ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους αφιέρωσαν και μισή σελίδα στον τοπικό τύπο και αντί να δουν από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" το αδιέξοδο εμμένουν στη λάθος πορεία τους

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Τους αφιέρωσαν και μισή σελίδα στον τοπικό τύπο και αντί να δουν από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" το αδιέξοδο εμμένουν στη λάθος πορεία τους

 


Δεν ξέρουμε εάν ο κος Αραμπατζής είχε τον χρόνο να διαβάσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ηλιοτυπία" της οποίας την έκδοση χαιρέτισε πριν λίγο καιρό. 

Και να μην την διάβασε όμως γνωρίζει αφού κινείται όπως λένε οι ενεργοί φασίστες μέσα στην πόλη πως η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών θέλουν κοινό υποψήφιο στις κάλπες του 2023. 

Λόγω ηλικίας , εμπειρίας,  και εκλογικού αποτελέσματος στις κάλπες του 2019,  την θέση του επικεφαλής σε κοινή κάθοδο εάν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτούς τους  δύο την δικαιείται ο κος Τάσος Ευσταθίου. 

Η εμμονές σε αυτόνομη κάθοδο της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που την γράφουν πλέον με κεφαλαία ακόμα και κεντροαριστερά τοπικά ΜΜΕ ( αφού προφανέστατα μπερδεύουν την Ηλιούπολη με την πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα και νυν τουρκική πόλη İstanbul ή μάλλον δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν κανέναν φασίστα) είναι επιθυμία μόνο όσων θέλουν να μην περάσει κεντροδεξιά παράταξη στο δεύτερο γύρο. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα στηρίξουμε οιοδήποτε προτείνει το κόμμα της ΝΔ θεωρώντας ανεπίτρεπτο το γεγονός πως με την ΝΔ στο 35% στην Ηλιούπολη να μην έχουμε έστω εκπροσώπηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς δουλεύουμε ως μέσο την εναλλακτική  κεντροδεξιά υποψηφιότητα σε περίπτωση που το κόμμα αποφασίσει στις κάλπες του 2023 να μην δώσει σε κανέναν χρίσμα στην πόλη μας. 

Και βέβαια η δική μας ενναλακτική δεν περιλαμβάνει όσους δεν αποδοκιμάζουν δημόσια τις απαράδεκτες αναρτήσεις "σταγονιδίων της χούντας" ή που ντρέπονται να δηλώσουν την κομματική τους ταυτότητα την οποία και βέβαια άφηναν έξω από το δημαρχείο όσοι υπηρέτησαν Παπαδόπουλους και όχι όσοι υπηρετούν διαχρονικά αρχές και αξίες. 

Αρκετά με όσους αποκαλούν "πιθήκια" τους μετανάστες και φυσικά καμία ανοχή σε όσους ονειρεύονται ειδικά δικαστήρια για υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη ή για τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αποτελούν στελέχη δύο παρατάξεων που μόνο στα χαρτιά δηλώνονται ως κεντροδεξιές. 

Όποιος δεν του αρέσει η σημερινή ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να πάει να συναντήσει τους πολλούς "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας που σε ένα κρεσέντο τοπικισμού και παραποίησης της Ιστορίας θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει Ελληνίδα ή Έλληνας που θα προτάξει το καλό της πόλης πάνω από αυτό της πατρίδας. 

Θεωρώντας πως έστω και στο παρά πέντε οι δύο τους θα τα βρουν, εμείς εξακολουθούμε και εργαζόμαστε για την δημιουργία μιας δημοτικής παράταξης με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό που θα υλοποιήσει όσα πλέον οι πολλοί έχουν αποδεχθεί έστω και εάν ξεβολεύουν κάποιους. 

Ουδείς αμφισβητεί πλέον την ανάγκη ιδιωτικοποιήσεων , ουδείς θεωρεί λογικό να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό , και βέβαια όλες και όλοι θέλουν νέο ηλεκτροφωτισμό και νεκροταφείο για την πόλη. 

Για την δημόσια περιουσία μην τα ξαναλέμε θα παραμείνει δημόσια αλλά όχι δημοτική και ίσως είναι και ο μόνος τρόπος για να μην μείνει αναξιοποίητη από αυτοδιοικητικούς που θα παραμείνουν απλοί διαχειριστές μιας κατάστασης που θα κρατήσει για χρόνια. 

Η ένωση των δύο παρατάξεων σε μία είναι η μόνη λογική επιλογή εάν θέλουμε να πάει η πόλη μας Μπροστά .

Κανένας ψηφοφόρος της ΝΔ,  δεν αντιλαμβάνεται γιατί θα πρέπει να μην έχει εκπρόσωπο στον δεύτερο γύρο σε μια πόλη που η ΝΔ ήταν και παραμένει πρώτη πολιτική δύναμη από το 2019 έως και σήμερα. 

Θεωρούμε πολύ πιθανή την ένωση των δύο παρατάξεων πριν τις εκλογές του 2023 και βέβαια για την δική μας ΣΤΑΣΗ που θα είναι όπως πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΗ βαρύνουσα σημασία θα έχει εκτός από την απόφαση του κόμματος της ΝΔ και η στελέχωση του κοινού ψηφοδελτίου με ικανά και κεντροδεξιά στελέχη. 

Οι πολλοί σας καλούν να ενωθείτε , εμείς απλώς σας μεταφέρουμε ό,τι κανονικά θα έπρεπε να σας λένε συνέχεια όσοι κεντροδεξιοί σας συναντούν στην πόλη. 

ΥΓ: Το δημοσίευμα είναι από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ" που θα εκδίδεται κάθε τρεις μήνες όπως μάθαμε και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε τιράζ 5.000 φύλλων. Για να διαβάσετε όλη την εφημερίδα κάντε κλικ εδώ 

Ο δήμος Ηλιούπολης δεν είναι μεγάλος για κάποιους στην Πειραιώς και έτσι όπως και το 2019 δεν θα δοθεί χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο. Το ρεπορτάζ των παραπολιτικών μιλούσε για μεγάλους δήμους όπου και εκεί βέβαια με δεδομένο πως οι εθνικές εκλογές θα έχουν προηγηθεί των δημοτικών το κόμμα θα έχει άλλα "τρεξίματα" και δεν θα μοιράσει χρίσματα παρά μόνο σε σίγουρους ΝΙΚΗΤΕΣ.  Άλλωστε λογική της ηγεσίας του κόμματος είναι αφήνουμε τους αυτοδιοικητικούς να τα σκ@τ@σουν μόνοι τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: