ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος Ηλιούπολης έχει στρεβλή εικόνα για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας ή μας δουλεύει ;

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης έχει στρεβλή εικόνα για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας ή μας δουλεύει ;

Προφανώς και ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης  , δεν έχει επισκεφθεί ΠΟΤΕ το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης,  και αγνοεί πως μέλη του είναι "αντιστασιακές" οργανώσεις που αγωνίζονται στα λόγια για την απελευθέρωση της χώρας μας από την κατά αυτούς κατοχή της από Αμερικανούς και Βρετανούς. 

Έτσι η αναφορά του σε ένα Μουσείο που δημιουργήθηκε για να διαιωνίζει το ΨΕΥΔΟΣ , και να συντηρεί απροσδιόριστο αριθμό έως τώρα "εργαζόμενων" που μας  στοιχίζουν  μερικές χιλιάδες ευρώ ετησίως , αποτελεί προφανώς "δούλεμα" για όσους έχουν γνώση του τι ακριβώς πρεσβεύει αυτό. 

Είπε  λοιπόν χθες ο δήμαρχος : 

"Στην πόλη μας, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου, έχει στόχο να τιμήσει το ηρωικό έπος ΄40 -΄44 και να διατηρήσει στις νεότερες γενιές, την ιστορική συνέχεια για τα ιδεώδη και τις αξίες των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια".

Το Ηρωικό Έπος προφανέστατα και δεν μπορούν να τιμήσουν όσοι ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ και καλούσαν τον λαό να μην πολεμήσει , και αυτοί είναι οι κομμουνιστές που ακόμα και σήμερα μέσω του εκτρώματος που ο δήμαρχος αποκαλεί Μουσείο Εθνικής Αντίστασης προπαγανδίζουν "επαναστάσεις" που καταδικάστηκαν από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και τότε και τώρα

Οι ανιστόρητες αναφορές τους βρίσκουν χώρο και χρόνο σε εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ όσων ακόμα και σήμερα αρνούνται να παραδεχθούν πως έδρασαν αντεθνικά και φυσικά καμία συμβολή δεν είχαν στην απελευθέρωση της χώρα μας από την γερμανική κατοχή. 

Και βέβαια στο δικό μας Μουσείο κάποια εκθέματα  αποτελούν από μόνα τους αστειότητες,  αφού παρουσιάζεται ως αντιστασιακός ακόμα και ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας , και φανταζόμαστε πως το μόνο που λείπει από το έκτρωμα αυτό είναι μια προτομή του Στάλιν στην είσοδο του
 
Πάνω από 10.000. 000 ευρώ έχουν φαγωθεί μετά την ίδρυση του,  και ο δήμαρχος ακόμα δεν έχει φέρει στο δημοτικό συμβούλιο τον προϋπολογισμό του για το τρέχον έτος αλλά ούτε για το προηγούμενο. 

Και βέβαια εάν υπήρχε αντιπολίτευση που να μην συμμετέχει στο "πάρτι" θα είχε πάει ήδη το θέμα στον Εισαγγελέα. 

Ουδείς κ. Χατζηδάκη  πατάει στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας  και όχι λόγω πανδημίας,  ενώ στην αίθουσα εκδηλώσεων που έχει κατασκευαστεί ,  γίνονται εκδηλώσεις που δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. 

Εκτός και εάν η νέα Εθνική Αντίσταση είναι κατά της Πατριαρχίας , ε..  τότε πάμε πάσο αφού πρόσφατα έγινε μια τέτοια εκδήλωση με καμία 15αρια άτομα που προσπαθούσαν να μας πείσουν πως πρέπει να ποινικοποιηθεί  το ανδρικό φύλο αφού η Πατριαρχία φταίει για όλα. 

Και ο καπιταλισμός να συμπληρώσουμε εμείς για να γίνουμε αρεστοί και στους κομμουνιστές της πόλης που αναμένουν τον Άρη Βελουχιώτη να τους κάνει "ανακατανομή" πλούτου.

Οι άνθρωποι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας,  δεν κάνουν κανέναν αγώνα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,  σταλινικοί χειρίστου είδους είναι,  και το Μουσείο αποτελεί διαχρονικά σύμβολο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ για την πόλη μας. 

Και για τον λόγο αυτό παραμένει άδειο αφού ουδείς φιλελεύθερος πολίτης έχει όρεξη να δει και να μάθει τα "επιτεύγματα" των Ελασιτών που κατέσφαξαν Έλληνες Εθνικιστές προσπαθώντας ανεπιτυχώς να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία. 

Για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και αφού η αντιπολίτευση ή κοιμάται ή είναι "μπουκωμένη" θα έρθει η ώρα να ερευνηθεί και δικαστικά , αφού η κακοδιαχείριση είναι δεδομένη , και αποδεκτή ακόμα και από τους κομμουνιστές που κάνουν πως δεν ξέρουν που πάνε τα χρήματα! 

Και λέμε πως κάνουν πως δεν ξέρουν αφού όλα τα μέλη του Δ.Σ του "νομικού προσώπου" γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια δαπάνες που καλό θα ήταν να γνωρίσουν επιτέλους και οι δημότες μας που βλέπουν ένα ακίνητο σε κεντρικό σημείο της πόλης να έχει έξοδα αντί έσοδα. Και βέβαια δεν είναι το μόνο αλλά εδώ διαφημίζεται και ως πόλος έλξης για την πόλη μας την στιγμή που δεν πατάει άνθρωπος σε αυτό. 

"Εκθέματα" του Μουσείου δεν έχουν χώρο μάλλον να εκτεθούν ή ντρέπονται να τα εκθέσουν  και βρίσκονται στα υπόγεια! αλλά αυτά εμάς δεν μας αφορούν αφού δεν τα θεωρούμε καν εκθέματα ικανά να κοσμούν Μουσείο ούτε κράτους της Αφρικής.  

Εν κατακλείδι το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας,  δεν τιμάει κ. δήμαρχε  όσους πήγαν να πολεμήσουν στην Πίνδο,  αλλά όσους τους καλούσαν να μην πάνε για να μην εξυπηρετήσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών Βρετανών! 

Και βέβαια ο μετέπειτα  συγχρωτισμός όσων πολέμησαν με όσους έκαναν τα πάντα για να ανατρέψουν αυτές τις προσωρινές νίκες στο Ελληνοαλβανικό μέτωπο δεν διαπαιδαγωγεί κανέναν παρά μόνο αφήνει ΨΕΥΔΕΙΣ εντυπώσεις σε πράγματα που έχει καταδικάσει αμετάκλητα η Ιστορία μας. 

Σε κανένα δυτικό κράτος δεν έχουν θετική αντιμετώπιση οι κομμουνιστές εδώ τους έχουμε φτιάξει και Μουσείο και διαφημίζουμε τις σφαγές τους κατά αμάχων και εξυμνούμε την δήθεν αντίστασή τους εναντίον των Ναζί! 

Το να πατάς σε δύο βάρκες ήταν πάντα ο καλύτερος τρόπος για να βρεθείς στην θάλασσα , όπως βρέθηκε και ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος που επί 9 χρόνια χάιδευε τις ιδεοληψίες κάθε φασίστα , ενώ  γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει διαχρονικά με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας. 

Ένα Μουσείο που διατηρείτε ακόμα επειδή κάποιοι θεωρούν λανθασμένα,  πως μπορούν να γράψουν και πάλι την Ιστορία για να χωρέσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Ο Φασισμός ηττήθηκε αλλά όχι μόνο ο ΜΑΥΡΟΣ αλλά και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ σε όλο τον κόσμο πλην της χώρας μας , που εξακολουθεί και επιτρέπει σε φασίστες να καταθέτουν στεφάνια για να τιμήσουν τάχα τους ήρωες- ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Ιωάννη Μεταξά , γιατί προφανέστατα και η πλειοψηφία των αξιωματικών μας το 1940 χαιρετούσε με υψωμένο το δεξί της χέρι. 



 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: