ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο

 


Κατάθεση στεφάνου προς τιμήν των ηρώων του ΕΠΟΥΣ του 1940 από τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος και οι δύο πρώτοι σε σταυρούς εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ της τοπικής μας ο κ. Γιάννης Λαμπαδάκης και ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. 




Στην μαθητική παρέλαση που ακολούθησε συμμετείχαν σχολεία και σύλλογοι της πόλης μας και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μειωμένη σε σχέση με παλιότερες παρελάσεις . 

Ίσως λόγω πανδημίας αλλά ίσως και επειδή ο "θεσμός" των μαθητικών παρελάσεων φθίνει χρόνο με τον χρόνο. 

ΥΓ: Δεν παραστήκαμε στις φετινές εκδηλώσεις και δεν παρακολουθήσαμε την μαθητική παρέλαση στην πόλη μας. Έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν όσα μας στέλνετε είναι αληθή ή όχι στα mail. Θα μπορούσατε να τραβήξετε ένα βίντεο ή ένα ηχητικό για όσα ακούστηκαν εμείς θα ρωτήσουμε αλλά η αλήθεια δεν βγαίνει ποτέ από ό,τι μας είπαν αλλά από όσα έχουν καταγραφεί. Για τον λόγο αυτό και η Ιστορία αποκαθιστά όσους έχουν αδικηθεί όταν βρεθούν έγγραφα , ντοκουμέντα , βίντεο κ.ο.κ και τότε και μόνο καταρρέουν οι ΜΥΘΟΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: