ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο



  • Η πόλη δεν είχε ποτέ ανάγκη από αυτόκλητους "σωτήρες" , δεν έχει και τώρα και δεν θα έχει και στο μέλλον. Οι ακροαριστεροί της πόλης άδικα  περιμένουν μπολσεβικική  "επανάσταση" και οι νοσταλγοί του δοτού δημάρχου της χούντας θα πρέπει να καταλάβουν πως η συνεργασία με δικτατορίες αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ και όχι τίτλο τιμής για όλες και όλους όσους πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. Οι μάσκες έπεσαν για όλες και όλους και η ανοχή της κοινωνίας σε φασιστικά καθεστώτα θα οδηγήσει αργά αλλά σίγουρα σε απαγόρευση κομμάτων που πιστεύουν στον κόκκινο ή στον μαύρο ολοκληρωτισμό στην απαγόρευση συμμετοχής τους σε εκλογικές διαδικασίες. Το να συμμετέχει κάποιος σε διαδικασίες που δεν πιστεύει εκτός από ανώφελο είναι και επικίνδυνο για κοινωνίες που δεν έχουν καμία διάθεση να ξαναζήσουν τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Κομμουνισμού που οδήγησαν στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους που αντέδρασαν στους δύο αυτούς ολοκληρωτισμούς. Ο χαβαλές των "επαναστάσεων" που οδήγησαν σε ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και των "ευπατρίδων" που μίκρυναν την χώρα μας όταν κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία με μοναδικό τους κίνητρο τον εύκολο πλουτισμό την περίοδο 1967-1974 δεν βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία που αδυνατεί να ξαναζήσει φρικτές καταστάσεις. Η οιαδήποτε προσπάθεια να εμφανιστούν ως "Άγιοι" όσοι υπηρέτησαν ολοκληρωτισμούς είναι καταδικαστέα από κάθε δημοκρατικό πολίτη και φυσικά χρέος του δημοσιογράφου να την κατακρίνει  ΔΗΜΟΣΙΑ. Γιατί όπως όλες και όλοι θα έπρεπε θα γνωρίζουν ο τύπος δεν λειτουργεί όταν ο ΜΑΥΡΟΣ και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασισμός επιβάλλεται κυρίως με την ΒΙΑ και σε εποχές οικονομικών κρίσεων και με κάλπες ! Οι Ναζί με εκλογές βγήκαν για να διαλύσουν μετά όλα τα μη σοσιαλιστικά κόμματα! Η απαγόρευση συμμετοχής κομμάτων που δεν σέβονται την Αστική Δημοκρατία την μόνη δημοκρατία δηλαδή που υπάρχει ,και την συναντάμε μόνο στον δυτικό κόσμο θα πρέπει να αποτελεί  αίτημα κάθε πολίτη. Η πόλη μας έχει κακιά προϊστορία και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο από το να μην την αναδείξουμε. Άλλωστε οι φασίστες δεν πέφτουν ουρανοκατέβατοι , παιδιά μας είναι. 

  • Όταν δεν έχεις στοιχεία για να αποδείξεις κάτι , προσπαθείς απλώς να αναπαράγεις αιτιάσεις, εικασίες , ιδεοληψίες, μη βλέποντας μια πραγματικότητα που σε έχει ξεπεράσει. Και βέβαια πριν συνεργήσεις με οιοδήποτε καλό θα ήταν να ξέρεις τι αυτός πρεσβεύει για να μην πέφτεις μετά ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ από τα σύννεφα! 

  • Η νέα θητεία του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ευχόμαστε να είναι πιο παραγωγική και δημιουργική από την προηγούμενη. Όχι πως έχει να αποδείξει και κάτι σε κανέναν αλλά έτσι για να μην μας πρήζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να διορθώσουν το για αυτούς "χάλι" απλώς το ξανασκέφτηκαν και το έβαλαν στα πόδια! 

  • Νέα σε ηλικία στελέχη της ΝΔ με φιλοδοξίες για τα κοινά της πόλης μας αναδεικνύονται μέσα από τους χώρους που δραστηριοποιούνται κάτι που είναι θεμιτό. Αρκεί και αυτοί να μην παρασυρθούν και πιστέψουν σε "αυθεντίες" και "σοφούς" που έχουν οδηγήσει σε μια πραγματικότητα που λέει πως ο μόνος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας παραμένει ο Γιάννης Αναγνώστου. Από το 2010 έως σήμερα το μόνο που πετύχαμε ( βάζω και το τοπικό μας ΜΜΕ σε αυτή την λίστα) είναι να βλέπουμε σε θέσεις ευθύνης πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους. Με  κεντροδεξιές "πινελιές" που δεν αλλάζουν την ΛΑΘΟΣ  πορεία , η πόλη ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Προς το καλύτερο βέβαια γιατί σε λίγο θα αναβιώσουν και τα γκουλάγκ με όσα διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον δημοσιογράφων που απλώς κάνουν καλά την δουλειά τους. 

  • Δεν ξέρω την δική σας άποψη για τις μαθητικές παρελάσεις πάντως εμείς τις θεωρούμε ξεκάθαρα παρακμιακές και μακριά από το πνεύμα τιμής σε όσους πολέμησαν για να μας σώσουν από τους Γερμανούς Ναζί από τους Ρώσους Κομμουνιστές και φυσικά από τους ανθέλληνες του ΚΚΕ που λίγο πριν αποδοιμήσουν εις Κύριον κάνουν και τους "Μακεδονομάχους".  


Δεν υπάρχουν σχόλια: