ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο ...

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο ...



  • Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηλιούπολης  κ. Γιάννη Πούλο που αντέδρασε στην προσπάθεια εργαλειοποίησης των ανθρωποκτονιών των τελευταίων μηνών,   από ομάδα του facebook που λειτουργεί  για να "πάρει" και όχι φυσικά για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.  Η μόνη τους προσφορά στην πόλη είναι οι αγαστές σχέσεις της επικεφαλής τους με τις φασίστριες του  "Μεσσία" Δημήτρη Μωραίτη και ο συγχρωτισμός τους με πρώην ποινικούς. Το "παρεάκι" βέβαια περιλαμβάνει όλους τους -ισμούς για να μην μείνουν παραπονούμενοι και οι νοσταλγοί των Απριλιανών της πόλης που έτρεξαν να δηλώσουν την αρωγή τους σε όσες θέλουν τάχα να "σώσουν" τις Ηλουπολίτισσες από βίαιες συμπεριφορές. Από τον δικό τους έκδηλο ρατσισμό και τυχοδιωκτισμό δεν σωζόμαστε αφού υπάρχουν πάντα και ελάχιστοι αφελείς που "τσιμπάνε".  Ελπίζουμε να μην "τρομοκρατηθούν" από την πένα μας ή μάλλον το πληκτολόγιό μας,  και αρχίσουν να κυκλοφορούν συνοδευόμενες από μπράβους. Τέλος ελπίζουμε ο κος Πούλος να μην γίνει "στόχος" τους , και προφανέστατα επειδή είναι και αδαής για το τι γενικά συμβαίνει όταν χαλάς "δουλειές" , να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Και βέβαια αυτό που είπε ο κος Πούλος είναι πως η ενδοοικογενειακή βία αφορά και τα δύο φύλα και δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Μόνο σε κράτη - παρίες αναγνωρίζεται ο όρος γυναικοκτονία στην νομική επιστήμη αφού είναι βαθύτατα ρατσιστικός και ο όρος ανθρωποκτονία περιλαμβάνει και τα δύο φύλα. 

  • Δεν προλαβαίνουμε να αναδείξουμε την απέχθεια ενός υποψηφίου δημοτικού συμβούλου για την Αστική μας Δημοκρατία και πετάγεται άλλος. Προσεχώς θα αναδείξουμε το νέο παραλήρημα φασισμού συνδημότη μας! 

  • Μην χάσετε την έκθεση ζωγραφικής . Για περισσότερες λεπτομέρειες κλικ εδώ

  • Αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με δύο ομάδες της πόλης μας να συμμετέχουν. 

  • Ο "επαγγελματίας ομοφυλόφιλος" είναι εδώ και χρόνια ο "καλύτερος" στο τομέα του "ξεκουβαλάμε",  και η κύρια αιτία για να "μετακομίσει" κάποιος  μακριά από την απέραντη χυδαιότητά  του. 
  • Διαβάστε εδώ τον συνάδελφο Μάνο Βουλαρίνο αφού η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κάποιων δεν έχει όρια. 


ΥΓ: Η πρώτη είδηση αφορά την παρουσία του κ. Γιάννη Πούλου σε εκδήλωση "νέας συλλογικότητας" που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας στις 21/10/2021. Μια συλλογικότητα που θέλει να "επιμορφώσει" την τοπική κοινωνία για θέματα που αφορούν την γυναικεία κακοποίηση την ώρα βέβαια που η επικεφαλής της πριν λίγο καιρό βάπτιζε γυναικοκαβγά την ρατσιστική επίθεση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου σε αλλοδαπή γυναίκα! Αυτά και φυσικά να "συγχαρούμε" τα τοπικά ΜΜΕ που λες και κατοικούν σε άλλη πόλη "έτρεξαν" να προβάλλουν τον απόλυτο καιροσκοπισμό. Ελπίζουμε τα τέλη Νοεμβρίου να μην πέσουν και πάλι από τα σύννεφα σε ό,τι θα παρουσιάσουμε με στοιχεία! Και βέβαια έως τότε αφήνουμε τους αφελείς να πιστεύουν πως είναι δυνατόν οι "λύκοι" να σώσουν τα πρόβατα! Το μόνο ευχάριστο πάντως είναι πως τα πρόβατα πλέον είναι λίγα και οι υποψιασμένοι πολλοί. Τέλος καλούμε την διοίκηση να παραχωρήσει την ειδική αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης ΤΖΑΜΠΑ όπως κάνει πάντα άλλωστε,  και στην κα Κική Παρασκευά για να εξηγήσει σε αγαστή συνεργασία με την επικεφαλής της ομάδας του facebook και μία εκ των ομιλητριών της χθεσινής εκδήλωσης  ποια είναι τα στάνταρ που πρέπει να έχει μια ΑΞΙΟΛΟΓΗ κατά τον κ. Δημήτρη Μωραίτη και τους ομοίους του γυναίκα. 

Για όσους ήρθαν χθες στην πόλη ας τα έχουν και οπτικά (τα 50 πράγματα που πρεσβεύουν οι "αξιόλογες") γιατί ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ προφανώς και δεν αφορούσε , ούτε αφορά  όσες χθες βρήκαν ως αιτία των ανθρωποκτονιών - γυναικοκτονιών την "βολική" για κάθε είδους ανέξοδη προπαγάνδα Πατριαρχία. Μάλιστα κατηγόρησαν και τον αντιδήμαρχο που κακώς για εμάς πήγε  αφού τις ξέρει πως δεν βοηθά ενώ οι ίδιες στο μόνο που βοηθάνε είναι να απειλούν και να υβρίζουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τοπικό ΜΜΕ που ανέδειξε και θα συνεχίσει να αναδεικνύει την απόλυτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

Εάν "εντρυφήσουν" καλύτερα στο πρόβλημα θα καταλήξουν στο κομμουνιστικό πως ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ φταίει για όλα! Άλλωστε λύσεις δημοκρατικές και βασισμένες σε Αρχές και Αξίες δεν περιμένουμε εμείς προσωπικά από καμία από τις χθεσινές ομιλήτριες που έχουν δείξει τι ακριβώς πρεσβεύουν. Τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που παραβρέθηκαν μιας και δεν είμασταν εκεί θα τους μάθετε από όσους δεν βλέπουν, δεν ακούν αλλά ΜΙΛΑΝΕ προσπαθώντας να δώσουν ουσία σε πράγματα που δεν έχουν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: