ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο "θεσμικός" κ. Αραμπατζής και οι ενεργοί φασίστες που διαρκώς τον "εκθέτουν"

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Ο "θεσμικός" κ. Αραμπατζής και οι ενεργοί φασίστες που διαρκώς τον "εκθέτουν"


Το "γράμμα του νόμου" και τις αρχές της ΝΔ τηρεί ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής μας ενημερώνουν οι ενεργοί φασίστες Ηλιούπολης μέσα από το ιστολόγιό τους! 




Για τον λόγο αυτό και υποψήφιος της δημοτικής του παράταξης "απειλεί" με ειδικά δικαστήρια τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη. Για τον λόγο αυτό ομιλεί για τάχα διεφθαρμένους των Βρυξελλών επειδή προφανέστατα και οι τελευταίοι δεν είναι ανεκτικοί ούτε στον κόκκινο , ούτε στον μαύρο φασισμό! 

2-3 τρολάκια μαζί με απόστρατους που έχει μάλλον "επιτάξει" ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Αραμπατζής  μας "μαθαίνουν" το "γράμμα του νόμου" διαδικτυακά και προφανώς ΣΙΩΠΟΥΝ στους φασίστες που έχει μαζέψει η παράταξη , επειδή θεωρούν πως υπάρχουν ακόμα αρκετοί "νοσταλγοί" στην πόλη. 

Από την μία φωτογραφίζεται με τον "τσεκουράτο" υπουργό κ. Μάκη Βορίδη,  ο κος Αραμπατζής στη ΔΕΘ,  και από την άλλη συζητάει για το "καλό" της πόλης με Δριμυλήδες και Τσοπόκηδες που είναι τόσο "θεσμικοί" όσο και ο ίδιος. 

Μάλλον προσπαθεί να πείσει τον δεύτερο να μην βρίζει συνεχώς τη ΝΔ και τους "ακραίους" υπουργούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά το αποτέλεσμα μας δείχνει πως δεν τους πείθει. 

Μετά οι ενεργοί φασίστες αναλαμβάνουν την "βρώμικη" αλλά ανώφελη δουλειά να σας πείσουν για το πόσο θεσμικός είναι ο κος Αραμπατζής και πόσο "δημοκράτης" περιστοιχισμένος ενίοτε από συνδημότες μας που αρνούνται και να πουν πως πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. 

Τσιρίδες και σόου στα δημοτικά συμβούλια , καμία εφαρμόσιμη πρόταση για τα προβλήματα της πόλης αλλά τζάμπα μαγκιές και ευχολόγια από έναν υποψήφιο δήμαρχο που συμμετείχε στη διοίκηση του δήμου επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου και που "βολεύθηκε" ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κατά την διάρκεια της θητείας του Βασίλη Βαλασόπουλου με τις ψήφους και της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που συχνά - πυκνά οι ενεργοί φασίστες προσπαθούν να αποδομήσουν. 

Η πόλη είναι μικρή για να μην αντιληφθεί κάποιος πως ο πρώην υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Κάνδηλας επειδή απέτυχε να εκλεγεί δύο φορές δημοτικός σύμβουλος ρίχνει το φταίξιμο στην πρώην παράταξή του και όχι στον ίδιο. 

Στον ίδιο που φιλοξενεί κάθε δελτίο τύπου του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στο ιστολόγιό του και που είναι ενθουσιώδης κάθε φορά με οιοδήποτε θέλει να διατηρήσει την Σοβιετία. 

Γιατί η ανερμάτιστη αντιπολιτευτική του κ. Αραμπατζή με τις ανόητες ιδεοληψίες του σε θέματα όπως το νεκροταφείο και το ΚΥΤ Υμηττού τον μόνο που ευνοούν είναι τον δήμαρχο αφού ο Αραμπατζής και η παράταξη του "Η πόλη που θέλω" ως μη όφειλε υιοθετεί αριστερές θέσεις , πολύ πιο κομμουνιστικές από αυτές που μπορεί να ανεχθεί ο μέσος Νεοδημοκράτης. 

Μια χαρά τον ξέρουμε κ. Κάνδηλα τον πολιτικό κ. Σταυριανουδάκη , μια χαρά βλέπουμε και τι άφησε πίσω του στον δήμο Δάφνης - Υμηττού μετά από 17 χρόνια δημαρχίας! 

Και βέβαια με τη ΝΔ, όσες φορές και εάν κατέβει για υποψήφιος βουλευτής δύσκολα θα εκλεγεί . Η βάση της εξακολουθεί και έχει ΔΕΞΙΑ και πατριωτική στάση για πολλά θέματα τα οποία ο κ. Σταυριανουδάκης δεν τα έχει στην πάνω από κόμματα και χρώματα πολιτική του ατζέντα. 

Δέκα φορές πιο δεξιοί  από τον κ. Σταυριανουδάκη είναι και παραμένουν πολλοί προερχόμενοι από την κεντροαριστερά , αφού για εμάς σημασία έχει τι πράττεις και όχι τι λες. 

Δείτε και μερικές φωτογραφίες του "θεσμικού" κ. Αραμπατζή με υβριστές του κόμματος της ΝΔ για να καταλάβετε και καλύτερα πως για τους ενεργούς φασίστες "θεσμικοί" είναι όσοι δεν θέλουν να προχωρήσει ΤΙΠΟΤΑ δεξιά και πατριωτικά αλλά πουλούν ακροδεξιό και ακροαριστερό σανό καθώς ονειρεύονται Βασιλεύουσες! 

Πληρώσαμε πολλοί ως χώρα καραβανάδες πατριδοκάπηλους και πολιτικούς που ενώ θα έπαιρναν την Πόλη οδήγησαν την πατρίδα μας σε ταπεινωτικές ήττες και θα την οδηγήσουν και πάλι εάν ο λαός τους δώσει την δύναμη.

Αυτά προς το παρόν και αφήνουμε τους ενεργούς πολίτες τύπου ΤΖΟΛΑ να μας εξηγήσουν περισσότερα πράγματα για την "χούντα" Μητσοτάκη μέσα από την "φιλόξενη' σε ακροδεξιές και ακροαριστερές απόψεις ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ! 

Ενεργούν με γνώμονα το  μικροπολιτικό τους συμφέρον,  ενάντια στα συμφέροντα της πόλης,  των δημοτών που όσο ιθαγενείς και εάν είναι εντάξει δεν περιμένουν και από τον Αραμπατζή να τους πει πόσο σέβεται τους θεσμούς και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. 

Εάν τους σέβονταν θα είχε βγάλει ανακοίνωση καταδίκης για τον υποψήφιό του , κάτι που δεν πράττει αφού γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι ο πρώτος και δεν θα είναι φυσικά και ο τελευταίος. 

Εδώ είμαστε εμείς που ξεκούραστα και χωρίς καμία κομματική παρωπίδα φέρνουμε στη δημοσιότητα όσα όλοι οι άλλοι δεν θέλουν να γνωρίζετε. 

Και το κάνουμε όχι προφανέστατα για να σας κάνουμε ευσυνείδητους πολίτες αλλά για να μην μας κουνάτε το δάχτυλο πως τάχα ενδιαφέρεστε για θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , υμνώντας αρκετοί τον Στάλιν και τον Βελουχιώτη και ακόμα περισσότεροι τον Γεώργιο Παπαδόπουλο , τον Ιωάννη Μεταξά, τους Γλύξμπουργκ και παράλληλα αποτίνετε φόρο τιμής στην Ηρώ Κωνσταντοπούλου! 

Τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός και ως μέσο παρά τον έντονο αντικομμουνιστικό μας αγώνα που θα συνεχιστεί , απεχθανόμαστε περισσότερο και από τους φασίστες τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. 

Εμείς άλλωστε καταγγέλλουμε ως τοπικό ΜΜΕ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας , παραδεχόμενοι πρωτίστως τα δικά μας λάθη. 

Λάθη που μας έκαναν να πιστέψουμε πως οι υποψήφιοι που αναδείξαμε προεκλογικά το 2019 για τις δημοτικές εκλογές θα έπρατταν και θα εφάρμοζαν μέσα στα δημοτικά συμβούλια το "νέο" που διαφήμιζαν προεκλογικά. 

Αντί αυτού τους είδαμε και τους βλέπουμε να ΣΙΩΠΟΥΝ στις υποκριτικές κορώνες του κ. Αραμπατζή που βγάζει φωτογραφίες και με τον Δριμυλή και με τον Βορίδη θεωρώντας πως θα συμφιλιώσει δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους. 

Ο ένας παλεύει να ανατρέψει την Αστική μας Δημοκρατία και όλα θετικά ή αρνητικά αυτή μας προσφέρει και ο άλλος μάχεται για την εδραίωσή της έχοντας καταδικάσει τον εξτρεμισμό και μην έχοντας αυταπάτες πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων". 

Δηλαδή όταν "Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη" συνεργάζονταν με την τωρινή διοίκηση τι ακριβώς περίμενε πως θα συμβεί ο κ. Δριμυλής; 

Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν μπορούμε να σιωπούμε σε ό,τι οι περισσότεροι ΔΕΞΙΟΙ θεωρούν λάθος , ούτε φυσικά να χαϊδεύουμε αυτιά αφού δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. 

Αντιλαμβανόμαστε πως ο δρόμος μας είναι δύσκολος , το ξέραμε πάντα και δεν έχουμε αυταπάτες ούτε θέλουμε να μας αγαπήσουν ΟΛΟΙ αλλά όσοι συμφωνούν μαζί μας στην ΞΕΚΑΘΑΡΗ ατζέντα που διαχρονικά παρουσιάζουμε. 

Άμα ο Δριμυλής , ο Τσοπόκης, ο Τζόλας και ο Κάνδηλας είναι "θεσμικοί" μάλλον ήρθε η ώρα να πάρουμε και εμείς τα βουνά. 

Εμείς που τιμάμε τους ΝΙΚΗΤΕΣ του ΕΔΕΣ και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως έπραξαν το σωστό στον αδελφοκτόνο συμμοριτοπόλεμο της περιόδου 1946-1949. 

Το καλό νίκησε και έδωσε το αίμα του για να είμαστε εμείς σε θέση σήμερα να ασκούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ κριτική σε κάθε μορφή Εξουσίας. 

Σε αντίθετη περίπτωση η χώρα θα βίωνε την κομμουνιστική τυραννία κάτι που καλό είναι να θυμόμαστε επειδή σε αυτή την ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται. 

 Μερικές φωτογραφίες του "θεσμικού" κ. Αραμπατζή. Τζάμπα διαφήμιση και χωρίς σουβλάκι και coca-cola όπως μας κατηγορούν τα διαδικτυακά τρολ του! 










Δεν υπάρχουν σχόλια: