ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποχώρησε από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο Παντελής Φασόης

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Αποχώρησε από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο Παντελής Φασόης


Η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου την οποία στήριζα επί 5 χρόνια δυστυχώς πήρε απρόσμενη κατεύθυνση, και η τύχη της οδεύει πλέον προς άγνωστες ατραπούς και αχαρτογράφητα νερά.
Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος της παράταξής του Βασίλη Βαλασόπουλου, αλλά εκτιμώ ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσω.
 Παραμένω ενεργός και δηλώνω παρών στα τοπικά δρώμενα της Ηλιούπολης.

Εύχομαι σε όλους τους συνοδοιπόρους μου καλή τύχη και δύναμη σε ότι επιλέξουν να κάνουν στα επόμενα βήματα τους.

Με εκτίμηση,
Παντελής Φασόης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έχει χάσει πάνω από τα μισά της στελέχη αμέσως μετά την ήττα της στις δημοτικές εκλογές του 2019. Και αυτό συμβαίνει όταν οι δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και βρίσκεις μέσα σε αυτές από δεξιούς , αριστερούς, κεντρώους έως φιλοχουντικούς και υμνητές του Στάλιν. 

Και βέβαια κανείς επικεφαλής δεν είναι "κοροΐδο" να κάνει ξεσκαρτάρισμα και βλέπεις με λύπη πως όταν χάσουν τις θέσεις ευθύνης εγκαταλείπουν το "βυθιζόμενο" καράβι έστω και εάν το επόμενο βήμα τους αποδειχθεί μια απλή βάρκα. Σε κάθε περίπτωση οι δημότες θα αποφασίσουν για την τύχη όσων ασχολούνται με τα κοινά. 

 Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλες και όλους που αποχωρούν από οπουδήποτε αρκεί να εξηγούν και τους λόγους . Γιατί προφανέστατα και τα αχαρτογράφητα νερά είναι πολύ καλύτερα από τα "βρώμικα" για να μην έχει και κανείς αυταπάτες πως πείθει όταν φεύγει όταν η παράταξή του έχει ήδη ΗΤΤΗΘΕΙ. 

Οι εναπομείναντες στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα έχουν δύσκολο έργο έως τις κάλπες του 2023 αφού θα πρέπει να αντικαταστήσουν τους αποχωρήσαντες με άλλους και ελπίζουμε αυτή την φορά οι επιλογές τους να είναι καλύτερες δίνοντας σαφή στίγμα στο ποιους δέχονται και ποιους όχι στην παράταξή τους. 

Εμάς προσωπικά δεν μας αφορά αφού κεντροαριστεροί δεν είμαστε και ούτε πιστεύουμε σε παρατάξεις "μαζέματα" που για να έχουν συνοχή πρέπει να έχουν ΕΞΟΥΣΙΑ και θέσεις ευθύνης. 

Δύσκολο να πείσεις κάποιον να κυνηγάει χίμαιρες αρκετοί βέβαια και στην πόλη μας έχουν επί δεκαετίες πείσει αρκετούς πως η ώρα της "επανάστασης" δεν αργεί. 
'
Εμείς το μόνο που ευελπιστούμε πλέον σε αυτή την πόλη είναι να διαλύσουμε και άλλους ΜΥΘΟΥΣ για τις γενιές που έρχονται και που θα πρέπει επιτέλους να μάθουν πως εδώ δεν ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ τίποτα αφού η πόλη πέρασε όλη την δεκαετία του 1980 μη έχοντας ΟΥΤΕ κάδους απορριμμάτων ενώ είχε τριπλάσιο αριθμό εργαζομένων στην καθαριότητα. 

Τους κάδους έφερε στην πόλη μας η διοίκηση Θεόδωρου Γιωργάκη αλλά ατυχώς για όλους μας δεν πέταξε μέσα ό,τι παλιό μας πληγώνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: