ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά τις συνομιλίες της με την κα Παρασκευά η κα Τσακογιάννη θεωρεί εξαιρετικές τις ρατσιστικές και σεξιστικές τοποθετήσεις του Δριμυλή για τις παίκτριες του The Bachelor

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Μετά τις συνομιλίες της με την κα Παρασκευά η κα Τσακογιάννη θεωρεί εξαιρετικές τις ρατσιστικές και σεξιστικές τοποθετήσεις του Δριμυλή για τις παίκτριες του The Bachelor

 

Απόσπασμα από ανάρτηση του Δριμυλή σε ομάδα του facebook 


Φυσικά και η κα Τσακογιάννη μπορεί να θεωρεί χαβαλέ να αποκαλείται ο χώρος του δημαρχείου της πόλης μας ως οίκος ανοχής! 

Η δική μας ανοχή όμως σε φασίστες που μάχονται την Αστική μας Δημοκρατία είναι μηδαμινή. 



Και βέβαια η συμπόρευση με ΦΑΣΙΣΤΕΣ μας δικαιώνει για την τοποθέτησή μας για το θέμα που έχει ανακύψει διαβάστε εδώ , και εκθέτει κάποιους που ψηφίστηκαν για να υπηρετούν την Αστική Δημοκρατία και επιζητούν μάταια "κόψιμο" τηλεοπτικών προγραμμάτων! 

Η πλειοψηφία των γυναικών με την ΨΗΦΟ της έχει προ πολλού θέση στο περιθώριο τους αυτόκλητους "σωτήρες" και όσους προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο της "τσατσάς" ή του "νταβατζή". 

Η δύναμή σας είναι οι 20-30 γραφικές που μαζεύτηκαν για να υποστηρίξουν τις ιδεοληψίες σας με την ανοχή του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που σας παραχώρησε ΔΩΡΕΑΝ τον χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. 

Τον Φασισμό δήμαρχε δεν τον πολεμάς παραχωρώντας του αίθουσες και χώρους για να προβάλλει τις φαντασίες του και τα "χρηστά του ήθη" και φυσικά απαντάς στις προκλήσεις όσων παθαίνουν αλλεργία από τις δημοκρατικές διαδικασίες στις οποίες πάντα χάνουν. 

Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί πολεμούν μια διοίκηση που προφανέστατα δεν υπηρετεί τις ίδιες αρχές και αξίες με τις δικές μας αλλά που έχει αποδείξει στην πράξη και όχι στα λόγια πως τον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν τον φοβάται ούτε τις συκοφαντίες από όπου και εάν προέρχονται. 

Τα πράγματα για εμάς είναι πολύ απλά. Εάν έχετε τις ίδιες ιδεοληψίες με τους Δριμυλήδες και την κα Τσακογιάννη ζητάτε συγγνώμη για την παραχώρηση εάν όχι εξηγείται στους φασίστες πως δεν σας αφορά η ψευτοηθική τους και πως δεν έχετε καμία φιλοδοξία να παίξετε τους "νταβατζήδες" καθορίζοντας σε ενήλικες γυναίκες που συμμετέχουν και που όχι. 

Σε μια εβδομάδα εμείς που κάνουμε ρεπορτάζ και δεν εκτοξεύουμε λάσπες θα σας παρουσιάσουμε κάτι ενδιαφέρον που μάλλον αγνοείται . 

Υπομονή και κυρίως καμία ΑΝΟΧΗ σε όσους και όσες εάν και ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ θέλουν να επιβάλλουν στην πόλη τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Σ.Μ 

ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΔΡΙΜΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 




Και βέβαια τα είπε όλα ο κος Δριμυλής ο οποίος αγνοεί παντελώς την έννοια της Αστικής Δημοκρατίας και δεν τον χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ από την κ. Κική Παρασκευά και τον κ. Μωραίτη εκτός από το χρώμα του φασισμού τους. Η κα Τσακογιάννη αγνοεί ομοίως τις έννοιες της Δημοκρατίας και της ελεύθερης βούλησης των γυναικών που μετέχουν σε τηλεοπτικά παιχνίδια που προφανέστατα δεν ενοχλούν παρά μόνο όσες εργολαβικά και για ίδιον όφελος θέλουν να σας "σώσουν" από την Πατριαρχία! 

Η παράταξη που έβγαλε ανακοίνωση εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του 4% και δεν έχει σχέση με τον σημερινό που δεν έχει φαντασίες πως πρέπει να απαγορεύσει τηλεοπτικά προγράμματα αφού συμμετέχει σε μια καπιταλιστική κοινωνία την οποία και δεν θέλει να ανατρέψει. 

Οι εναπομείναντες σταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσοι δεν τον εγκατέλειψαν ήδη θα το πράξουν την επόμενη φορά που το κόμμα αυτό θα λάβει θέσεις ευθύνης και δεν θα υλοποιήσει τις ιδεοληψίες τους. 

Τέλος καμία Νεοδημοκράτισσα και κανένας Νεοδημοκράτης δεν θεωρεί πως πρέπει να σταματήσει να προβάλλεται κανένα reality άλλωστε η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση και εάν κάτι δεν της "κόλλαγε" είχε τα μέσα και τους τρόπους για να το περιορίσει. 

Κατά του ριάλιτι είναι με ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ οι Χρυσαυγίτες και λοιποί ακροδεξιοί  και θεωρούμε απαράδεκτο τον συγχρωτισμό με όσα λένε "οι Κασιδιάρηδες" μελών της ΝΔ. 


1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Όλες αυτές οι απόψεις και οι ανακοινώσεις σχετικά με το reality "The Bachelor" επηρέασε το μυαλό μου να κάνει μια σύγκριση μεταξύ του κομμουνιστικου μανιφέστου και του"φεμινιστικού μανιφέστου" της Ηλιούπολης που προτείνει ένα "σχέδιο δράσης" για την απελευθέρωση των γυναικών από την πατριαρχική κοινωνία και τους " πατριάρχες" του δημαρχείου.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ καί η αντιπρόεδρος κα Σκλαβενίτη πρέπει να κατηγορηθουν για σεξισμό επειδή παραχώρησαν δωρεάν το γήπεδο σε ενα τηλεοπτικό reality.

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κατηγορηθεί για ρατσισμό και ο δήμαρχος επειδή παραχώρησε το την αίθουσα του Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για την συλλογικότητα" Είμαι εδώ" , επειδή η Gogo Tsakoyani πριν καιρό αποφάσισε να καλύψει τον ρατσισμό της " Αμαζόνας" της Σούλα Μανώλη, γράφοντας για μένα ότι είμαι απλά μια "αλλοδαπή φούστα κλαρωτη" που αναζητάει ισιοτητες.
Μια τέτοια "επιβολή" του "φεμινιστικού μανιφέστου" της Gogo Tsakoyani "μυρίζει" φασισμό και όχι κάτι προοδευτικό, όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν το νέο τους"Ευαγγέλιο".

Ο παραλογισμός του " φεμινιστικού μανιφέστου" της Ηλιούπολης ταυτίζεται απόλυτα με τον παραλογισμό του κομμουνιστικού μανιφέστου ο οποίος δεν ξεκαθαρίζει ποιός είναι προλετάριος καί ποιός είναι "bourgeois".

Ούτε το "φεμινιστικό μανιφέστο" της Γογο δεν ξεκαθαρίζει:
ποιός είναι ο σεξιστης και ποιός είναι ο "μη- σεξιστης" ;
ποιες είναι οι αξιόλογες γυναίκες και ποιες είναι οι"μη-αξιόλογες";
ποιες είναι οι"πόρνες" που θα χαρακτηρίστουν εχθροί του "φεμινιστικού μανιφέστου" καί ποιες είναι οι"μη-πορνες";