ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πέταξαν στα σκουπίδια μερικές χιλιάδες ευρώ για να υπηρετήσουν τις ιδεοληψίες τους κατά του Survivor

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Πέταξαν στα σκουπίδια μερικές χιλιάδες ευρώ για να υπηρετήσουν τις ιδεοληψίες τους κατά του Survivor


Δεν ξέρουμε εάν αληθεύει,  και εάν ο τέως δήμαρχος κ, Βασίλης Βαλασόπουλος έβαλε και άλλες φορές τις ιδεοληψίες του πάνω από το συμφέρον της πόλης . 

Αλλά σύμφωνα με την κα Καπίρη ο δήμος απέρριψε πρόταση να χρησιμοποιηθεί το άλσος "Δημήτρη Κιντή" έναντι αμοιβής για τελικό του Survivor! 

Ο λόγος οι  ιδεοληπτικοί της παράταξη και ο τέως δήμαρχος  που δεν ήθελαν κάτι που είναι κοινά αποδεκτό από την πλειοψηφία των πολιτών του δυτικού κόσμου. 

Προτιμούσαν φαίνεται να το δίνουν "τζάμπα" σε κολλητούς και φίλους της και δεν είχαν σκεφτεί πως να δημιουργούν έσοδα αλλά έξοδα. 

Άλλωστε την μόνη επιτυχία που έκαναν ήταν το συμμάζεμα και όπως όλες και όλοι έχουν πλέον καταλάβει οφείλονταν στον επί 8 χρόνια Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιώργο Χατζηδάκη αφού και με περισσότερες υπερωρίες για τους εργαζόμενους του δήμου αυτό παραμένει έως και σήμερα! 




Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχασε ο δήμος από αυτή την ιδεοληψία του τέως δημάρχου,  και δεν πιστεύουμε για να είμαστε ειλικρινείς πως είναι και αλήθεια. 

Άλλωστε η γραμματέας της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"  κα Καπίρη δεν προσκόμισε τίποτα που να μας πείσει. Η ανάρτηση έγινε θέμα και ορθώς από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για να μας θυμίσουν πως η "ηθική" όλων των άκρων είναι ΚΟΙΝΗ. 

Ευτυχώς για τους ιδεοληπτικούς οι νέες και οι νέοι της χώρας μας αλλά και όλων των δυτικών κρατών παρακολουθούν και συμμετέχουν σε ριάλιτι παιχνίδια προφανέστατα επειδή δεν έχουν "αγκυλώσεις" και δεν υπηρετούν αποτυχημένα "δόγματα"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: