ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματά σας απευθείας στην σελίδα μας στο facebook για όσους δεν τα πάνε καλά με τα mail

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματά σας απευθείας στην σελίδα μας στο facebook για όσους δεν τα πάνε καλά με τα mail


Πλέον μπορείτε να μας στέλνετε τα παράπονά σας και τις καταγγελίες σας και σε chat στην ομάδα μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο facebook την οποία συνδέσαμε με το παρόν ιστολόγιο. 

Επώνυμες ή και ανώνυμες καταγγελίες ( για όσους βέβαια "ψεκασμένους" θεωρούν πως υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο) εξετάζονται από εμάς και γίνονται θέμα ή πάνε στον κάλαθο των αχρήστων του υπολογιστή μας , εάν δεν επαρκούν τα στοιχεία ώστε να βγει θέμα που δεν θα μας εκθέσει. 

Δεχόμαστε και τίτλους σπουδών και αριθμό ΓΕΜΗ επιχειρήσεων εσωτερικού ή εξωτερικού για όσους διαχρονικά θεωρούν πως μπορούν να μας παραπλανήσουν υποδυόμενοι τους μορφωμένους. 

Τεστ DNA πατρότητας  δεχόμαστε επίσης,  από όσους αναζητούν "δικαίωση" ενώ δεχόμαστε καλοπροαίρετα και κάθε είδους "απειλή" αφού άλλωστε ως "τρελοί" δεν φοβόμαστε! 

Χρησιμοποιήσαμε την "επίμαχη σελίδα" μας στο facebook για λόγους καθαρά συναισθηματικούς αφού μας θυμίζει πως από ένα απλό μήνυμα σε chat άρχισε χωρίς την δική μας θέληση και κυρίως χωρίς να προκαλέσουμε εμείς όσα ακολούθησαν το "ξεσκαρτάρισμα" και μια σελίδα για ένα ιστολόγιο που δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν. 

Άσκησε και ασκεί κριτική στην εκάστοτε διοίκηση και σε πείσμα του Όλοι μαζί Μπορούμε σας λέει πως δυστυχώς δεν μπορούμε να συμπορευτούμε ως άνθρωποι με όσους κλείνουν το μάτι εάν δεν "αγκαλιάζουν" κιόλας στοργικά τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό. 

Και την περίοδο των μνημονίων και στην τρέλα των δήθεν αντιεμβολιαστών το τοπικό αυτό ΜΜΕ κράτησε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση όπως αρμόζει στα 8 και πλέον χρόνια λειτουργίας του. 

Επειδή μετά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ οι αναρτήσεις μας θα περιοριστούν και με δεδομένο πως έως το τέλος του έτους δύο είναι τα βασικά για εμάς θέματα για την πόλη που θα μας απασχολήσουν καθήστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ όσα μπορεί να σας προσφέρει "δωρεάν" ένα ιστολόγιο που έμαθε να κάνει ρεπορτάζ πολύ πριν εμφανιστούν οι "Μεσσίες" της πόλης! 

Το δωρεάν σε εισαγωγικά γιατί τίποτα σε μια καπιταλιστική κοινωνία δεν μας προσφέρεται ΤΖΑΜΠΑ και εμείς δεν είμαστε τίποτα ανήθικοι να σας το παίξουμε "αλληλέγγυοι" και "εθελοντές" , είμαστε κομμάτι μιας καπιταλιστικής κοινωνίας που αγωνιά και ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για αλλαγές που θα διατηρούν την Αστική μας Δημοκρατία κρατώντας ξεκάθαρες αποστάσεις με όσους ακόμα και λεκτικά αμφισβητούν το υπάρχον πολιτικό σύστημα. 

Εμείς άλλωστε εάν χρειαστεί θα ανεβούμε και στο βουνό όπως το έκαναν και οι πρόγονοί μας που συγκρούστηκαν ακόμα και με τα αδέλφια τους μετά από τις μάχες τους με τον κατακτητή για να μην γίνει ποτέ αυτή η χώρα Σοβιετία. 

Η Ιστορία δικαίωσε τους αγώνες τους αλλά πολιτικοί σαλτιμπάγκοι από όλα τα κόμματα εξακολουθούν ακόμα να πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν την ρότα της χώρας μας. 

Μιας χώρας που ανήκει στον δυτικό κόσμο και διαχρονικά αποδοκιμάζει την βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Οι τελευταίες εξελίξεις στην γεωστρατηγική σκακιέρα μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους αφού οι όποιες ανησυχίες μας για ξεφτιλισμένους καραβανάδες που υπηρετούν ακόμα και σήμερα  στον ελληνικό στρατό καλύφθηκαν από την πενταετή αμυντική συμφωνία της χώρας μας με τις ΗΠΑ. 

Γιατί προφανέστατα και την ακεραιότητα της χώρας εμείς προσωπικά δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε στους νοσταλγούς των Παπαδόπουλο- Ιωαννίδη αλλά σε έναν δημοκρατικό στρατό που υπηρετεί Αρχές και Αξίες όπως είναι αυτός του ΝΑΤΟ. 

Ο δικός μας υπηρετεί διαχρονικά άθλιους μεγαλοϊδεατισμούς και βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω από τους σύγχρονους μισθοφορικούς στρατούς άλλων δυτικών κρατών στα ίδια πάνω -κάτω επίπεδα με τους Τούρκους που παραμένουν και ο μοναδικός μεγάλος πονοκέφαλος όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: