ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "τερμάτισε" ο Γαβριήλ Αραμπατζής προτείνει να δοθεί το όνομα του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα σε πλατεία της πόλης μας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Το "τερμάτισε" ο Γαβριήλ Αραμπατζής προτείνει να δοθεί το όνομα του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα σε πλατεία της πόλης μας

Τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα θέλει να τιμήσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής προτείνοντας να δοθεί το όνομα του σε πλατεία της πόλης!

 Πέρα από το φαιδρό του πράγματος ο κος Αραμπατζής εξακολουθεί και είναι μέλος της ΝΔ που έκλεισε στη φυλακή ΙΣΟΒΙΑ τους χουντικούς , ενώ άφησε τους συνεργάτες τους να μας θυμίζουν τι δεν πρέπει να γίνουμε. 

Οι χουντικοί και οι συνεργάτες τους ήταν και παραμένουν οι κύριοι υπεύθυνοι εκτός από την κατάλυση της Αστικής μας Δημοκρατίας , και για το δράμα της Κύπρου. 

Αυτοί προσπάθησαν ( χωρίς την συγκατάθεση των συμμάχων μας) να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Μακάριο και βέβαια ο δικός τους ψευτοπατριωτισμός διέλυσε το στράτευμα που έτσι και επιχειρούσε να ανακαταλάβει το κομμάτι της Κύπρου θα έχανε όλο το Αιγαίο. 

Άλλωστε οι Τούρκοι πήγαν στο νησί εκμεταλλευόμενοι το πραξικόπημα και τις σφαγές αμάχων του Γρίβα και των χουντικών συνοδοιπόρων του, παρά τις προειδοποιήσεις των συμμάχων μας πως θα τσακιστούν εάν επιχειρούσαν κάτι τέτοιο. Δεν τους άκουσαν και δικαιολογημένα οι σύμμαχοί μας τους άφησαν να υποστούν και να υποστούμε και εμείς την τραγωδία. Άλλωστε οι Αμερικανοί ειδοποίησαν τον Μακάριο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και τον έσωσαν από τους παρ΄ολίγον δολοφόνους του. Και εάν δεν ήταν οι σύμμαχοί μας οι Τούρκοι δεν θα σταματούσαν στην Κύπρο ας το καταλάβουν καλά όσοι φωνάζουν και σήμερα από τον καναπέ τους βυθίστε πλοία ή καταρρίψτε αεροπλάνα που "παραβιάζουν" τα σύνορά μας.

Γιατί η Κύπρος ήταν "όντως πολύ μακριά" για έναν διαλυμένο στρατό που όχι μόνο δεν ήταν ικανός να πάρει την Πόλη όπως έλεγε ο δικτάτορας  Ιωαννίδης αλλά θα έχανε και την Αθήνα,  εάν η χούντα τον έβαζε στην διαδικασία να υπερασπιστεί την χώρα. Να πράξει δηλαδή το καθήκον του στα πεδία των μαχών και όχι στα χουντογλέντια! 

Έχουν ήδη δοθεί εδώ και χρόνια στη δημοσιότητα οι συνομιλίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τους αρχηγούς των σωμάτων του στρατού όπου λένε ξεκάθαρα πως η χώρα δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει με επιτυχία. 

Τέλος ο ήρωας Κώστας Κατσιφάς ως " πατριώτης"  εμείς θεωρούμε πως δεν θα επιθυμούσε να συνυπάρχει "τιμώμενος" σε μια  πόλη όπου έχουν ήδη αποδοθεί τιμές σε πλείστους ιδεολογικούς του αντιπάλους. Ο ίδιος δεν μπορούσε να δεχθεί άλλωστε την συνύπαρξη με τυράννους που εδώ και δεκαετίες βασανίζουν την αναγνωρισμένη Ελληνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου ή Νότιας Αλβανίας αφού στην Αλβανία ανήκει εδαφικά πλέον η περιοχή. 

Τι νόημα θα είχε άλλωστε όταν η ίδια η Πολιτεία δεν τον τιμά να υπάρχει ως όνομα σε μια πλατεία; Και βέβαια είναι τεράστια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να θέλεις να τιμήσεις ταυτόχρονα αυτόν και τους ιδεολογικούς του αντιπάλους. 

Η πρόταση για τον φίλο Σωκράτη Γκιόλια προφανώς και αποτελεί την απόλυτη υποκρισία αφού ως δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε καν να ενεργεί σε μια πόλη όπου θα ασκούσαν εξουσία κόκκινοι ή μαύροι φασίστες. Ο Γκιόλιας στοχοποιήθηκε από ακροαριστερούς επειδή ποτέ τους δεν κατάλαβαν πως ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ ιδεολογικός τους αντίπαλος και βέβαια ο ίδιος ο Κάϊν μέσα από τον γνωστό ιστότοπο,  τους επισήμανε το τεράστιο ατόπημα που διέπραξαν δολοφονώντας τον επειδή το μέσο του (troktiko)  είχε αποκτήσει τεράστια απήχηση και δημιουργούσε "προβλήματα" που ακόμα και σήμερα δεν μπορούν όπως φαίνεται να επιλύσουν!  Οι δράστες της επίθεσης προφανέστατα και μπήκαν στην διαδικασία να δολοφονήσουν έναν άνθρωπο που ελάχιστα γνώριζαν με μοναδικό τους κίνητρο όσα κάποιοι τεχνηέντως διέδιδαν εναντίον του. Ήταν ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες εκτελεστές και αυτό κάνει πιο οδυνηρή την αποτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με την διαλεύκανση της υπόθεσης. Το εάν είναι κάποιοι εκ των δραστών ήδη φυλακή για άλλα αδικήματα είναι κάτι που δεν αλλάζει την παγιωμένη πλέον άποψή μας για την αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. 

Ο κος Αραμπατζής θεωρεί πως η πόλη πρέπει να τιμήσει τον ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ , δικαίωμα του είναι να προτείνει ό,τι του κατέβει ( Μίκης Θεοδωράκης και Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας είναι όντως απίστευτο δίδυμο ο ένας φυλακίστηκε επί χούντας και ο δεύτερος την υπηρέτησε) το θέμα είναι πως εκθέτει ανεπανόρθωτα και τους άλλους τρεις δημοτικούς του συμβούλους που φανταζόμαστε πως δεν είχαν ποτέ τους ως ΟΝΕΙΡΟ να τιμήσουν έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ! 

ΥΓ: Δεν ξέρουμε τι τελικά θα αποφασίσει η διαπαραταξιακή επιτροπή ονοματοδοσίας αλλά και λάθος να αποφασίσει πάντα υπάρχει μια επόμενη διοίκηση για να διορθώσει ό,τι είναι ανεπίτρεπτο να συμβεί σε μια πόλη που αποτελεί κομμάτι του δυτικού κόσμου. Τιμήστε τον Λαδά , τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο στην δική σας παράταξη κ. Αραμπατζή . Γιατί προφανέστατα και αυτούς υπηρέτησε ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας μια δράκα ξεφτιλισμένων καραβανάδων που προφανώς κατά λάθος πολέμησαν στον ΕΔΕΣ και το απέδειξαν αφήνοντας φυτό από τα βασανιστήρια τον Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή που προφανώς και αντέδρασε όπως όφειλαν να κάνουν ΟΛΟΙ όταν είδε πως κατέλαβαν την εξουσία με μόνο γνώμονά τους το προσωπικό τους συμφέρον οι "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών"

Οι προτάσεις του κ. Αραμπατζή είναι της λογικής "όλοι οι καλοί αλλά και κακοί  χωράνε" μιας λογικής  απόλυτης ισοπέδωσης που εξισώνει θύτες και θύματα και που έχει ως μοναδικό της στόχο να ξαναγράψει την Ιστορία! 

Αναμένουμε από τους "σοφούς" της επιτροπής να κρίνουν τις προτάσεις και των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" (Αραμπατζής, Αμουργιανός, Αθανασίου, Καραχάλιου)  και σε κάθε περίπτωση θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε το ατόπημα τους , να θέλουν  να τιμήσουν  έναν δοτό δήμαρχο της χούντας! 

Και βέβαια για εμάς όσοι παραμένουν και υποστηρίζουν την δημοτική παράταξη " Η πόλη που θέλω" είναι απλώς ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: