ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αντί να πάει και ο Γαβριήλ Αραμπατζής στη μάζωξη βγήκαν οι ενεργοί φασίστες να μας πουν πως ο γενικός γραμματέας πήγε με το ζόρι επειδή είναι ευγενής- Τέτοιος "σανός" μόνο σε φασίστες απευθύνεται και όχι σε δημοκρατικούς πολίτες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Αντί να πάει και ο Γαβριήλ Αραμπατζής στη μάζωξη βγήκαν οι ενεργοί φασίστες να μας πουν πως ο γενικός γραμματέας πήγε με το ζόρι επειδή είναι ευγενής- Τέτοιος "σανός" μόνο σε φασίστες απευθύνεται και όχι σε δημοκρατικούς πολίτες

 


Οι ενεργοί φασίστες της πόλης μας είχαν πρήξει προεκλογικά με τον ικανό και δραστήριο υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη στο Νότιο Τομέα της Αθήνας. 

Φυσικά και δεν βγήκε , αφού  δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί κεντροαριστεροί να τον  ψηφίσουν στις κάλπες του 2019. Όμως Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Εσωτερικών έγινε,  αφού η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση αυτονόητη μετά από 17 χρόνια δήμαρχος! 

Έγινε επί υπουργίας του πρώην Κνίτη Τάκη Θεοδωρικάκου,  και παραμένει και επί θητείας του ΔΕΞΙΟΥ Μάκη Βορίδη. 

Οι δικοί μας ενεργοί φασίστες φλερτάρουν μία με τον κόκκινο και μία με τον μαύρο φασισμό και πάντα προσπαθούν ανεπιτυχώς να κάνουν το ΜΑΥΡΟ - ΑΣΠΡΟ. 

Έτσι το κατάπτυστο κείμενο με τίτλο "Τα έμαθες τα νέα Αλέκο" για μια ακόμα φορά παραποιεί την ΑΛΗΘΕΙΑ βάλλοντας στην ουσία κατά του μετριοπαθή Γενικού Γραμματέα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να χτυπήσει τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου. 

Να τον "χτυπήσει" επειδή το όχι και τόσο μακρινό 2014 πήρε μονοψήφιο ποσοστό αφού μπορεί μέσα στον συνδυασμό του να είχε και δεξιούς αλλά είχε και "Κάνδηλες" που ακόμα και σήμερα στο τοπικό μέσο το οποίο διαχειρίζονται προβάλλουν όλους όσους ήθελαν και πέτυχαν να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Εξουσία και να υπογράψει το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο για την πατρίδα μας. 

Το να συνομιλείς με έναν Γενικό Γραμματέα υπουργείου είναι σημαντικό , καθώς επίσης πιο σημαντικό είναι να ανεβάζει αυτός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την συνάντηση με φίλους όπως τους αποκαλεί. 

Το να στριμώχνεσαι όρθιος δίπλα στον Βορίδη τον οποίο και βέβαια έχουμε ενημερώσει ακριβώς τι πρεσβεύεις είναι κάτι το οποίο βλέπουν οι συνδημότες μας που δεν κατανοούν πόσο κωλοτούμπας είσαι από την στιγμή που την μια ώρα φωτογραφίζεσαι με στελέχη της ΝΔ και την άλλη με τους ΥΒΡΙΣΤΕΣ τους στην πόλη μας. 

Επειδή τζάμπα διαφήμιση πάλι θα κάνουμε στους φασίστες που θέλουν να έχουν άποψη και για το ΚΚΕ και για την ΝΔ εμείς να πούμε ένα μπράβο για την συνάντηση στον Τάσο Ευσταθίου παρόλο που μας χωρίζουν συγκεκριμένες συμπεριφορές στελεχών της δημοτικής του παράταξης. 

Να του ευχηθούμε να του πάνε όλα δεξιά και να ελπίζει πως δεν θα κάνουμε έκπτωση και σε κανέναν άλλο υποψήφιο κεντροδεξιάς παράταξης που δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν ήταν ωφέλιμη ή όχι για την πατρίδα μας η επταετής τυραννία μιας χούφτας ξεφτιλισμένων καραβανάδων. 

Και βέβαια οι απορίες του κ. Ελευθέριου Χριστοφορίδη υποψηφίου της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" έχουν απαντηθεί από την Ιστορία και τη ΝΔ , ακόμα και από υπουργούς της που έκαναν σοβαρά ατοπήματα , για τα οποία άλλωστε έχουν ζητήσει δημόσια συγγνώμη. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης που υπήρξε αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ του έγκλειστου τότε δικτάτορα Γεωργίου Παπαδοπούλου πριν προχωρήσει στην ίδρυση ενός εθνικιστικού κόμματος που με σαφήνεια καταδίκαζε τον ψευτοπατριωτισμό μιας χούφτας καραβανάδων που κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Εν κατακλείδι βρείτε τα αφού και οι δύο νεοδημοκράτες είσαστε ,  ξεκαθαρίστε τις παρατάξεις σας από τα "σταγονίδια",  και ενωμένοι στις κάλπες του 2023 κάντε πραγματικότητα,  την είσοδο στον πολυπόθητο  δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που αναμένουν εδώ και χρόνια οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες της πόλης μας. 

Ως τοπικό ΔΕΞΙΟ μέσο θα σεβαστούμε την οιαδήποτε απόφαση του κόμματος της ΝΔ , με την αδιαπραγμάτευτη για εμάς προϋπόθεση πως το πρόσωπο που θα επιλεγεί θα έχει ένα "καθαρό"  ψηφοδέλτιο , που δεν θα συμπεριλάβει όσους ο ιδρυτής του κόμματός μας Κωνσταντίνος Καραμανλής καταδίκασε. Γιατί ο αποκλεισμός από τα κοινά , σε όσους  έχουν ως πρότυπό τους χουντικούς , ήταν και θα παραμείνει ΙΣΟΒΙΟΣ. 

ΥΓ: Δεν βγήκαν οι Τσοπόκης , Δριμυλής και Τζόλας να μας πουν την άποψή τους για την συνάντηση στελεχών της ΝΔ και αρχίζουμε και ανησυχούμε μη δεν μας ψηφίσουν στις κάλπες του 2023 και χάσει την εξουσία η ΝΔ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: