ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μοίρασε κλήσεις και ορθώς έπραξε η δημοτική μας αστυνομία αφού οι συστάσεις δεν επαρκούν σε όσους δεν θέλουν να καταλάβουν

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Μοίρασε κλήσεις και ορθώς έπραξε η δημοτική μας αστυνομία αφού οι συστάσεις δεν επαρκούν σε όσους δεν θέλουν να καταλάβουν

 


Τα 8-9 άτομα της δημοτικής αστυνομίας μοίρασαν σήμερα "αδιάβροχες κλήσεις" και ορθώς έπραξαν αφού τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής που θα συνέδραμαν τους δημότες μας πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση. 

Θεωρούμε πως το κακό είχε παραγίνει εδώ και καιρό και πως οι δημότες μας δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις της δημοτικής αστυνομίας που δεν "τρελάθηκε" απλώς έχει χρέος να κάνει την δουλειά της. 

Και μέσα στις πολλές δουλειές που την έχουν φορτώσει είναι και η τήρηση του ΚΟΚ από όλους ανεξαιρέτως τους δημότες μας επώνυμους ή μη. Γιατί βέβαια όλες και όλοι μας έχουμε επώνυμο αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όχι στις ΗΠΑ όπου κλήση μπορεί να φάει ακόμα και ο Πρόεδρος της χώρας. 



Πόσοι "επώνυμοι" star του Χόλυγουντ δεν έχουν γίνει βορά στα ΜΜΕ και ορθώς για εμάς αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που ισχύει στην χώρα μας είναι ένας νόμος που καλύπτει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ. 

Σε αυτόν ποντάρουν εγκληματικές οργανώσεις και ένα σωρό παραβάτες που αντιδρούν για ένα αύριο που θα έρθει και στην χώρα μας με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης σε όσους π.χ χτυπούν και εγκαταλείπουν στην άσφαλτο αθώους πολίτες. 

Αφού ως τοπικό ΜΜΕ (που να τονίσουμε δεν είμαστε ΘΕΤΙΚΟΙ στην ύπαρξη δημοτικής αστυνομίας υπό την εποπτεία του κράτους ) εξάρουμε τις προσπάθειες των εναπομείναντων δημοτικών μας αστυνομικών να τους πούμε ένα μπράβο για δράσεις τις οποίες δεν είδαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και τις βλέπουμε από την διοίκηση του κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 




Ελπίζουμε ο σχεδιασμός για την πάταξη της ανεξέλεγκτης παράνομης στάθμευσης να είναι κεντρικός και να μην αφορά μόνο στη θέληση και το πείσμα  του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα να μπει τάξη στο χάος. 




Σε κάθε περίπτωση εμείς ως τοπικό ΜΜΕ οφείλουμε να συγχαίρουμε οτιδήποτε γίνεται θετικό για την πόλη μας ακόμα και από τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Γιατί εμείς δεν είμαστε πάνω από χρώματα και κόμματα,  αφού η πολιτική για να έχει επιτυχία πρέπει να κινείται σε συγκεκριμένο ιδεολογικό πλαίσιο. 

Οι 8-9 δημοτικοί αστυνομικοί  για εμάς παράγουν έργο που ισούται με έναν αντίστοιχο τους στον ιδιωτικό τομέα και ευελπιστούμε πως σύντομα οι δημοτικές αστυνομίες όλων των δήμων της πατρίδας μας θα δοθούν (ανά δήμο πάντα) σε ιδιωτικές εταιρίες , έτσι ώστε να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Οι ίδιοι αυτοί υπάλληλοι εάν είχαν εργοδότη ιδιώτη και όχι το κράτος-δήμο, θα ήταν για εμάς περισσότερο παραγωγικοί! 

Δείτε τις δράσεις τους,  και από εμάς τους αμετανόητους οπαδούς της φιλελεύθερης οικονομίας ΧΩΡΙΣ κρατικές επεμβάσεις που ακυρώνουν στην ουσία τον ίδιο τον καπιταλισμό,  ένα μεγάλο μπράβο και να συνεχίσουν έτσι. 

ΥΓ: Ξέρουμε πως θα δυσαρεστηθούν πολλοί από αυτή την ανάρτησή μας. Και συνδημότες μας που θα κληθούν να πληρώσουν σε δύσκολες εποχές χρήματα για κλήσεις που οφείλονται στον μη σεβασμό τους στον ΚΟΚ. Αλλά ο κόσμος δεν αλλάζει όταν δεν στεναχωρούμε κάποιους και αυτό πρέπει να  γίνεται κατανοητό. 

Επίσης κατανοητό θα έπρεπε να έχει γίνει και το γεγονός πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν μπορούμε,  αφού ο καθένας από εμάς έχει την δική του ΛΥΣΗ για τα προβλήματα της πόλης μας. Και βέβαια όλες οι "λύσεις" εντός ή εκτός εισαγωγικών κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια

Η πόλη δεν μπορεί να γκρεμιστεί από την αρχή για  να γίνουν πάρκιν εκεί που όντως χρειάζονται , για αυτό παρκάρουμε όπου επιτρέπει ο ΚΟΚ για το καλό όλων μας. 

Σ.Μ 

Παρακολουθείστε  και το παρακάτω μικρό σε διάρκεια βίντεο από το facebook του Αντιδημάρχου  κ.  Παναγιώτη Κόκλα ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: