ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο αθλητικό κέντρο Χαλικάκι οι παίκτες από το τηλεοπτικό Reality "The bachelor" και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Στο αθλητικό κέντρο Χαλικάκι οι παίκτες από το τηλεοπτικό Reality "The bachelor" και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή

Στο Αθλητικό κέντρο "Χαλικάκι" οι παίκτες του παιχνιδιού ριάλιτι "The Bachelor" και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή αλλά βγήκαν οι "Θανασάκηδες" σε αγαστή συνεργασία με τις "πολέμιες της Πατριαρχίας" και έναν πρώην Αντιδήμαρχο που κρίθηκε στις κάλπες του 2019 προφανώς επειδή οι πολλοί γνώριζαν περισσότερα από εμάς που τον προβάλαμε, να μας πουν πως το παιχνίδι "κακοποιεί" τις γυναίκες και άρα και η Αργυρή Ολυμπιονίκης συμμετέχει στις κακοποιητικές αυτές συμπεριφορές!




Πέρα από το γελοίο του πράγματος,  προφανέστατα και όσοι εμμένουν πως ο χώρος δεν θα έπρεπε να δοθεί σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που συμμετείχε μια Ολυμπιονίκης είναι τουλάχιστον γραφικοί. 

Όσοι εμμένουν πως ένα πρόγραμμα ενός ιδιωτικού καναλιού πρέπει να σταματήσει επειδή δεν τους αρέσει είναι απλώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Την ώρα που η κάθε "παλαβή" συλλογικότητα παίρνει δωρεάν και χρησιμοποιεί δημοτικούς - δημόσιους χώρους για να κηρύξει το ΜΙΣΟΣ της κατά του ανδρικού φύλου,  κάποιοι καλούν την δημοτική αρχή να πει όχι σε μια Ολυμπιονίκη που προφανέστατα και  δεν είναι φαντασμένη για να θεωρεί πως υποτιμούν το γυναικείο φύλο όσες συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι παιχνίδι. 



 
Πρότυπα προφανέστατα και είναι όσες έχουν φέρει μετάλλια για την χώρα μας όπως η Πηγή Δεβετζή,   και όχι όσες απλώς ζητούν το "κόψιμο" ενός τηλεοπτικού προγράμματος,  επειδή δεν συνάδει με τον ΦΑΣΙΣΜΟ που υπηρετούν συστηματικά. 

Μπορούν να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή να πάνε να ζήσουν στην Βόρεια Κορέα , στην Κούβα ή ακόμα και στο Ιράν όπου φυσικά οι γυναίκες δεν αθλούνται και ούτε συμμετέχουν σε προγράμματα στην τηλεόραση. Τις "κρύβουν" επειδή μάλλον ασπάζονται τις ίδιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις με τις "Είμαι Εδώ". Και βέβαια δεν είναι λιγότερο καταπιεσμένες γυναίκες που φοράνε μπούργκα από όσες με δική τους επιλογή συμμετάσχουν σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. 

Οι δεύτερες έχουν την επιλογή και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να επιλέξουν το σωστό ή το λάθος , μια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που θέλουν να τους στερήσουν όσες προσπαθούν να επιβάλλουν όχι μια άποψη που είναι καθόλα σεβαστή αλλά το σταμάτημα μιας τηλεοπτικής εκπομπής επειδή δεν συνάδει με τα "χρηστά ήθη" όσων ντρεπόμαστε και να τις χαρακτηρίσουμε! 

Και φυσικά όσο και εάν βγάζουν άναρθρες κραυγές (αφού επιχειρήματα δεν έχουν και δεν πείθουν πρωτίστως τα εκατομμύρια γυναίκες που παρακολουθούν και συμμετέχουν σε ανάλογα προγράμματα) δημιουργώντας εντάσεις ανάμεσα στα φύλα,  δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα αφού η Αστική μας Δημοκρατία ακούει , αλλά δεν υιοθετεί τις φαντασίες μειοψηφιών. 

Χιλιάδες γυναίκες στη χώρα μας  βλέπουν το reality "THE BACHELOR" και ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχει την επιλογή να το δει ή να μην το δει. 

Προσωπικά δεν το βλέπουμε αλλά θεωρούμε φασιστικό να απαγορευτεί επειδή τάχα προσβάλλει!  Τις "αρχισυντάκτριες" να συνεχίσουν να  τις κάνουν στο ιστολόγιο " Η Θέση της Ηλιούπολης" οι τάχα ευαίσθητες γυναίκες της πόλης , αφού  εκεί σίγουρα θα συμφωνούν με τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

ΥΓ: Ως τοπικό ΜΜΕ εκείνο που μας ενοχλεί είναι η ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση δομών του δήμου σε ιδιώτες χωρίς αντίτιμο κάτι που συνέβη και πρόσφατα με την παραχώρηση της αίθουσας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στη συλλογικότητα που θέλει να μας "σώσει" από την Πατριαρχία προφανώς για να μας γυρίσει σε εποχές όπου η Μητριαρχία ήταν συνώνυμη με τον Μεσαίωνα! 

Υπάρχουν και στις μέρες μας μητριαρχικές κοινωνίες και καμία δεν έχει κανένα επίτευγμα που θα μας οδηγούσε στο συμπέρασμα πως χάσαμε που δεν εξακολουθήσαμε να ζούμε σε νομάδες και σε σπηλιές! 

Κοινωνίες που θα σέβονται τα δικαιώματα όλων είναι το μέλλον,  και όχι επιστροφή στον "μεσαίωνα" 

Στις δυτικές  κοινωνίες που η γυναίκα απολαμβάνει πλήρη δικαιώματα  δεν είναι δυνατόν να δημιουργούν άσκοπες  εντάσεις όσες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν έναν "γυναικοκαβγά" από τον απόλυτο ρατσισμό.  

Να πάνε να συνεχίσουν το "ξύπνημα" τους  σε όσες φοράνε μπούργκες και πουλιούνται ΧΩΡΙΣ την θέλησή τους στα σκλαβοπάζαρα και  ας αφήσουν στην ηρεμία τους γυναίκες,  που δεν έχουν καμία φαντασία πως για όλα τους φταίνε οι άνδρες και η Πατριαρχία! 

ΥΓ: Η Πηγή Δεβετζή πρόσφατα βγήκε δημόσια και κατήγγειλε σεξιστική συμπεριφορά εναντίον της και προφανέστατα δεν θα συμμετείχε σε κάτι που θεωρεί πως προσβάλει τις γυναίκες. Η σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από παράγοντα του αθλητισμού προφανέστατα την έχει κάνει περισσότερο σοφή και δραστήρια από όσες εκμεταλλεύονται τον πόνο των άλλων γυναικών θεωρώντας πως έτσι θα κτίσουν πολιτικές καριέρες. Να το δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ  ή την Ελληνική Λύση να το φέρει και στη Βουλή , το αίτημά τους για "κόψιμο"  της τηλεοπτικής εκπομπής να δούμε πόσοι βουλευτές του κοινοβουλίου μας συμμερίζονται τις "ανησυχίες" τους. Δυστυχώς για εκείνες η Χρυσή Αυγή δεν είναι στη Βουλή για να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημά τους , αφού είναι και το μόνο κόμμα που έχει φέρει στη βουλή θέμα κοψίματος εκπομπής reality! 

Υποκρίτριες δεν μας ένοιαζε να είναι κάποιες από τις συνδημότισσές μας και τους συνδημότες μας ,  αλλά προφανώς και ο φασισμός τους δεν έχει καμία τύχη σε Δημοκρατίες δυτικού τύπου που είναι και οι ΜΟΝΕΣ που υπάρχουν παγκοσμίως. 

Και βέβαια φάνηκαν με το θέμα αυτό και κάνα δύο -τρεις φασίστες που μας το έπαιζαν τάχα φιλελεύθεροι και δημοκράτες την ώρα που απαιτούν από μια διοίκηση να μην παραχωρήσει τον αθλητικό χώρο σε μια Ολυμπιονίκη και παράλληλα να συνεχίσει να τον παραχωρεί  σε αποδεδειγμένες ρατσίστριες και φασίστριες που υμνούν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. Όχι δεν θα σας περάσει οπαδοί του Στάλιν και του Χίτλερ οι πολλοί είναι με την Πηγή Δεβετζή και όχι με εσάς ... 

Για εμάς θέμα ήταν και παραμένει η ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση δημόσιας -δημοτικής δομής  σε οιοδήποτε ιδιώτη. Γιατί προφανέστατα και ο ιδιώτης που προβάλλεται,  δεν έχει "φωτοστέφανο" και όπως θα πλήρωνε για να χρησιμοποιήσει οιοδήποτε ιδιωτικό χώρο έτσι θα πρέπει να μάθει να πληρώνει και τον δημόσιο - δημοτικό. Εκδηλώσεις για το καλό της πόλης εμάς είναι κάτι ασαφές και ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει με τον δικό του τρόπο αυτό το "καλό". 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Ποτέ δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πάνω από ένα επεισόδιο οποιουδήποτε reality show. Τύχαινε, να μαθαίνω για αυτά τα reality shows, μέσο τρίτων (κυρίως γυναίκες) που τα έβλεπαν ή μέσο ίντερνετ και αναρωτιούμουν και ακόμη αναρωτιέμαι γιατί έχουν τέτοια απήχηση και τηλεθέαση(one million dollars question).
Panem et circenses!!!
Στο εικοστού πρώτου αιώνα το "θέαμα" είναι ένα εργαλείο για παραγωγή πλούτου και επιβίωσης, μας αρέσει ή όχι. Την ίδια στρατηγική του "θεάματος" την ακολουθούν και οι συλλογικότητες της πόλης ,δημιουργοντας ένα εχθρικό κλίμα με κατηγορίες προς τους άντρες για να έχουν περισσότερη απήχηση στο κοινό.
Δεν είμαι της άποψης να απαγορευτουν τα reality show και να αντικατασταθουν με γυρίσματα από τα βάθη της θάλασσας ή το διάστημα , μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το γυναικείο μου θέλω.
The new feminist activism στα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από μια εχθρικότητα προς τον αντρικό φύλο και η δόξα "της γυναίκας για την γυναίκα" αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας.
Το γυναικείο "θέλω" αποτυπώνεται από χιλιάδες γυναίκες που παρακολουθούν καθημερινά αυτά τα reality shows ...η "μοντέρνα" γυναίκα συμμετάσχει με την θέληση της στο πνευματικό της κενό

The new movement ελπίζω να είναι το αιώνιο ζήτημα της αρμονικής συνύπαρξης των φίλων με όλες τις ιδιαιτερότητες τους, η οποία είναι μια επιτακτική ανάγκη για την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους και της εξέλιξης του.