ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...


  • Δεν θα ασχολούμαστε διαρκώς με όσες ή όσους αναπολούν το παρελθόν είμαστε στο παρόν και προσβλέπουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. 
  • Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της Φώφης Γεννηματά που πάλεψε με την επάρατη νόσο με παρρησία. Έχοντας χάσει οικείους μας από την "παλιοαρρώστια" ελπίζουμε πως κάποια στιγμή η επιστήμη θα καταστήσει ιάσιμο τον καρκίνο. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους της κάτι που δείχνει πως προέχει ο πολιτικός πολιτισμός που ατυχώς τον θυμόμαστε μόνο μπροστά από τραγωδίες.

  •   Το να σηκώνεις τον κόσμο για ανθρώπινα δικαιώματα την ώρα που διαφημίζεις κράτη που δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα είναι απλώς ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 
  • Και αφού κάποιες θεωρούν πως για τα πάντα φταίει η Πατριαρχία σίγουρα θα φταίει και για την δολοφονία του 20χρονου Ρομά. Πάντως όλοι οι άνδρες ή οι περισσότεροι γιατί υπάρχουν και νέες μορφές "οικογένειας" από μητέρες ανατραφήκαμε και στην συντριπτική μας πλειοψηφία "μαμάκηδες" είμαστε. Άρα μάλλον τις επηρέασε η Πατριαρχία και δεν μας μεγάλωσαν σωστά! 

  • Το συμφέρον της χώρας έχει να κάνει πρωτίστως με την οικονομικής της επιβίωση και με την ακεραιότητα των εδαφών της. Προφανώς και το "συμφέρον" της χώρας δεν περιορίζεται στο να περνάνε καλά όσοι διαχρονικά στο όνομα ενός τραβεστί πατριωτισμού οδήγησαν σε Μικρασιατικές εκστρατείες και βέβαια επακολούθησαν καταστροφές. Αστειότητες πάλι διαβάζουμε και αναλύσεις που προφανώς αγνοούν πως η Ιστορία γράφεται καλώς ή κακώς μόνο από τους νικητές και όχι τους ηττημένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: