ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πόσοι τελικά θα ψηφίσουν για την εκλογή νέου ΔΣ στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης;

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Πόσοι τελικά θα ψηφίσουν για την εκλογή νέου ΔΣ στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης;

 

Μπορεί πριν την ανακοίνωση της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ οι οπαδοί του κόμματος στην Ηλιούπολη να είχαν μια "χαλαρή" σχέση με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ , αλλά αυτό άλλαξε όταν έφτασε η ώρα της κάλπης. 

Έτσι ενώ μόλις 170 κάρτες μελών του κόμματος ήταν "ενεργές" δηλαδή είχαν εκπληρώσει την ετήσια συνδρομή τους προς το κόμμα αμέσως μετά την προκήρυξη των εσωκομματικών το νούμερο σχεδόν τριπλασιάστηκε και έτσι στις κάλπες της 24ης Οκτωβρίου θα προσέλθουν τελικά 503 μέλη του κόμματος της ΝΔ στην πόλη μας. 

Από αυτά τα 503 μέλη του κόμματος που έχουν δικαίωμα ψήφου ( έχουν δηλαδή πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους των 12 ευρώ) 

438 θα ψηφίσουν δια ζώσης  και 

65 θα ψηφίσουν εξ αποστάσεως μέσω υπολογιστή , τάμπλετ ή ακόμα και κινητού! 

Ο αριθμός θα ήταν μεγαλύτερος αλλά δυστυχώς δεν τα πάνε καλά με το e-banking οι συνδημότες μας και αρκετοί δεν μπορούσαν να κάνουν ηλεκτρονική συναλλαγή έτσι ώστε να αποκτήσουν την πολυπόθητη κάρτα μέλους της ΝΔ και να συμμετάσχουν στη γιορτή της Δημοκρατίας στις 24 Οκτωβρίου. 

Οι εσωκομματικές εκλογές δια ζώσης θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης. 

ΥΓ: Η "χαλαρή αυτή σχέση"  των οπαδών του κόμματος της ΝΔ στην πόλη μας με την τοπική μας,  είναι και ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που δεν γίνονται αρκετά πράγματα. Το γράφουμε αυτό για να το διαβάσουν οι αυτόκλητοι  "σωτήρες" του πληκτρολογίου,  και όσοι τάχα "ενδιαφέρονται" αλλά την ώρα που πρέπει  να βάλουν πλάτη συνήθως απουσιάζουν. 

Η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης υπό την καθοδήγηση του προέδρου της κ. Στάθη Ευσταθόπουλου παρέμεινε σοβαρή , δεν συμμετείχε σε λαϊκιστικές φιέστες και κυρίως δεν εξέθεσε το κόμμα στα κεντρικά κάτι που φυσικά πιστώνεται στα θετικά της. 

Τα αρνητικά τα αφήνουμε για όσους εάν και νεοδημοκράτες προτιμούν και διαφημίζουν λαϊκιστικές φιέστες άλλων κομμάτων τάχα για το "καλό" της πόλης μας. Για εμάς ο κος Ευσταθόπουλους τα πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι αναμέναμε εμείς το 2016 που εξελέγη για πρώτη φορά και στην δεύτερη θητεία του ήταν ακόμα καλύτερος. 

Για όσους τους φαίνονται τα μέλη λίγα ας κοιτάξουν τι γίνεται και στις ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ όμορων δήμων μας και κυρίως ας γραφτούν και ας "εκτεθούν" στηρίζοντας ΔΗΜΟΣΙΑ της θέσης του κόμματος και όχι αναζητώντας ψήφους ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές απευθυνόμενοι σε αυτούς. 

Η ΝΔ ήταν και παραμένει το αστικό κόμμα που πήρε διαχρονικά τις πιο σωστές αποφάσεις για την πορεία της χώρας μας και αυτό πλέον της το αναγνωρίζουν ακόμα και πρώην πολιτικοί της αντίπαλοι. Τέλος για όσους το ξεχνάμε η ΝΔ σύμφωνα με τις κάλπες των βουλευτικών εκλογών του 2019 ήταν η πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας. 

Διαβάστε ακόμα: 

Οι δικές μας επιλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: