ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για όσους ανησυχούν για την επισκεψιμότητά μας και είναι οπαδοί των google analytics

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Για όσους ανησυχούν για την επισκεψιμότητά μας και είναι οπαδοί των google analytics

 


Τόση "λάσπη" για να πάει το ποσοστό εγκατάλειψης από 0% σε 1% έκαναν όλοι όσοι αντί να μαζεύουν τα σκουπίδια υμνούν διαδικτυακά δικτάτορες , αντί να ασχολούνται με τις "φιλανθρωπίες" τους βγήκαν διαδικτυακά να μας κατηγορήσουν ως άπιστους! 

Είναι και αυτοί που ονειρεύονται Σοβιετίες και "επαναστάσεις" κατά του συστήματος που υπηρετούν ως δημόσιοι υπάλληλοι και βέβαια έχουμε και όσες θεωρούν μη ρατσιστικό να αποκαλούν "πιθήκια" τους πρόσφυγες ενώ προηγούμενα βάπτισαν τον ρατσισμό τους  εναντίον μιας αλλοδαπής γυναίκας ως γυναικοκαβγά! 

Κάποιες πιο "υγιείς" περιπτώσεις , βάπτισαν τον Ναζισμό τους αντιμνημονιακό αγώνα,  λες και εμείς δεν επιλέγουμε εάν θα σχίσουμε τα μνημόνια ή όχι. Λες και οι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται πως η ΜΟΝΗ λύση για απαλλαγή από αυτά και μπλέξιμο σε πιο οδυνηρές καταστάσεις απόλυτης ΠΕΙΝΑΣ θα ήταν η ψήφος στο ΚΚΕ . Μια ψήφος που θα "απελευθέρωνε" την χώρα από Ε.Ε και ΝΑΤΟ και θα την οδηγούσε στα χάλια που οδήγησε και η πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ τον εαυτό της και  όσα κράτη είχε υπό την φασιστική επιρροή της. 

Για τους ενεργούς φασίστες Ηλιούπολης και τους αναγνώστες τους , όπως και για όσους οδήγησαν τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο σε μια ταπεινωτική ήττα δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Αποχωρούν ένας - ένας τώρα που οι θέσεις ευθύνης δεν υπάρχουν , και που οι καρέκλες χάθηκαν εξαιτίας δεδομένων που έχουμε αναλύσει εξαντλητικά στο παρόν ιστολόγιο. 

Η απόλυτη διαπλοκή δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλωστε εάν είχε απέναντί της "καθαρούς" κάτι που αντιλαμβάνεται ο οιοσδήποτε.

Το συνδικάτο δηλαδή οι "ερυθροφρουοοί" που γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει για δεκαετίες στο δήμο και που ενεργεί προασπίζοντας τα συμφέροντα 700 ατόμων,  και διαλύοντας τις ελπίδες όλων όσων παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον για τους πολλούς είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση για έναν πιο "υγιή" δήμο. 

Το παραμύθι τους λέει πως πρέπει να έχουμε 1000 ή και 2000 υπαλλήλους για να μπορέσουμε να είμαστε "καθαροί" , να απολαμβάνουμε δομές μάλλον  έγιναν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και να εξυπηρετούμαστε όταν η Σοβιετία μπορεί και όχι όταν εμείς το έχουμε ανάγκη. 

Τι έχουμε; Μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα σκουπίδια της , ύμνους σε όσους εάν είχαν θέση ευθύνης θα μας έκαναν Βενεζουέλα και δημότες που θεωρούν ακόμα πως εάν ο Αραμπατζής αντικαταστήσει τον Χατζηδάκη ή ο οιοσδήποτε άλλος με την ίδια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγή θα πάμε καλύτερα. 

Ανακάλυψαν και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ όσοι στηρίζουν καθεστώτα που δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και ξιφουλκούν εναντίον μας αντί να προτείνουν καθαρές λύσεις. 

Πιο διεφθαρμένη από τις ομάδες συμφερόντων που δρουν ανεξέλεγκτες στην πόλη δεν ήταν και δεν θα είναι καμία ΔΙΟΙΚΗΣΗ του δήμου μας,  επειδή και να θέλει να γίνει τόσο "ποινική και εγκληματική" για τα συμφέροντα των πολλών , δεν μπορεί! 

Είναι αστείο και μόνο να δεις ποιοι και ποιες θέλουν να υποκαταστήσουν το κράτος και να παρέχουν "ασφάλεια" σε αναξιοπαθούντες. Προφανώς θεωρούν ( και ίσως όχι άδικα) πως η χώρα είναι ΚΟΛΟΜΒΙΑ και θα "σωθεί" από συμμορίες μπράβων! 

Είμαστε στο 2021 και τα πεζοδρόμια θα γεμίσουν πτώματα από όσους δεν καταλαβαίνουν πως κάποια "επαγγέλματα"  έκλεισαν τον κύκλο τους,  ή για να είμαστε ακριβείς τα ανέλαβαν "πολυεθνικές" που έχουν δυστυχώς την δυνατότητα να εξαγοράσουν τον οιοδήποτε,  και όχι φυσικά επειδή ζούμε σε εποχές που ο παγκόσμιος καπιταλισμός αλλάζει. 

Μπορούν γιατί οι διεφθαρμένοι εξακολουθούν και είναι περισσότεροι από τους αδιάφθορους. 

Θεωρούμε σίγουρο πως οι κυβερνώντες έχουν αντιληφθεί πως καλύτερα να σκοτώνονται μεταξύ τους παρά να φορτωθούμε αυτοί  τις "εκτελέσεις",  όπως συμβαίνει σε άλλες πιο ανεπτυγμένες δυτικές δημοκρατίες όπου το κράτος δεν αφήνει τίποτα στην "τύχη" του. 

Στα δικά μας η πόλη θα παραμείνει να ενθυμείται τελειωμένες καταστάσεις που η ίδια η ζωή ξεπέρασε. 

Γιατί προφανέστατα και τους πολλούς δεν τους ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο από την επιβίωση τους,  σε μια κοινωνία όπου ενδύονται με προβιές , λύκοι που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν ένα σύστημα που τους ελέγχει απόλυτα,  και δεν φοβάται κανέναν όσα καλάσνικοφ και εάν έχει αυτός  στην κατοχή του. 

Επειδή κάποιοι αδαείς ανησυχούν και διερωτώνται "Μα καλά το κράτος τι κάνει ; Γιατί δεν ενεργεί;" 

Να τους πούμε πως εδώ και καιρό και κάνει και ενεργεί , και προσπαθεί απλώς να μην λερώσει τα χέρια του με αίμα. 

Εάν το καταφέρνει; Δεν είμαστε και τίποτα αφελείς για να σας αποκαλύψουμε άλλωστε ο δικός μας ρόλος είναι "ψυχαγωγικός" κυρίως , αφού όσοι ήξεραν και σας αποκάλυψαν περισσότερα από όσα "'έπρεπε"  κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: