ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση Ψυρρόπουλου - Βρέκου και σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση Ψυρρόπουλου - Βρέκου και σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον

 


Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πράσινος Δήμος" κα. Ματίνα Βρέκου συναντήθηκε και συζήτησε όπως διαβάζετε και στο προφίλ της στο facebook με τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο ο οποίος ( εάν σας  διαφεύγει) είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Συζήτησαν για ένα καλύτερο μέλλον και κυρίως οικολογικό φανταζόμαστε αφού η ευαισθησία της κα. Βρέκου για θέματα περιβάλλοντος είναι γνωστή. 

Δεν γνωρίζουμε εάν θα έχουν  κοινή πορεία οι δύο παρατάξεις στις εκλογές του 2023 όπως είχαν και σε αυτές του 2019 , απλώς θεωρούμε θετική οποιαδήποτε προσέγγιση γίνεται με ανθρώπους που εμείς τουλάχιστον εκτιμούμε. 

Για την κα Βρέκου ο λόγος , για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις , αφού υπήρξε μία από τις επιλογές μας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τις κάλπες του 2019 , από τους υποψηφίους εννοείτε  που κατέβηκαν με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη",  οι άλλες επιλογές  που είχαμε από την παράταξη αυτή  την εγκατάλειψαν , καταγγέλλοντας μάλιστα  πως δεν πως δεν έχει δημοκρατικές διαδικασίες. 

ΥΓ: Όπως όλες και όλοι γνωρίζουν δεν την ψηφίσαμε την κα Βρέκου στον πρώτο και κρίσιμο για την δική της εκλογή πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019,  αφού ψηφίζουμε πάντα ΔΕΞΙΑ 

Ακόμα και εάν η επιλογή μας χαρακτηριστεί εκ των υστέρων ΑΔΕΞΙΑ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: