ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν πριν τις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ όσοι ήθελαν να αλλάξουν προς το "καλύτερο" την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν πριν τις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ όσοι ήθελαν να αλλάξουν προς το "καλύτερο" την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

 

Η τάχα ανενεργή ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης σύμφωνα με τους ενεργούς φασίστες της πόλης ,  υπό την ηγεσία του προέδρου της κ. Στάθη Ευσταθόπουλου,  θα παραμείνει ως έχει. Αφού κανένας φασίστας δεν εμφανίστηκε να διεκδικήσει με ΨΗΦΟ την θέση του προέδρου της . Μάλλον περιμένουν να τους δοθεί το χρίσμα,  όταν μπουν μπροστά τα άρματα  μάχης και αρχίσουν να τσουλάνε στην άσφαλτο οι "ερπύστριες"! 

 Ο λόγος που τίποτα φασιστάκια δεν θα αλλάξει  απλώς . Είναι ο μοναδικός υποψήφιος για  πρόεδρος άρα η επανεκλογή του είναι μια τυπική διαδικασία. 

Στα νέα πρόσωπα που βάζουν ως υποψήφιοι για το 10μελές Δ.Σ , δεν βλέπουμε κανέναν από όσους ανησυχούσαν για την "αδρανή" τοπική μας. Εκτός και οι "εκλεκτοί" του Αραμπατζή μας το φυλάνε για έκπληξη εφόσον τελικά καταφέρουν να εκλεγούν αφού 2 θα μείνουν εκτός του 10μελους σχήματος! 

Οι 9 τελικά που θα εκλεγούν όπως φαίνεται θα είναι οι περισσότεροι όσοι είχαν εκλεγεί και το 2016 και το 2018. 

Η κα. Άννα Μαρία - Σουνίου είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στο 10μελες συμβούλιο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ευελπιστούμε νέο πρόσωπο να είναι και ο κ. Γιάννης Λαμπαδάκης που μαζί με τον κ.  Δημήτρη Ρέππα συμπληρώνουν την δική μας τριάδα. Εάν είχαμε τέταρτη ψήφο,  θα ψηφίζαμε τον κ. Φώσκολο. Και βέβαια θα πάμε να ψηφίσουμε παρόλες τις πικρίες που μπορεί να έχουμε και από το κόμμα που στηρίζουμε αλλά και από συγκεκριμένους συναγωνιστές μας στην πόλη. 

Και βέβαια όσοι φωνασκούν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες για τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Ευσταθόπουλο  ας κοιτάξουν ποιοι διοικούν τα τοπικά γραφεία των υπολοίπων κομμάτων στην πόλη μας. 

Ας δουν τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ , ας κοιτάξουν τι συμβαίνει και στο ΚΙΝΑΛ (καλύτερα σαφέστατα τα πράγματα εκεί)  και βέβαια ας δουν τι επιλέγουν οι κομμουνιστές , και πως ακριβώς παίζουν εδώ και χρόνια το δικό τους "παιχνίδι". 

Τα γράφω αυτά σήμερα , λίγες μέρες πριν την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης γιατί προφανέστατα και ουδείς εμπόδισε κάποιον να διεκδικήσει την οιαδήποτε θέση αλλά ατυχώς σαν γνήσιοι οπαδοί  των "ιδιαιτεροτήτων" του Δημήτρη Μωραίτη οι φωνασκούντες  εξαφανίστηκαν. 

Και ορθώς έπραξαν για να μην αναγκαστούμε να γίνουμε "κακοί" λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε την καθημερινή μας ενασχόληση με αυτό εδώ το ιστολόγιο. Κάτι που είχαμε υποσχεθεί και που άργησε εξαιτίας της καθυστέρησης λόγω πανδημίας που είχαμε στην διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. 

Έτσι στην θέση τους,  βγήκε μέσω του ιστολογίου του ο Ερμής φασίστας κος Μωραίτης να υποδείξει στα μέλη ενός κόμματος που καθυβρίζει από την εποχή των μνημονίων και μετά   τι να επιλέξουν. 

Δηλαδή να μας πει η Κούλα και η Δημητρούλα που υμνεί δικτάτορες ποια μέλη θα ψηφίσουμε για την ΔΗΜ ΤΟ ενός αστικού κόμματος που έστειλε στην φυλακή τους ομοϊδεάτες τους. 

Εάν δεν είναι αυτό παραλογισμός τότε τι ακριβώς είναι; 


Σ.Μ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: