ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσπάθεια "ξεπλύματος" του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα από τους ενεργούς φασίστες Ηλιούπολης

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Προσπάθεια "ξεπλύματος" του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα από τους ενεργούς φασίστες Ηλιούπολης

 


Τα χουντικά αποβράσματα επανήλθαν για να υπερασπίσουν τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα που θέλει να τιμήσει και με όνομα πλατείας ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής και οι άλλοι τρεις δημοτικοί του σύμβουλοι  που αναπολούν φαίνεται  την "εθνοσωτήριο". 

Στο κείμενό τους (Οι ενεργοί φασίστες Ηλιούπολης) με φωτογραφία το κάδρο του δοτού δημάρχου από την αίθουσα δημοτικών συμβουλίων της πόλης μας,  και με επιχειρήματα που έχουν από κοινού οι μαύροι και οι κόκκινοι φασίστες της πόλης θεωρούν εμάς υποκριτές ενώ δεν κατανοούν πως οι ίδιοι είναι Φασίστες! 

Και βέβαια επειδή εμείς δεν είμαστε κατά φαντασίαν σερίφηδες του κόκκινου και του μαύρου φασισμού (και δεν σιωπούμε στα αποβράσματα που ακόμα και σήμερα αναζητούν πολιτική στέγη σε ένα φιλελεύθερο κόμμα όπως η ΝΔ)  που κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να επιβάλλουν ΞΑΝΑ  στην πόλη,  θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας που περιλαμβάνει αρκετό φωτογραφικό υλικό της εποχής με τα έργα και τις ημέρες ενός δημάρχου που παρουσιάζεται ως "άγιος" από την πλέμπα της πόλης. 

Και παρουσιάζεται έτσι επειδή βοήθησε πολλούς οικονομικά οι οποίοι  και τον εγκατέλειψαν στην πορεία , όταν είδαν τις συνωμοτικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε για να μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ καλό σε αυτή την πόλη,  εάν δεν ήταν εξασφαλισμένη η δική του παρουσία! 

 Άλλωστε ο λόγος που δεν είχαμε νωρίτερα δήμαρχο τον κ.  Γιάννη Αναγνώστου ήταν ο δοτός δήμαρχος της χούντας και κυρίως το περιβάλλον του,  που δεν του έλεγε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ . Πήγαινε σπίτι σου,  αφού υπηρέτησες τους καραβανάδες! 

Όσο για τα ονόματα που υπερψήφισαν το να δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα σε πλατεία της πόλης μας,  μας είναι παντελώς αδιάφορα αφού σε αυτά όπως θα έπρεπε να δουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ  δεν υπάρχει κανένα όνομα  που να μας αφορά άμεσα. 

Βασικά ούτε έμμεσα δεν μας αφορά , η απαίσια και τραγική ιστορία του να τιμά κάποιος "δημοκράτης" έναν φασίστα που στις ελάχιστες συνεντεύξεις που είχε δώσει , ΔΕΝ απάντησε με στοιχεία σε τίποτα από όσα δικαίως του καταμαρτυρούσαν. 

Γιατί και οι κομμουνιστές του Κιντή , άμα είχαν τα δολάρια που έρρεαν άφθονα στην εποχή του περισσότερα σχολεία και δρόμους θα έφτιαχναν για την πόλη. Αλλά βέβαια τα χρήματα της χούντας και ατυχώς της ξένης οικονομικής βοήθειας προς την χώρα μας πήγαν για να εξαγοραστούν συνειδήσεις και τελικά όπως φαίνεται έπιασαν τόπο. 

Τα αναδημοσιεύουμε τα ονόματα  με την ελπίδα ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης να έχει καταλάβει το τότε ατόπημά του , και να μην δώσει το όνομα μιας πλατείας σε έναν φασίστα ( ερυθρού ή μαύρου χρώματος) ελάχιστα μας αφορά. 

Βέβαια ουδόλως μας αφορά και  τι τελικά θα πράξει ο νυν δήμαρχος,  αφού εμείς θα συνεχίσουμε σε πείσμα όσων κατέδιδαν τους συνδημότες μας επί χούντας , να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για τις εγκληματικές ευθύνες των ξεφτιλισμένων καραβανάδων και των δοτών δημάρχων τους,  που κατέστρεψαν την χώρα μας με μόλις 7 χρόνια διακυβέρνησης. 

Η "ηθική" φάνηκε και το πως μεταχειρίστηκε τους Νασταίους οι οποίοι έχασαν από την "εθνοσωτήριο" μέρος της περιουσίας τους και δώρισαν ακίνητά τους  επί δημαρχίας Κ. Δελλαπόρτα για το καλό της πόλης. 

Τα μηδενικά χρέη και τα άλλα γραφικά που ισχυρίζονται για την περίοδο της χούντας και στον δήμο μας οι υμνητές δικτατόρων ,  ας τα αναζητήσουν στα επίσημα στοιχεία , σε μια εποχή που η Ευρώπη κάλπαζε σε ανάπτυξη εμείς με τους καραβανάδες ήμασταν  ουραγοί. Τα σκάνδαλα της χούντας θα τα θυμίσουμε και πάλι όπως και τα "τάματά" της στην Παναγία,  γιατί ήταν όλοι τους με τον ΣΤΑΥΡΟ στο ένα  χέρι και το ρόπαλο στο άλλο! 

Οι "καθαροί" και "έντιμοι" χουντικοί που και βεβαίως "θεοσεβούμενοι" είναι ένα παραμύθι που  δεν πουλάει σε εμάς,  που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα εγκλήματά τους. Γιατί μπορεί να ήμασταν μεν  μικροί τότε , αλλά έχουμε συγγενείς που βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν για τις Ιδέες τους. Το παραμύθι πως κυνήγησαν μόνο τους κομμουνιστές ( προφανώς για να τους δώσουν άλλοθι για τα δικά τους προγενέστερα εγκλήματα και να επιστρέψουν δριμύτεροι) δεν καταρρίπτεται μόνο από την περίπτωση του Εθνικιστή Σπύρου Μουστακλή αλλά και από πολλών άλλων απλών πολιτών με εθνικές ανησυχίες διαφορετικές από τους ξεφτιλισμένους χουντικούς που δεν είχαν ίχνος ΗΘΙΚΗΣ πάνω τους. Φυλάκιζαν σαν τους σταλινικούς όποιον αμφισβητούσε τις τάχα "αγαθές" τους προθέσεις και υποδείκνυε την απέραντη υποκρισία τους. Ανάλογη με αυτή του κ. Κάνδηλα και της παρέας του που θεωρούν πως μπορούν να ξαναγράψουν την Ιστορία της πόλης αποδίδοντας τιμές σε σκουπίδια που δεν τους αξίζουν. 

"Οι εχθροί του λαού και της επανάστασης " είναι κοινό σύνθημα των χουντικών αποβρασμάτων και των οπαδών του Μαρξισμού.  Για φτύσιμο και ανιστόρητοι είναι όλοι όσοι απέδωσαν τιμές και ήθελαν και πλατείες σε όσους όχι μόνο δεν είδαν την κατάλυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας από τους χουντικούς , αλλά τους υπηρέτησαν θεωρώντας πως η χούντα δεν θα πέσει , και θα έπειθε και τους πολλούς να την ψηφίσουν. Προφανώς για το ανύπαρκτο έργο της και τα εγκλήματα που έκανε. 

Εγκλήματα που τιμωρήθηκαν όταν επέστρεψε στην Ελλάδα η Δημοκρατία. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην προσπάθειά του να αλλάξει η χώρα σελίδα προχώρησε στην νομιμοποίηση του ΚΚΕ αφού οι χουντικοί του πρόσφεραν απλόχερα όλα όσα χρειάζονταν για να επανακάμψει δριμύτερο. 

Του πρόσφεραν ήρωες που κυνηγήθηκαν από μια χούντα αλλά που πίστευαν και πιστεύουν σε μια άλλη. Το έγκλημα αυτό της δικτατορίας δεν πρόκειται από εμάς τους Εθνικιστές να συγχωρεθεί ποτέ και θεωρούμε πως έχει στοιχίσει στην χώρα μας περισσότερα από όσα στοίχισε ο εμφύλιος πόλεμος. 

Οι συμμορίτες απέκτησαν εξαιτίας της χούντας νομιμοποίηση και στο εξωτερικό και φυσικά ακόμα και σήμερα εξαιτίας αυτής η αριστερά καρπώνεται τους Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Γλέζο που εάν δεν βασανίζονταν θα είχαν αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις τους για τον κομμουνισμό και την δημοκρατία. 

Και βέβαια το τελευταίο βιβλίο του δημοσιογράφου  Αλέξη Παπαχελά "Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974" είναι καλό να το διαβάσουν και οι ενεργοί φασίστες της πόλης μπας και κατανοήσουν πως τα μεγαλύτερα εγκλήματα συνέβησαν στη βάση και όχι στην κορυφή της ιεραρχίας της "εθνοσωτηρίου" Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που παρουσιάζονται δείχνουν ποιοι μας κυβέρνησαν τότε και πως διαχειρίστηκαν τις κρίσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν. 

Γιατί προφανέστατα και τότε και σήμερα, υπάρχουν πολλοί Αραμπατζήδες των λόγων έξω από τον χορό ,που μέσα σε αυτόν απλώς σηκώνουν τα χέρια ψηλά! Και βέβαια άμα έχεις για πρότυπο Δελλαπόρτες για εμάς δεν δικαιείσαι καν να συμμετέχεις σε εκλογές .

Όμως η Αστική μας Δημοκρατία είναι ευγενική σε βαθμό ηλιθιότητας με όσους διαχρονικά προσπαθούν να την καταλύσουν! Δεν θα τα καταφέρουν,  γιατί προφανώς όσοι τότε δεν επενέβησαν για να αποσοβήσουν το πραξικόπημα , θα το πνίξουν  στο αίμα από τις πρώτες μέρες  εάν οι ξεφτιλισμένοι το αποτολμήσουν και πάλι. Και τότε αυτό έπρεπε να πράξουν , και κακώς δεν το έπραξαν. Άλλωστε εχθρός τους όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ο Μακάριος αλλά η χούντα των Αθηνών η οποία ήταν από την αρχή έως το τέλος της ένα καθεστώς που δεν είχε καμία σχέση με τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο δυτικός κόσμος. 

Τα δισεκατομμύρια δολάρια που δόθηκαν από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους μας την περίοδο που ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας έκανε τάχα ¨έργα" ,  "φαγώθηκαν" τα περισσότερα  από τα αποβράσματα αυτά,  που έχουν κάνει τόσα εγκλήματα σε 7 χρόνια όσα δεν είδαμε από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. 

Το μεγαλύτερό τους ήταν και παραμένει,  πως έδωσαν με τους διωγμούς τους πνοή στο "πεθαμένο" κομμουνιστικό κίνημα,  που ακόμα και σήμερα παραποιεί την Ιστορία του τόπου και θεωρεί πως έχει την δύναμη να ξαναγράψει στα δικά του μέτρα την Παγκόσμια Ιστορία από το 1941 έως και τις μέρες μας. 

Για την ιστορία λοιπόν και για να δείτε πόσο κακός επικοινωνιακά  ήταν ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος , και πόσο βαθιά "δημοκράτης"  προκειμένου να έχει την καρέκλα , διαβάστε και την λίστα με όσους θαμπώθηκαν με τις ικανότητες και το έργο του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα για την πόλη μας , και μην ξεχάσετε μαζί με τους ενεργούς φασίστες να τους "σταυρώσετε" εάν κατέβουν βέβαια στις προσεχείς εκλογές! 

Να ανάβετε και κανένα κεράκι στην μνήμη όσων θανατώθηκαν από τους Απριλιανούς  και να περιμένετε τους επιγόνους τους να βγουν πάλι με τα άρματα μάχης στους δρόμους και να βάζουν στο σημάδι αμούστακους φοιτητές! 

Να προτιμάτε για τις εκδηλώσεις μνήμης στα θύματα αυτά ιερείς που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα από τις κραυγές των βασανισθέντων και συμμετείχαν στα χουντογλέντια ενώ σήμερα υβρίζουν την δημοκρατία μας επειδή δεν μπορεί άλλο να ανέχεται την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

1. Ζαννιά Ευφημία, Πρόεδρος,
2. Κολιοφώτης Χαράλαμπος, Αντιπρόεδρος,
3. Ανδρουλάκη – Λιάπη Μαρίκα, Γραμματέας,
4. Σεφτελής Κων/νος,
5. Γεωργάκης Ευάγγελος,
6. Παπαδόπουλος Κων/νος,
7. Νικηφόρος Ιωάννης,
8. Μαρκουλάκη Αικατερίνη,
9. Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας,
10. Χατζηδάκης Γεώργιος,
11. Γιαννάκης Χρήστος,
12. Καλλαρύτης Χρήστος,
13. Γιαννόπουλος Γεώργιος,
14. Αντζινάς Ιωάννης,
15. Κοντονίκας Αλέξανδρος,
16. Βασιλείου Ανδρέας,
17. Καπίρη Ελένη,
18. Αναγνώστου Ιωάννης,
19. Ευσταθίου Αναστάσιος,
20. Αραμπατζής Γαβριήλ,
21. Πανταζόπουλος Δημήτριος,
22. Μπενάς Γεώργιος,
23. Πούλος Ιωάννης
24. Πίκουλα Αργυρώ

ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Ευτυχώς κάποιοι προτίμησαν να μην πάνε και υπερψηφίσουν την πρόταση του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου που προκειμένου να ξαναβγεί θα  έδινε σε πλατεία και το όνομα του  Γεωργίου  Παπαδοπούλου αλλά και του Ιωσήφ Στάλιν. Άλλωστε δεν είχαμε ποτέ ως τοπικό ΜΜΕ καμία αμφιβολία πως η πόλη ζέχνει από φασισμό. Ούτε βέβαια περιμένουμε από αμετανόητους και κυρίως κονομημένους από τον ΜΑΥΡΟ ή τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό να μας υποδείξουν το έργο που οφείλει κάθε δημοσιογράφος να πράττει. 

Γιατί η ίδια η φύση του επαγγέλματος έρχεται σε πλήρη αντίθεση με κάθε είδους φασισμό. Και βέβαια το αυτονόητο σε όλο τον δυτικό κόσμο γίνεται στην Ελλάδα ακόμα θέμα. Και αυτονόητη είναι η ΠΛΗΡΗΣ καταδίκη και του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και φυσικά όσων συνεργάστηκαν στηρίζοντας καθεστώτα που ΜΙΣΟΥΝ και ΜΑΧΟΝΤΑΙ την Αστική μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Δεν είχαν προσέλθει στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αν και είχαν κληθεί νόμιμα οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της εποχής

1. Γάσπαρη – Λούβαρη Πηνελόπη,
2. Αντωνίου Ευαγγελία,
3. Βιδάλης Παναγιώτης,
4. Φραγκιουδάκης Αριστείδης,
5. Δημητρόπουλος Άγγελος,
6. Κυριακουλέας Παύλος,
7. Βασιλακόπουλος Βασίλειος,
8. Καλούδης Κων/νος,
9. Σερέτη Χριστίνα,
10. Γιαννόπουλος Παρασκευάς,
11. Κωνσταντέας Αναστάσιος,
12. Τσατσούλη Αναστασία,
13. Μαργαρώνης Παναγιώτης,
14. Λαγκαδινός Θεοφάνης,
15. Κοκοτίνης Χρήστος

και 16. Σόφης Γεώργιος

 Για εμάς είναι σαφές πως είμαστε με τους 16 που δεν πήγαν (χωρίς να γνωρίζουμε τους λόγους) ,  και όχι με τους 24 που τίμησαν , τιμούν και θα τιμούν κάθε λογής φασίστα. Και βέβαια για κάποιους από τους 24 που πήγαν , θα ήταν υποκρισία να μην παραστούν αφού όλες και όλοι σε αυτή την πόλη γνωρίζουν τις ιδιαίτερες σχέσεις που είχαν με τον δοτό δήμαρχο της χούντας.  Και το θέμα κ. Αραμπατζή δεν είναι οι φιλικές οι συγγενικές σχέσεις κάποιων αλλά το γεγονός πως προκαλείς κάθε δημοκράτη της πόλης με μια πρόταση που ζέχνει ΦΑΣΙΣΜΟ.   Η ΝΔ αναγνώρισε το ΚΚΕ για λόγους εθνικής ομοψυχίας αλλά το να αποδίδονται τιμές μετά θάνατον σε έναν χουντικό πάει πάρα πολύ και δεν συνάδει με τις απόψεις του κόμματος που είσαστε μέλος.  Υπάρχουν άλλα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ για τους νοσταλγούς και εν πάση περιπτώσει μας κουράσατε με τους ενεργούς φασίστες σας που σας παρασύρουν και σας καθιστούν "όμηρο" ανθρώπων χωρίς καμία ηθική υπόσταση. Φανταζόμαστε πως δεν ήταν όνειρο ζωής του δημοτικού σας συμβούλου κ. Θανάση Αθανασίου να αποδώσει τιμή σε χουντικά αποβράσματα και φυσικά όλα τα μέλη της παράταξής σας παραμένοντας αφήνουν στον καθένας μας αναπάντητα ερωτήματα για το τι πραγματικά πρεσβεύουν.

Για εσάς δεν έχουμε πλέον καμία αμφιβολία.. 

Διαβάστε επίσης :

Το "τερμάτισε" ο Γαβριήλ Αραμπατζής προτείνει να δοθεί το όνομα του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα σε πλατεία της πόλης μας


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: