ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "γαϊτανάκι" με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας που εχθρεύονται την Αστική Δημοκρατία δεν έχει τελειωμό

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Το "γαϊτανάκι" με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας που εχθρεύονται την Αστική Δημοκρατία δεν έχει τελειωμό


Είναι νωρίς για τις κάλπες του 2023 όταν και θα κληθούμε να αποφασίσουμε την επόμενη διοίκηση του δήμου μας για τα επόμενα πέντε έτη! 

Ο χρόνος αυξήθηκε για τους αυτοδιοικητικούς αφού τα τέσσερα χρόνια δεν κρίνονται επαρκή για να πράξουν ούτε τα αυτονόητα. 

Ο Γενικός Γραμματέας της εγκληματικής πλέον οργάνωσης Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος  έλεγε:  "εμείς έχουμε "καθαρά χέρια" και ας χαιρετάμε και κάποια φορά ναζιστικά που για εμάς είναι αρχαιοελληνικά! " 

Στην πόλη μας που πλέον έχει γίνει μόδα να την γράφουν με π κεφαλαίο για να καταδείξουν προφανώς πως δεν διαφέρει και από τις υπόλοιπες τουρκικές κάποιοι νοσταλγούν καταστάσεις που η Ιστορία τις έχει καταδικάσει. 

Ιερείς που κανονικά θα έπρεπε να λειτουργούν σε άδειους ναούς κάθε τρεις και λίγο βάλουν κατά της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης και μιλούν για χούντες! Μιλάνε αυτοί που όταν είχαμε χούντα πραγματική δεν την αντελήφθησαν αφού υπήρξαν προνομιακοί συνομιλητές δοτών και λοιπών ξεφτιλισμένων χουντικών που θέλησαν και πέτυχαν να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Η Δημοκρατία δεν εκδικήθηκε και έτσι ποτέ δεν έγινε αποχουντοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Πολλά στελέχη της συνέχισαν και έκαναν πολιτική καριέρα και σε κόμματα όπως η ΝΔ αλλά και σε "δημοκρατικά" κόμματα που εκμεταλλεύονται συστηματικά και διατηρούν ΜΥΘΟΥΣ γύρω από την αντιστασιακή δράση μελών τους. 

Έτσι μέσα στο Πολυτεχνείο και στα κρατητήρια των βασανιστών της χούντας "βρέθηκαν" και αυτοί που ήταν και χιλιάδες άλλοι που απλώς περίμεναν την χούντα να πέσει για να το παίξουν δημοκράτες. 

Στην πόλη μας είναι αρκετοί οι επιχειρηματίες που αναδείχθηκαν την περίοδο 1967-1974 και βέβαια οι πολιτική καριέρα πολλών αιρετών στήθηκε σε μια αντιστασιακή δράση που ουδέποτε είχαν. 

Έτσι και επειδή παρά τους πολλούς "επαναστάτες" του πληκτρολογίου η πόλη αγνοεί την Ιστορία της είναι καταδικασμένη να την ξαναζήσει. 

Αντιμετωπίζοντας την "μοναξιά" του αγώνα μας κατά του μαύρου και του κόκκινου φασισμού που βρίσκει ακόμα χιλιάδες οπαδούς σε αυτή την πόλη θα προχωρήσουμε και θα αναδείξουμε όσους αναζητούν θέσεις ευθύνης σε μια Αστική καπιταλιστική Δημοκρατία με μόνο τους προσόν πως την υβρίζουν αναζητώντας "Μεσσίες". 

Ως έθνος έχουμε την τύχη να βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας στην Ελλαδική Εκκλησία ένας μετριοπαθής και λογικός ιεράρχης που δεν "πολιτεύεται" πουλώντας στο Ποίμνιο του "σωτηρίες" που ζέχνουν φασισμό. 

Καθημερινά και αυτός και οι στενοί συνεργάτες του προσπαθούν να εκλογικεύσουν τον απόλυτο παραλογισμό που επικρατεί σε ιερείς που ενώ υπηρετούν ένα δόγμα που είναι από την γέννησή του υπέρ της Παγκοσμιοποίησης και του Διεθνισμού ομιλούν περιφρονητικά για τον μισό περίπου κόσμο! 

Οι ανούσιες κόντρες ανάμεσα στα δόγματα που πρεσβεύουν τον Χριστιανισμό αποτελούν κάλυψη για όσους είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν κάθε μορφή φασισμού και τους "βρωμάει" μονίμως η Αστική μας Δημοκρατία. 

Μια δημοκρατία που είναι υποχρεωμένη να πολεμήσει τον ρατσισμό από όπου και εάν προέρχεται αφού δεν νοείται κοσμικό κράτος να περιλαμβάνει στο σύνταγμά του άρθρα που συνάδουν με κράτη- παρίες που δεν θέλουν και μάλλον δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο της λογικής και να γίνουν μέλη του πολιτισμένου δυτικού κόσμου. 

Οι ηλίθιες αναφορές κάποιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ύμνοι σε απλούς ποινικούς προφανέστατα και δεν είναι το μοναδικό ατόπημα όσων το πράττουν. 

Χιλιάδες άλλοι οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί τους αποκαλούμε "Κασιδιάρηδες" αυτό που τους χωρίζει από το να υλοποιήσουν τον κόσμο στον οποίο θέλουν να ζήσουν είναι η νωχελική Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Και βέβαια ένα πολιτικό σύστημα που πριν αναγκαστεί και μετακομίσει ομαδικώς στο Παρίσι ή σε κάποια άλλη δυτική πόλη , θα πρέπει να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην ζήσουμε και πάλι μέρες του 1967 ή μέρες της περιόδου 1946-1949 όπου ο ηρωισμός μιας μερίδας Ελλήνων και η βοήθεια των συμμάχων μας απέτρεψε τους κομμουνιστές που παραμένουν αμετανόητα απάτριδες να μας κάνουν μια "ωραία" Βόρεια Κορέα. 

Η κριτική σε θεσμούς της Αστικής Δημοκρατίας είναι επιβεβλημένη και αναγκαία αλλά κάθε φορά ο πολίτης θα πρέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς μισές κουβέντες να διατρανώνει την ΠΙΣΤΗ του στις αρχές και αξίες του δυτικού κόσμου που δεν μπορούν να αλλάξουν για να συμπεριλάβουν όσους μη στηριζόμενη στην λογική και βασισμένοι σε δόγματα που κηρύσσουν το ΜΙΣΟΣ αναζητούν "Μεσσίες" που δεν θα έρθουν ΠΟΤΕ για να μας "σώσουν". 

Στο μεσοδιάστημα της αναμονής και όσο το πολιτικό σύστημα αδιαφορεί για τις αντιδραστικές φωνές ίσως βγουν και πάλι στους δρόμους οι απεχθείς σε κάθε δημοκρατικό πολίτη ερπύστριες! 

Το να εμπιστεύεσαι ένα στρατό που δεν σεβάστηκε την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σαν να πιστεύεις έναν επαγγελματία δολοφόνο πως εάν πληρωθεί δεν θα σε σκοτώσει! 

ΥΓ: Σοκαρισμένοι είμαστε με οπτικό υλικό που μας εστάλη από συνδημότη μας,  και αφορά την χρονιά του 1969 , και αφού τον ευχαριστήσουμε να του πούμε πως από εμάς μην περιμένει πισωγυρίσματα ή "εκπτώσεις". "Εκπτώσεις" έκαναν και κάνουν οι πρώην σύντροφοί του ( βασανίστηκε από την χούντα και διαγράφηκε από το ΚΚΕ το μακρινό 1996) και όχι όσοι αταλάντευτα υπηρετούν αρχές και αξίες. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: