ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο



  • Την δική μας μη  "πρόσβαση" στην ομάδα μας "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" στο facebook επιχείρησαν ανεπιτυχώς επίδοξοι "ψευτοχάκερ" και βέβαια πόνταραν στο γεγονός πως η ομάδα έχει έναν μόνο διαχειριστή. Και με το "φτωχό τους μυαλό" θεώρησαν πως εάν δεν έχει αυτός πρόσβαση δεν θα υπάρχουν αναρτήσεις στην ομάδα! Οι ομάδες μας στο facebook έχουν πάνω από 20 αναφορές καθημερινά από troll έχετε δει καμία να πέφτει; 

  • Μετά τις εσωκομματικές της ΝΔ όπως έχουμε εδώ και δύο χρόνια προαναγγείλει οι αναρτήσεις μας εδώ θα μειωθούν και θα επανέρθουμε στα τωρινά μας επίπεδα στις αρχές του 2023. Άλλωστε η πόλη δεν βγάζει ειδήσεις και όλα τα θέματα που σας απασχολούν παραμένουν άλυτα αφού επιλέξατε όσους ακολουθούν λανθασμένη συνταγή για να τα επιλύσουν. 

  • Τρέχουν οι εργάτες του δήμου μας για να είναι όλα έτοιμα για τις μαθητικές παρελάσεις. Τα σχολεία της πόλης θα "τιμήσουν" τους αγώνες των προγόνων μας και το ΟΧΙ που είπε ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς αφού εάν και φασίστας έβλεπε ΝΙΚΗ της Μεγάλης Βρετανίας εξαιτίας του ισχυρού της στρατιωτικού στόλου. Πάντως όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου γιορτάζουν την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και όχι την έναρξη του πολέμου. Παρά τις επιτυχίες μας στο αλβανικό μέτωπο (Έπος του 1940) οι Γερμανοί κατέλαβαν την χώρα και με τους εδώ συνεργάτες τους κυβέρνησαν έως και το 1944. Η απελευθέρωση της Αθήνας έλαβε χώρα στις 12 Οκτωβρίου του 1944 μετά από 3,5 χρόνια ΚΑΤΟΧΗΣ. 

  • Σε παλιότερη εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου η νυν διοίκηση έπαιξε από τα μεγάφωνα ύμνους του ΕΛΑΣ- ΕΑΜ χωρίς κανένας από τους δεξιούς της πόλης να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ πλην του ιστολογίου μας. Και βέβαια το ΕΑΜ δεν μας έσωσε από καμία ΠΕΙΝΑ από την εξαθλίωση την φτώχεια και την ανελευθερία μας γλίτωσαν οι ήρωες του ΕΔΕΣ μαζί με τους συμμάχους μας και έτσι γλίτωσε η χώρα από τους σοσιαλιστικούς "παραδείσους". Για όσους δεν γνωρίσουν τι είναι αυτοί οι "παράδεισοι"  ας προμηθευτούν την "Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού" του Στεφάν Κουρτουά.  Όποιος δεν έχει τα 40 ευρώ που κάνει και που αξίζουν τον κόπο γιατί έχει γίνει πολύ δουλειά από ερευνητές και ιστορικούς θα του το στείλουμε εμείς σε pdf να το έχει στον υπολογιστή του. Οι σελίδες μας είναι γνωστές και βέβαια το βιβλίο έχει πουλήσει έως τώρα εκατομμύρια αντίτυπα και είναι κρίμα που δεν το διδάσκονται οι μαθητές μας στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: