. 

Το κλίμα αλλάζει και παρόλο που για κάποιους ένα 3% φαντάζει υψηλό εμείς θεωρούμε πως μπορεί να το πιάσει και να μπει στο δημοτικό συμβούλιο όποιος έστω και ψεύτικα προτείνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ πορεία από την ακολουθούμενη σε όλα τα βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη. 

Ο κ. Ψυρρόπουλος δεν είναι ούτε Κωνσταντάτος , ούτε Κονδύλης και φυσικά δεν είναι και Παπανικολάου αφού ο τελευταίος υπήρξε πάντα ΔΕΞΙΟΣ. 

Για να έχει λοιπόν την επιτυχία των δύο πρώτων θα πρέπει να πείσει πως βαδίζει διαφορετικά από ό,τι μέχρι τώρα η παράταξή του. 

Ο Κωνσταντάτος βγήκε ΤΖΑΜΠΑ δήμαρχος πατώντας σε μια επένδυση που δεν θα γίνει πρωτίστως με ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Κονδύλης εάν και προερχόμενος από την κεντροαριστερά κατάλαβε πως οι ιδέες της έχουν ηττηθεί τα έβαλε με τους λίγους και κέρδισε όχι χωρίς κόστος δύο διαδοχικές ΝΙΚΕΣ εκμεταλλευόμενος πως στα δεξιά του δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ. 

Το ίδιο συμβαίνει και εδώ δυστυχώς αφού οι κύριοι Αραμπατζής και Ευσταθίου δεν κατανοούν πως δεν μπορούν χωριστά να πετύχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. 

Με δεδομένο για εμάς τουλάχιστον πως το 2023 τα δύο δυνατά κόμματα σε όλη την χώρα αλλά και στην πόλη μας θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η ΝΔ νέος δήμαρχος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να πείσει τους περισσότερους από τους οπαδούς του πως μπορεί να υλοποιήσει το κοινό πλέον πρόγραμμά τους στα βασικά. 

Κανείς πλέον από τους δύο δεν είναι αντιμνημονιακός και προχωρούν και οι δύο στο επόμενο στάδιο που θα είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση δομών. 

Επομένως όσο και εάν αντιδρούν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην πόλη μας ο καπιταλισμός δεν πρόκειται να ακυρωθεί και ο πολίτης θα ψηφίσει αυτόν που σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω τον υπηρετεί καλύτερα. 

Οι εποχές που αρκούσε να κάνεις καταλήψεις στα οικόπεδα ενός "τσιφλικά" για να βγεις "αέρα" δήμαρχος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. 

Με δεδομένο πως γνωρίζουμε πόσα ακόμη στελέχη από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα φύγουν αυτό που μένει είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και όχι στη ΝΔ . 

Επομένως όσοι αναζητούν από σήμερα την στήριξη της Κουμουνδούρου θα νιώθουν πιο ασφαλείς στις κάλπες του 2023 για την πόλη μας που δεν θα φέρουν και τις μεγάλες εκπλήξεις αφού το "έγκλημα" που συντελέστηκε το 2019 θέλει επαγγελματίες δολοπλόκους για να καταπολεμηθεί και όχι νέα παιδιά και αξιόλογα παρά τις διαφωνίες που έχουμε μαζί τους όπως ο κ. Στάθης Ψυρρόπουλος. 

Η Σοβιετία θα γκρεμιστεί το φωνάζει ήδη εδώ και χρόνια η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στα δημοτικά συμβούλια την ώρα που η διοίκηση υποκριτικά μιλάει για 12 χρόνια παραχώρηση του οδοφωτισμού σε ιδιώτη αποφεύγοντας να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι πως ο τομέας αυτός ιδιωτικοποιείται και έπεται και συνέχεια. 

Θα διαβάσουμε την συνέντευξη του κ. Ψυρρόπουλου εάν και δεν αναμένουμε να συμφωνούμε στα σοβαρά για εμάς ζητήματα και θα του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και όσους απομείνουν να το παλέψουν μαζί τους! 

Εδώ άλλοι ελπίζουν στον Αραμπατζή , ποιοι λογικοί και με περισσότερες πιθανότητες είναι όσοι θα ποντάρουν στις κάλπες στον Στάθη! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: