ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο Δριμυλή τα είπες όλα! κραυγάζει η επικεφαλής της συλλογικότητας που θέλει να διδάξει "ηθική" στις παίκτριες του "The Bachelor" !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Μπράβο Δριμυλή τα είπες όλα! κραυγάζει η επικεφαλής της συλλογικότητας που θέλει να διδάξει "ηθική" στις παίκτριες του "The Bachelor" !

 

Απαντήσεις προς όλους θα δώσει αύριο στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα που ανέκυψε σχετικά  με την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου "Χαλικάκι",  για γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής του Alpha "The Bachelor" , ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Θέμης Γιαννόπουλος. 

Πληροφοριακά σας λέμε πως όλα έγιναν νόμιμα και πως εμείς προσωπικά δεν θα μπούμε σε θέματα "ηθικής" που επικαλούνται συλλογικότητες που ΣΙΩΠΗΣΑΝ και σιωπούν στα πολυπληθή το τελευταίο διάστημα  κρούσματα ρατσισμού. 



Η επιλεκτική ευαισθησία της συλλογικότητας "Είμαι Εδώ" όπως και της "αδελφής" ομάδας στο facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" έχει στηλιτευθεί από αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ που δεν οφείλει τίποτα και σε κανέναν. 

Ο συγχρωτισμός της επικεφαλής τους,  με τους φασίστες οπαδούς του κ. Μωραίτη έχει καταδειχθεί όπως και το γεγονός πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ προβάλλουν πλέον τις "δράσεις" τους δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε εμάς για το τι ακριβώς πρεσβεύουν. 

Φασιστικά ζητάνε το κόψιμο ενός τηλεοπτικού προγράμματος , κάτι που προφανέστατα απαγορεύεται όχι μόνο από το Σύνταγμα της χώρας , αλλά και από τις Αρχές και Αξίες του δυτικού κόσμου που δείχνουν να αγνοούν. 

Υπεύθυνο για τα ιδιωτικά ΜΜΕ και για τα κρατικά είναι το ΕΣΡ στο οποίο εάν και έχουν καταφύγει κατά καιρούς κάποιες μειοψηφίες δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα. 

Είναι δικαίωμα τους να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη εάν "θίγονται" από το πρόγραμμα που δεν τις υποχρέωσε κανείς να παρακολουθούν ,  όπως επίσης δικαίωμα της κα Τσακογιάννη είναι να συμφωνεί με τον κ. Δριμυλή που μας παρουσίασε τις παίκτριες ως εκδιδόμενες και το δημαρχείο μας ως οίκο ανοχής!  Και δική μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να στηλιτεύουμε συμπεριφορές που είναι αντίθετες με ό,τι ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος έχει λύσει προ πολλού. 



Και βέβαια η ΣΙΩΠΗ και των υπόλοιπων μελών της συλλογικότητας και η μη καταδίκη ενός φασιστικού κειμένου που θέλει να επιβάλλει μια "κομμουνιστική ή ναζιστική ηθική" καταδεικνύει σε κάθε σκεπτόμενη γυναίκα τι ακριβώς πρεσβεύουν. 

Αναμένουμε ξεκάθαρες θέσεις από ΟΛΟΥΣ   στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο γιατί για εμάς προφανέστατα και το θέμα , ήταν και παραμένει η ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση δημοτικών - δημόσιων δομών σε "Μεσσίες" , συλλογικότητες , κόμματα , δημοτικές παρατάξεις και οιοδήποτε θέλει να κάνει την δική του προπαγάνδα χρησιμοποιώντας δημόσιους χώρους έναντι ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ τιμήματος. 

ΥΓ: Κάποιοι στις 30 Νοεμβρίου θα πέσουν εκ νέου "από τα σύννεφα",  αφού άλλη μια απάτη θα λάβει τέλος. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: