ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσέχουμε αφού η πανδημία δεν πέρασε και η χώρα έως τώρα τα έχει πάει αρκετά καλά

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Προσέχουμε αφού η πανδημία δεν πέρασε και η χώρα έως τώρα τα έχει πάει αρκετά καλά

 


Δεν είναι "γριπούλα" η covid-19 αλλά πανδημία που έχει στείλει στον τάφο πάνω 4.800.000 συνανθρώπους μας παγκοσμίως. 

Και το νούμερο αφορά τα επίσημα στοιχεία που δίνουν τα κράτη κάποια από τα οποία δεν συνεργάζονται αφού π.χ στη Βόρεια Κορέα ο ιός φοβήθηκε μάλλον τον κομμουνισμό και δεν πάτησε! 

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτή την περίοδο μας είπαν φίλοι γιατροί γιατί έχουμε αύξηση των περιστατικών της απλής γρίπης που μπερδεύει την κατάσταση και οδηγεί αμελείς σε ΜΕΘ. 

Καλό είναι να έχουμε το νου μας στο κακό αφού πολλοί αδιαφορούν για κοινά συμπτώματα που έχουν οι διάφοροι κορωνοϊοί και φτάνουν στα νοσοκομεία όταν ήδη είναι πολύ αργά και διασωληνώνονται. 

Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει προφανέστατα να προσέχουν πιο πολύ από τους εμβολιασμένους γιατί εάν νοσήσουν έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν σε ΜΕΘ. 

Όμως και οι εμβολιασμένοι ιδίως όσοι αναμένουν την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA) για ασφαλή χορήγηση της αναμνηστικής δόσης στους κάτω των 50 ετών πρέπει να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης αφού η "προστασία" από τα εμβόλια δεν διαρκεί για πάντα και μετά από 6 μήνες από την δεύτερη δόση εξασθενεί επικίνδυνα! 

Προς το παρόν η αναμνηστική δόση προτείνεται από τον FDA μόνο στα ευάλωτα άτομα ή σε όσα εργάζονται σε δομές που έρχονται σε επαφή με αυτά. 

6.291.146 έχουν εμβολιαστεί ΠΛΗΡΩΣ στη χώρα μας αριθμός ικανοποιητικός εάν αναλογιστεί κανείς τις αρχικές αντιδράσεις που υπήρξαν και τις ανοησίες των "ψεκασμένων" που ακόμα διαβάζουμε στα social media και καλούν τους πολίτες σε ανυπακοή. 

Ανυπακοή κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει να μας καταστήσει υποχείριά της σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας που υιοθετούν όσοι στέκονται απέναντι στις επιστημονικές μελέτες που προτείνουν τον εμβολιασμό και την πλειοψηφία των επιστημόνων παγκοσμίως που εξηγούν την αναγκαιότητά του. 

ΥΓ: Για να δείτε αναλυτικά στοιχεία πως πάει ο εμβολιασμός στην χώρα μας κάντε κλικ εδώ

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: