ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Έδωσαν τα χέρια" ήρθε η ώρα και να πορευθούν μαζί εάν θέλουν να έχουν τύχη στις κάλπες του 2023 - Το μήνυμα της κάλπης από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν σαφές

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

"Έδωσαν τα χέρια" ήρθε η ώρα και να πορευθούν μαζί εάν θέλουν να έχουν τύχη στις κάλπες του 2023 - Το μήνυμα της κάλπης από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν σαφές

 


Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Τσουκαλάς ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δύο "ωραίες"  φωτογραφίες με τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων να δίνουν τα χέρια. Θα ήταν βέβαια τέλειες και όχι απλώς "ωραίες" εάν ήταν και ενδεικτικές της κοινής πορείας που πρέπει να ακολουθήσουν. 

Συνόδευε μάλιστα τις φωτογραφίες γράφοντας: Η ισχύς εν τη ενώσει 


Βέβαια ουδείς πιστεύει ( εκτός από εμάς ) πως θα ενωθούν πριν  από τις κάλπες του 2023 βάζοντας στην άκρη τα ασήμαντα που τους χωρίζουν μπροστά σε όσα τους ενώνουν διαχρονικά. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε την δική μας "ατζέντα" με ξεκάθαρες θέσεις που είναι γνωστές σε όλους όσους μας διαβάζουν. 

Με τους εικονιζόμενους διαφωνούμε σε θέματα όπως η Δημόσια Περιουσία, το ΚΥΤ Υμηττού , οι ιδιωτικοποιήσεις, και τους έχουμε κατηγορήσει ΔΗΜΟΣΙΑ για ανοχή στον φασισμό και τον ρατσισμό υποψηφίων τους. 

Όμως και έως ότου δημιουργηθεί δημοτική παράταξη που θα υιοθετεί μέρος της δικής μας ατζέντας αυτές είναι οι επιλογές όσων αυτοχαρακτηρίζονται ή είναι κεντροδεξιοί για τις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας. 

Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής δεν έχουν την πολυτέλεια της ξεχωριστής καθόδου με τις παρατάξεις τους στις κάλπες του 2023 και το λέμε με βεβαιότητα γνωρίζοντας πως ο χαβαλές της δεκαετίας έκλεισε τον κύκλο του και πως δεν υπάρχουν όπως αποδείχθηκε και στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην πόλη μας αρκετοί  ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να τους στηρίξουν. 

Η μόνη σανίδα σωτηρίας που τους μένει είναι η συνένωση των παρατάξεών τους και ο διάλογος με όσους διακριτικά εδώ και χρόνια παρακολουθούν μετά την ήττα το 2010 της παράταξης του κ.  Γιάννη Αναγνώστου,  την δημιουργία παρατάξεων που δεν έχουν καμία δυνατότητα εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Και βέβαια μιλάμε για εκείνα τα στελέχη της ΝΔ που όσο και εάν κάποιοι θέλουν να τα απαξιώσουν διατηρούν δυνάμεις στην πόλη κάτι που φάνηκε πρόσφατα και στις κάλπες για την ανάδειξη των μελών στο Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όπου η δημοτική παράταξη " Η πόλη που θέλω" συνετρίβη ενώ η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έμεινε στα ίδια! 

11 χρόνια μακριά από θέσεις ευθύνης είναι πολλά για τα δεκάδες ικανά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης που πληρώνουν μωροφιλοδοξίες. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: