ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Καλούδης: Συνεχίζουμε

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Κώστας Καλούδης: Συνεχίζουμε



Διανύουμε την 2η εβδομάδα εργασιών, όπου το Τμήμα Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος φροντίζει κυρίως χώρους (Πλατείες, Νησίδες, Πεζοδρόμια), που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες τόσο της κατάθεσης στεφάνων (μνημεία), όσο και της παρέλασης (Πλατεία Φλέμινγκ & Λ. Ειρήνης) για τον Εορτασμό της "28ης Οκτωβρίου".Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, για την Εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, με τον ορισμό μου ως Τελετάρχη των Εορτασμών της Εθνικής Επετείου, σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή, όπου η πανδημία είναι ακόμα εδώ και μάλιστα δείχνει να είναι σε σχετική έξαρση.
Ωστόσο υπάρχει αυξημένος βαθμός ετοιμότητας στις Υπηρεσίες του Δήμου (Τεχνική, Καθαριότητα, Πρασίνου), στα ΝΠΔΔ Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., Α'βαθμια & Β'βαθμια Σχολικές Επιτροπές και τη Δημοτική Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Δημότη θα πράξουν το καλύτερο δυνατό για να γίνει μία παρέλαση αντάξια των προσδοκιών των Συνδημοτών μας.

Τις επόμενες μέρες θα "πέσουν" και οι τελευταίες "πινελιές" στις περιοχές αυτές με βαψίματα εσοχών κάδων και στηθαίων, όπως και φυτεύσεις καλλωπισμού !!!

Συνεχίζουμε...

Κώστας Καλούδης Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Προστασίας Περιβάλλοντος 













Δεν υπάρχουν σχόλια: